Part 25

1.1K 100 5
                                    

Takže predom:) Veľmi moc ďakujem TerezaMal za kritiku ;) A má veľkú pravdu.. Je to o Explovi a teraz tam neni skoro nič.. Takže tie striedavé časti.. No asi to bude -2časti Explo a Ellen-1 časť Hoggy a Lana- .. Pretože je to fakt také že bez Expla:/ Ďakujem za pochopenie!!

Peter/Explo:
Sme na ceste do Trenčína. Bohužial Matúš ide k tete a ja k Ellen spolu s Lanou. S Lanou sme niako obmedzili kontakt, ale akosi ma to netrápi, aj keď je to moja najlepšia kamarátka.
,,Peter?! Si pri zmysloch? Akože..." mávala mi pred ksichtom Ellen.
,,Som, som, len.. Premýšlal som a čo si chcela?" opýtal som sa jej a trochu sa "zobudil"
,,Za chvilku sme v Trenčíne" povedala a dala mi pusu. Usmial som sa na ňu a trocha som začal spratávať veci a slúchatka s mobilom som si dal do vačku. Zobral som svoj kufor a len čakal kým rozhlas rozhlási že sme v Trenčíne.
,,Zastávka Trenčín" rozhlásilo sa a my sme vstali. Vyšli sme z vlaku a už nás tam čakala jej mama pri aute.
,,Ahoj mami" povedala Lana a Ellen naraz objali.
,,Dobrý, pani Skulská" jemne sme sa objali.
,,Ahojte.. a Peťko, normálne mi tykaj, ja som Sandra" milo sa na mňa usmiala a ja som jej úsmev opätoval. To je taká fajná pani. Dali sme si batožinu do kufru auta a sadli sme si.
---
,,Béééáámmm čaute tu je Ellen! ale nie.. kopírák .. Hi guyyyss, ja som Ellen a vítam vás pri ďaľšom videu a to jeee--- a .. Do.. Čo idem točiť?" začala sa hrozne smiať a ja s ňou. Je hrozne zlatá keď sa smeje..
,,Okay, odznova.. Hi guyyyss! Ja som Ellen a vítam vás pri ďalšom videu a to "Klebetky s pani Ellen" a dnes si povieme čo ubehlo za posledný mesiac... " začala sa "rozprávať s kamerou" alias natáčať video. Ja som zatial prehliadal sociálne stránky. Všimol som si, že Ellen vypínala kameru a vyťahovala z nej kartu. (už neviem ako sa volá tá karta z kamery:p) Hmm.. Hrozne sa nudím, v mojom prípade by som šiel do kumbálu, ale v tomto prípade neviem no..
,,Čo kebyže zostriháš video a potom sa pojdeme poprechádzať?" usmial som sa na Ellen keď si ku mne lahla s notebookom. Ellen má tú ako keby ženskú kreativitu a ten strih videa je fakt vtipný, ešte k tomu pridá tie efekty. Ach, Ellen má po mne talent. Uchechtol som sa nadtým a ona sa na mňa pozrela..
,,Peťko, nad akými prasačinkami zase rozmýšlaš?" pre zmenu sa uchechtla ona a začali sme sa smiať.
,,Ja len.. Že máš fakt vtipný strih tých videí a ešte tie špeciálne efekty k tomu, proste máš talent po mne" povedal som a ona sa pousmiala
,,Narcis" buchla ma päsťou do ramena a ja som predstieral že ma to bolelo. Pomedzi tým som bol na asku, pane bože. Tie otázky.

Akú najväčšiu "rebelinu" si niekedy v živote urobil?

Šiel som do tesca východom.

Kedy bude ďalší minecraft?

Keď bude?

Keby som ťa chcela zbaliť, akým spôsobom?

Skús bublinkovú fóliu, tá bude asi najúčinnejšia :P

Na pár som odpovedal a potom sklapol notebook. Šiel som na mobil a mal som tam správy od Matúša.

Matúš: Bratmmmm??? Jedna kočka ma v meste začala "obťažovala" :3 :3
Peter: Bohaaa.. a čo? Vyklubalo sa z toho niečo? :3 :D Bratm, sa uvedom! Budeš forever alone! Veď po tebe túži tolko báb a ty všetky odmietaš -,-
Matúš: Neodmietam.. Len ony (áno Ypsilon!! Je to ženský rod) ma chcú len kvôli youtube.. :P :/
Peter: Matúš, odviaž sa!

Vypol som mobil a začal bozkávať Ellen po krku. Odložila notebook na bok a začala mi vyzliekať košeľu.
,,Chcem ťa, hneď!" zavrčala mi pri uchu a začala mi ocucávať krk. Ona už bola bez trička.. Možno to už konečne výjde..

Prepáčte, že tak neskoro:/ Cez týždeň som vôbec nestíhala:( Mám teraz hrozne depresívne obdobie, a vlastne wattpad je miesto pre ktoré žijem.. <3 Milujem vás!! A mala by som už čoskoro napísať špeciál za tých reads a votes, že? :O A ako si myslíte že to dopadne? :3

-Timmy<3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now