Capitolul 1 In care zeii ne binecuvanteaza cu o ploaie

572 41 0
                                    

Desi era abia inceputul lui iunie , arsita ii cuprinse pe toti rezidentii din Tabara Semizeilor , iar asta nu era bine . Fiicele Afroditei erau asa de bronzate incat incepeau sa semene cu "prietenii" nostri telechinii (pentru ca fratii Stoll le-au furat toata lotiunea de protectie solara -tipic baietilor- au stat la soare fara nimic care sa le protejeze pielea delicata ) . Nu mai aveau nici macar umbrele deoarece toate luasera foc de la caldura .
Clarisse si fratii ei din cabana lui Ares nu mai aveau chef nici macar de antrenamente sau hartuitul semizeilor (si asta era dubios - Clarisse nu rezista nici 5 minute fara sa se ia de cineva ).
Pana si copiii lui Apollo erau mai fierbinti ca de obicei (daca intelegeti ce vreau sa spun 😂).
Si OMG! punctul culminant al acestui capitol . Nu-mi vine sa cred ca spun asta , dar prima data (aceea ar fi trebuit sa fie Ziua Internationala a lui Dionysos ) , directorul tabarei , prezentabilul si nemaipomenit de puternicul domnul D. alias Dionysos (*sunet de tobe care bat in suspans*) , a lasat ca ploaia lui Zeus sa se reverse asupra intregii tabere . Pana si capsunile de pe camp pareau sa-i multumeasca .
Frate , da' ce-a mai plouat in ziua aia !...

Percy Jackson și Jurământul ÎncălcatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum