Part 69

407 47 8
                                    

Uuu, 69 :'D ale.. Docela ďaleko sme, že? Už sme za ⅔ story!:3 no to sme boli už dávnejšie. Alebo? Nechce sa mi to počítať:'DD užite si časť! -btw, v skutočnosti by som sa mala učiť neminu ale... Vidíte čo robím, takže._.

Pohľad Ellen:

,,Mente." odtiahla som sa od neho a pousmiala som sa na neho. Bol fakt zdrtený. Odomkla som dvere a vošli sme dovnútra.
,,We are back!" zakričala som a povzdychla som si pri pohľade na hodiny vysiace hneď v predsieni, boli sme fakt dlho preč.

(P.a.: chcela som napísať ,,I'm home!" ako to väčšinou hučím ja ale potom mi došlo, že sú dvaja a že nie je doma:()

Prišlo mi divné, že sa nikto neozýva. Šla som do izby, kde som videla Petra ako leží na posteli a spí a pri sebe má notebook. Začala som sa smiať, fakt zaspal v blbej polohe. Podišla som k nemu a pozrela sa na notebook. Bola tam ona. Na skype. Ale niečo písala na mobile. Ježiš, však ona nerobí nič iné snáď. Tak nevadí, to je také telco, zaspí si tu keď skajpuje. Napadlo ma, že ho môžem zobudiť takým tým klasickým spôsobom. Teda aspoň u mňa je klasický. Zapla som kameru a pomaly som sa priblížila k Peťovmu uchu a všimla som si, že už ma sledovala aj Moma, ktorá mi ukazovala "lajk" na prstoch. No dobre, ideme na to.
,,BAF!!!!!" zakričala som a Peter div, že nevyskočil po plafón. S Momou sme sa začali mega smiať a ja som sa až chytala za brucho. Ten jeho vydesený výraz. Pane bože.
,,Ja ťa zaškrtím raz." povedal naštvane a zaklapol notebook, kde sa práve smiala Moma s tým jej typickým smiechom. (P.a.: irónia,  ani neviem ako znie jej typický smiech. Lol.) Odišiel z izby a ja som sa už pomaly začínala ukľudňovať. Vstala som zo zeme a šla som do kúpelne. Opláchla som si tvár a šla som za nimi do obývačky. Obaja čumeli do mobilu, ale narozdiel od toho sa Ment usmieval.
,,Hmm, kdo ti píše?" spýtala som sa ho, sadla som si a kukla mu do mobilu.
,,Čtu si ty komentáře.. Chybí mi to. Vzpomínám na ty časy, kdy jsem natáčel." šeptol a usmial sa ešte viac, ale už tam bola vidno tá zúfalosť.
,,Zkus to znova, já v tebe věřím" povzbudivo som ho potlapkala na rameni a znova som vstala. Ja dnes neostanem asi 5 minút na jednom mieste. Idem si dať na nabíjačku mobil. Šla som do kúpelne a hľadala som ju v kabelke. Nie je tu. Šla som do izby a pozrela som sa na stolík a na predlžovačku. Nikde nič.
,,Peteeeeeer?! Robil si niečo s mojou nabíjačkou?!!" zakričala som na neho a prezerala som si izbu.
,,Hej, vydával ju za svoju." ozvalo sa so smiechom z notebooku. Ako to, že sa to nevyplo? Keď to zaklapol? (P.a.: mám taký pocit, že opisujem totálne kraviny:'D)
,,A nevieš kde je prosím ťa?" otvorila som notebook a pozrela som sa na ňu.
,,Mne sa zdá, že niečo padlo, keď sa tu Peter prevaloval, tak skús, či nie je niekde pri posteli alebo pod." pousmiala sa. Fíha. Veď s ňou sa ani nebavím..
,,Ďakujem" úprimne som sa na ňu pousmiala a poobzerala som sa okolo postele. Bola tu.
,,Moja nabíjačka." prišla som do obývačky a povedala som som s privretými očami.
,,Ale ja som jej chcel ukázať, že nemám natrhnutú nabíjačku." povedal naduto a ja som zadržiavala smiech. On a nadutý k sebe nejde.
,,Ale máš ju tak si ukázal moju. Logika." zasmiala som sa a pichla som nabíjačku do zásuvky. Teraz ešte nájsť, kde som nechala mobil. Šla som do izby a pozrela sa na stolík. Nič. Tak som obišla celý byt až som došla k podozrivo smiacemu Mentovi, ktorý v ruke zovieral môj mobil.
,,To si s tebou vybavím." povedala som a vzala som ho do ruky. Rozsvietila som displej a hneď sa mi zkazila nálada. Toto bude ešte zaujímavé.

Ou dejmn. Asi budem písať práve vtedy, keď sa mám učiť neminu xD napísala som to naraz xD takže 670 slov^^ ja viem, že to nie je tak dlhé ale dlhšie sa mi už nechce:D

Milujem vás a ďakujem za tie nespočetné reads a votes! Neskutočné!:33❤

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now