Part 64

485 53 3
                                    

Nastal ten deň. Mám malého chlapca! Volá sa Peter. Som mama. Pane bože.
,,Láska." šeptla som, keď som sa s radosťou pozrela na Peťka s malým Peťkom.
,,Ano?" pozrel sa na mňa s iskričkami v očiach.
,,Bude z nás dokonalá rodina." pozrela som sa mu do očí.
,,Už je." povedal a nahol sa ku mne a dal mi pusu.

Pohľad tretej osoby/rozprávača:
Ellen bola najšťastnejšia na svete. Mala dokonalého priateľa, dieťa.. Ale to ešte nečakala, čo sa stane. Po zásnubách o pár mesiacov ďalej.. Pár dní pred svadbou sa stane veľké bum a pozmení to plány.

Peter:
Zasmial som sa a objal som ju. Tak mi chýbala. Kamarátka, ktorá ma sprevádzala toľko rokov sa vrátila. Pôjde nám za družičku na svadbe.
,,Peťko, poďme na šmolkovú zmrzlinkuuuu" našpulila pery a povedala destským piskľavým hlasom.
,,Oh, ideme, poď." usmial som sa na ňu a šli sme smerom na námestie. Začal mi zvoniť mobil. Ellen.
,,Ahoj láska." zdvihol som to a čakal som, kým sa ozvie.

Ellen:
,,Hm, som s Momou teraz." povedal a mňa zamrazilo. Nikdy som ju nemala rada. Ale rešpektovala som ju, je to jeho dobrá kamarátka.
,,Dobre, potom sa vidíme, ahoj. Ľúbim ťa" zložila som to a hodila mobil na sedačku. Išla som do kuchyne a dala som si postaviť vodu na čaj.
,,Elly, malý Peter znova plače." povedal Erik a znepokojene zamraučal. Erik je môj a Petrov kamarát a dosť nám pomáha.
,,Bože,Erik. Prines ho sem, prosím ťa. Stále plače, čo s ním.. " šeptla som. Stále plače. Fakt stále a dlho trvá než ho ukludním. Už som bola aj u doktora, či nie je niako chorý alebo ho niečo nebolí ale je to všetko v poriadku. Vždy vyskúšam či nie je hladný, smädný, či nepotrebuje prebaliť ale nič. Stále plače a bezdôvodne.

Erik:
,,Ell, je mi to ľúto." šeptol som a bezmocne som sa pozrel na plačúcu Ell, ktorá v ruke zvierala mobil.
,,Už to nemá cenu, Erik .." vzlykla a silno ma objala. Začala neskutočne plakať. Strašne moc. Malý Peter spal, bál som sa, že ho zobudí. Pane bože Erik, práve sa stalo to čo sa stalo a ty riešiš takú kravinu. Silnejšie som ju objal a dal som ju pusu do vlasov.

Pohľad tretej osoby/rozprávača:
Nechápala, prečo a ako. Ale bolo toho na ňu veľa. Plakala a plakala. Erik tam ostal s ňou a na pomoc prišla Lana.
Ellen bola v izbe sama. Všetci boli niekde v dome. Začala sa smiať. Hlasito smiať a smiať. Zbláznila sa. Zobrala žiletku, niekoľkokrát si zarezala do ruky, odhodila ju a stále sa smiala. Neprerušovane. Smiala a plakala. Nikto by nedokázal povedať, čo sa jej v hlave odohráva. Pomaly sa dotackala k oknu a otvorila ho. Správne. Uhádli ste. Viete, čo chcela spraviť. A aj to spravila. Skočila. Erik a Lana to nestihli. Stalo sa to tak rýchľo. Tá žiletka, ten skok. Všetko to bolo otázkou 2 minút. Erik s Lanou prišli do prázdnej izby. Na zemi bolo pár kvapiek krvi vedúcich k oknu. Obom začali tiecť slzy.
,,Zavolaj záchranku,HNEĎ!!" zakričal Erik s plačom v očiach. Moc mu na Ell záležalo. Miloval ju ako sestru. Lana šla pre mobil a Erik tam bezvládne stál a uvedomil si, že by sa asi mal pozrieť. Nebolo to vysoko. Teda nie až tak. Možno 6 metrov. Bezvládnym krokom prišiel k oknu. Videl Ell. Ako sa usmieva s krvavou hlavou na chodníku pri bazéne. Rýchlosťou svetla sa premiestnil z Ell izby do záhrady k bazénu. Kľakol si pri ňu. Začala sa moc moc smiať. Lana prišla s mobilom v ruke. Stále volala so záchranármi. Ell sa pomaly čím dlhšie, tým menej smiala....

Ľudia,ja viem. Nechce sa mi to už písať, ale niako som sa k tomu dokopala. Prepáčte. Je to teda 601 slov, krátke, ale.. Musím si vymyslieť ďaľší dej.

Ten opis ... Zobrazuje moju dnešnú náladu. Lepšie to byť už nemôže.

XX,vaša Ell.

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin