Part 30

1.1K 99 8
                                    

Opakujem, nie som češka.. Teda aj hej, ale nechodila som tam do školy (iba v druhej triede) takže keby ste videli chyby, opravte ma prosím<3 Ďakujem!
Lana:
,,Bože, Petře, kde jsi?!" kričala som po Petrovi a snažila sa ho nájsť, ,,už nikdy s tebou nebudu hrát schovku!! Už je to výš než půl hodina!" zúfalo som skríkla. Uhh. Blikla mi správa na messengeri.

Petr: Jak too? Jsem za tebou:3 :*

Zrazu som pocítila Petrove ruky okolo mojich bokov. Otočila som sa a pobozkala som ho.
,,Kde jsi byl?" spýtala som sa ho urazene
,,To ti neřeknu, příště by jsi mě našla" povedal a usmial sa tým jeho dokonalým a pri tom jednoduchým úsmevom. Však v jednoduchosti je krása.
,,Jsme domaaa!!" zakričala Cupcake s Matúšom a ja som sa hrozne zlakla.
,,Vlastne u teba doma, ale to je jedno" zamrmlal Matúš keď vošiel do izby, ,,nechcem vás niako vyháňať, ale .. Chcel by som mať trocha súkromia v izbe... a boh vie čo ste tu robili za prasačinky.." povedal Matúš a poslednú vetu si povedal pre seba a asi čakal že to počuť nebudeme, ale počuli sme. Teda aspoň ja. Vlastne ja som si až teraz uvedomila, že sme v jeho -teda hosťovskej- izbe.
,,Matúš!!" okríkla som ho.
,,B-ha vy ste to počuli?" začal sa smiať. Pretočila som očami a odkráčala z tej izby. Petr šiel hneď za mnou.
,,Baff!!" vybehla na nás Cupcake z rohu. Od ľaku som až poskočila.
,,Tohle mi už nedělej!" povedal Petr. Oh damn, to je šupa, aj Peťko sa nám zľakooool!
,,No ale tak to čekáš ode mě hodně. Byli jsme v KFC. Tak jsme vám něco přinesli" povedala Cupcake a podala nám igelitku.
,,Děkujeme" povedala som s Petrom naraz.
,,Jinak.. odchytila mně jedna holka a .. ptala se mně jestli mně Hoggy podvádí s Lanou... Nemělo to zůstat tajný? Já nevěděla, že jste to už řekli. Já jí jen tak odbila a řekla jsem, že ne a odkráčela jsem" opierala sa Cupcake o kuchynský pult/bar.
,,Počkej.. Kde jsi potkala?! A jak ví, že máš kontakt s Petřem?!" vyhŕkla som na ňu otázky.
,,Tady za rohem.. Instagram" povedala a zobrala si mobil.
,,Uhh.. A jak vypadala? A my jsme to nikomu neříkali.. Nechtěli jsme aby to někdo věděl.. Jen .. Jedna holka z geekcampu...." nedokončil vetu, už sa len zahladel do zeme.
,,Blond vlasy, modrohnedé oči, štíhla postava, vypadala kolem 16-17" povedala Cupcake hľadiac do mobilu..
,,To je ona!!! Ja keď ju nájdem, tak ju asi zašlapnem!!" skríkla som, mala som neuveritelné nervy, ale musím uchovať pokoj. Samozrejme ho musím uchovať aj u Petra. No nič, idem napísať Ellen, toto je už moc.. Alebo.. No asi až večer, keďže teraz asi bude niekde v bazéne a podľa fotiek na instagrame je tam aj Fame Team, takže tak. Bez slova som odišla do izby. Pustím si 2 BROKE GIRL$ a odreagujem sa. Tieto prázdniny boli teda tie najlepšie čo som zažila.. Dala som sa dokopy s mojím idolom.. Môj sen.. A proste sa stane hento?!
,,Lásko.. to bude v pohodě, vyřeší se to.. Snad nám nemůžou zakázat se setkávat, nebo ano? Milujeme se .. snad si tvoji rodiče nebudou myslet, že jsem pedofil..." povedal Petr a ľahol si pri mňa
,,Miluju tě" povedala som mu na perách a pobozkala som ho.
,,Já tebe taky" šeptol mi na perách. Prečo to musí byť všetko tak zložité?!! Prečo nemôže byť jednoducho Petr o pár rokov starší? Uhh! Alebo.. viete čo? Povieme im to. Teda najprv sa musím spýtať Petra.
,,Já..Petře.. hmm.. Uhh.. já.. chci jim to říct. Jestli jsou to vážne tvoji fans tak to pochopí a snad.. když se milujeme tak.. je to prostě naše věc" povedala som mu do očí.
,,Dobře. Máš pravdu. Nejlíp to oznámíme přes instagram a natočíme samostatný video" povedal a vytiahol mobil. Na instagram dal našu fotku kde ma objíma a dáva mi pusu, milujem tú fotku a mám ju aj na tapete. Dal tam popisok "Čakejte trošku vážnejší video, kde se vše dozvíte:* :D".
,,Zítra se vrhnem na to video?" spýtala som sa ho a usmiala sa na neho.
,,Okay, teď si pustíme co?" spýtal sa a zobral mi z kolien notebook. Uhh, ako to ja neznášam!! Ale keď je to Petr tak to je ešte v pohode. Zapol divergenciu.. ja som to ešte nevidela, tak som zvedavá aké to bude.. Blikla mi správa na fb a zároveň aj na facebooku. Zobrala som mobil a bola som s tým, že je to Ellen, ale bohužial nebola...Prečo mám na toto také "šťastie"?!

Prepáčte, že dlho nebola časť:/ Včera som bola na brannom kde sme bežali cez 5km. Áno, ja antitalent na šport a bežať toto? Rozplakala som sa počas cez najmenej 3krát a už som proste nemohla. Bola som rada, že dýcham. Mali sme tam ešte aj liezť po lane a podobné.. takže to bolo pre mňa utrpenie a nebola som na mobile prihlásená na wattpade, takže som ani písať nemohla, pretože tam nebola wifina (v tom lese). Takže časť je až teraz:/ mrzí ma to .. a ďakujem moc za neuveriteľné čísla!!

Časť venovaná: hanulilenecka_ však ty víš<3

- a ešte aj vám dvom sadgirlandcrazy a TerezaMal :3 .. chcela som to vydať na vaše narodeniny, ale ako vidím nestihla som.. Všetko najlepšie k narodeninám!! :*

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now