~KARAKTERLER~

7.6K 164 2
                                    

Kitaba ara vereli bayağı bir zaman oldu ve karakterleri unutmuş olmanız çok doğal. Ee bir de fazla fazla karakterli bir kitap olunca... Başlıyorum yavaştan. :)


-Berra: Halil Özakmanın üvey kızı. Geçirdiği kaza sonrasında hafızasını kaybetmiş. Birinci sezonumuzda Savaşla tanışıyorlar ve de Savaş beyimiz Berra dan kendisine Toprağı ayarlamasını istiyor.

-Murat: Tevfik Özakmanın oğlu, yani Berranın üvey kuzeni. Berra bir aralar Murattan hoşlanıyordu fakat Berranın Murata kız arkadaşı hakkında söylediklerinden sonra Murat Sibelin yani kız arkadaşının tarafını tutunca araları açıldı.

-Zeynep: Muratın kız kardeşi olur kendileri. Üniversiteyi yeni bitirmiş bir genç kız. Yankıdan hoşlanıyor az biraz.

-Cemre: Berranın en yakın arkadaşı.

*Halil Özakman ve Tevfik Özakman kardeşler ve de bir yığın şirketleri var. Halil Özakmanın eşi vefat etmiş, Tevfik Özakmanın eşi ise o dernek senin bu dernek benim geziyor. Birinci kitapta kendisine bir isim vermemişiz ama lazım olursa açığımızı kapatırız. :)


-Savaş: Selami Yükselin küçük torunu. Şükrü Altındeğerle alıp veremediği bir meselesi var da hadi bakalım hayırlısı.

-Yankı: Savaşın abisi. Berraya karşı da pek bir ilgili, pek bir korumacı gibi sanki.

-Mete: Şükrü Altındeğerin oğlu. Özge ve Toprağın da abisi. Berra, Mete ve Sibeli uygunsuz bir durumda bastığında hikayemize girdi ve de Sibel meselesini halletmede Berraya bir hayli yardımcı oldu.

-Özge: Henüz kendisinin hikayemizde herhangi bir hareketliliğini göremedik fakat ne olur ne olmaz, siz yine de adını bilin Şükrünün küçük kızcağızının. ;)



*Birinci sezonumuzda Yüksel holding diğer şirketlerle bir anlaşma imzaladı. Bir tesis işindeler fakat tesisin kurulacak olduğu alan Şükrü Altındeğerin büyük kızı üzerine. Şükrü anlaşmayı imzalayabilmek için ortalarda gözükmeyen kızını öldü göstermeye karar verdi fakat Toprağın yaşadığını bilen Savaş bu karara göz yummaya pek de niyetli değil. Sezon finalinde Berradan bir süreliğine Toprak Altındeğer gibi davranmasını istedi....

Ve de kaldığımız yerden devam ediyoruz. ;)))




İSTİSNAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin