Part 11

1.5K 116 8
                                    

Explo, teda Peter predo mňa dal kameru a mohli sme začať. Točili sme aj s Matúšom a to Best Friend Tag. Docela dosť som sa u toho zabavila. Keď sme dotočili koniec tak sme si všetci dali high five. Konečne. Potom sme to dali do môjho pc a Peter a Matúš ma poučovali ako to zostrihať, pridať špeciálne efekty a tak. Pomaly som tomu chápala, neni to tak zložité ako som si myslela. Keď sme to mali dostrihané tak sme to dali renderovať (stále neviem či sa to tak povie)
,,Čo teraz? Za 4 hodiny odchádzate" povedala som smutno.. Bol to ten najdokonalejší víkend ktorý som kedy zažila..
,,Vymyslíme popisok, dáme názov .... a neboj sa .. niekedy dojdeme znova" povedal Explo a usmial sa na mňa. Úsmev som mu opätovala a len prikývla. Takže sme tam dali názov 'Best Friend Tag w/To je ten náš Matúš&Expl0ited | BeeARealEll' a popisok úplne jednoduchý, o čo ide a tak. Keď už to bolo na youtube tak Peter a Matúš to zdielali na facebook. Po chvilke tam skákali komenty typu "Konečne:3 urobila si dobre, že si začala natáčať, si super a aj tvoje video:3" "Je to supeer:D" "Prvý".. poznáte, že? Bola som rada, už tam bolo cez 500 likeov a ja som sa usmievala jak .. neviem.. bola som neskutočne happy!
,,Vidíš? Urobila si dobre" šeptol Matúš a ja som sa na ňho ďakovne usmiala.
,,Ale čo keď proste natočím niečo kde budem len sama.. možno sa im to páčiť nebude, keď tam nebudete vy dvaja.." povedala som keď som sa zamyslela..
,,Alee.. budeš super" povedal Peter. Ach, on je tak dokonalý.. aj tie oči.. ohh..
---
Stojíme na stanici. Ach bože, začala som plakať. Za pár minút príde vlak a oni odídu. Nie..
,,Ďakujem.. splnil sa mi sen.. A to len kvôli tebe.. ďakujem bratm, mám ťa moc rada" zašeptala som mu do ucha
,,To bola maličkosť. Aj ja ťa mám moc rád" povedal a ja som sa na neho usmiala.. Odtiahla som sa a prišla k Petrovi.
,,Čo by som ti povedala? Si moja droga, nedokázala by som bez teba žiť. Ďakujem za nádherne prežitý víkend a skrátka za všetko.. Milujem ťa .. nie len ako youtubera ale už ako aj normálneho človeka" povedala som mu so slzami. Som ja taká citlivka.. Posledné slová som úplne šeptala. Objal ma hrozne silno..
,,To ja ďakujem.. ja.. vieš.. nechcel som ti to vôbec hovoriť.. vlastne nikomu.. ale.. za tento víkend som sa zamiloval.. a to do teba.. Ale nemôžem ti povedať, že ťa milujem keď ťa poznám len dva dni, snáď to chápeš.." povedal mi do očí a ja som sa vyše rozplakala.. Šťastím. Ešte vyše som ho objala. Keď som sa odtiahla tak som si utrela slzy a usmiala sa na Petra. Priblížil sa ku mne a priložil jeho pery na tie moje. Začali sme sa bozkávať..
,,Trenčín-Prievidza vlak prichádza" vyrušil nás rozhlas. Odtiahli sme sa od seba a usmiali sa na seba. Matúš sa usmieval na nás jak.. Vytiahla som mobil, zapla Retricu a usmiala som sa..
,,Poslednú fotku" povedala som, teda skôr zaprosíkala a Explo ma objal zo zadu a Matúš mi vytrhol mobil z ruky a odfotil nás. To musí byť nádherná fotka.. Ešte sme si urobili selfie všetci traja a oni už museli nastúpiť. Objala som ich ešte a nastúpili do vlaku. Kývali mi a ja im tiež. Oni odišli a zase bude všetko tak ako predtým..

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now