Part 49

864 87 14
                                    

Peter/Expl0ited:
Moje city sa zmenili. A poriadne. Potom bozku je to také iné, všetky tie spomienky.. Pane bože, chcem ju späť! Len pre seba! Ale dokašlal si si to, Peter. Teraz si to naprav, ty génie. Ešte som ako najväčší debil napísal hentie kraviny Anette. Prečo som taký debil? Vysvetlíte mi to niekto? Mrzí ma, že to takto dopadlo. Bol to nádherný vzťah plný šťastia, radosti, lásky .. a mne prepne, začnú hejty a neviem čo ešte a dopadne na to Ellen. Keby len vedela, ako mi je to ľúto. Mrzí ma to. A keď tu sedí pri mne a pozerá do mobilu.. Keď si píše s Lexou tak sa usmieva. Je nádherná, keď je šťastná. Ja ju odtiaľto dostanem! Konečne bude mať pokoj a svojich najbližších. A bude ešte šťastnejšia, aj keď nie so mnou. Musím bratranca akosi prehovoriť. A to, čo vymyslela Ellen, tak to sa mi páči. Pretože Eriku mám plné zuby. Je to taká pipka a fakt to nebudem komentovať. Jednoducho sa správa ako štetka a aj je. Možno by aj poslúžila na iné a to ona rada. Odpykala by si trest.
Zobral som mobil a šiel som napísať SMS-ku Richardovi.

Kedy s mamou prídete? Potrebujem s tebou niečo dôležité prebrať! -PeterA

Odoslal som to aj s podpisom, pretože pochybujem, že ma má uloženého. Čakal som a keď už som si myslel, že neodpíše tak mi blikla správa.

Zajtra doobeda. Zabavte sa. A čo také dôležité, že si to pre seba nemôžeš nechať a musíš mi písať?

Prečítal som to a rozhodol som sa to ignorovať. Nemá to cenu. Počkám si na neho. A že zabaviť. Bohvie, čo tým myslel. Na to nech zabudne, ja sa zabávať nebudem, keď tu ona trpí.
,,Ellen?" oslovil som ju. Neviem prečo, ale urobil som to.
,,Hm?" odvrátila zrak od jej mobilu a pozrela sa mi do očí a videl som v nich strach. Počkať... strach?!
,,Čoho sa bojíš?" spýtal som sa jej bez rozmýšľania.
,,Ničoho..." zašeptala a ďalej pokračovala v jej rozrobenej činnosti- v písaní.
,,Ellen" pohladil som ju po stehne.
,,Peter, prosím" zašeptala a odišla z miestnosti. Čo sa stalo? OMG, Peter to nemyslíš vážne. Už tri týždne tu tvrdne a musí robiť všetko čo jej povie a ty sa pýtaš čo sa stalo? Ty si taký dement. Povzdychol som si a šiel za ňou. Otvoril som dvere do jej izby a hneď sa mi pohľad upriamil na sediacu Ellen na zemi pri posteli. V ruke držala žiletku.
,,Ellen čo si sa zbláznila?!" vybehol som po nej a rýchlo k nej prišiel.
,,Peter" povzdychla si, upustila žiletku a objala ma. Opatrne som si sadol pri ňu a objatie som jej opätoval. Plakala mi do hrude.
,,Dostanem ťa odtialto, prísahám" zašeptal som jej vo vlasoch.
,,On asi zrejme nepovolí" pozrela sa mi do očí. Tie jej nevinné očká, sú prenádherné. Také má len Ellen. Má ich hnedé a okolo zrenice trošku modrej.
,,Urobím pre teba všetko, Ellen. O to sa neboj. Dostal som ťa do toho tak ťa z toho aj vytiahnem." povedal som.
,,Ako si ma do toho dostal?" spýtala sa ma. Tak toto som dokašlal, ako jej to teraz vysvetlím?

Zdár:D
Omg, ja neviem čo som to napísala O.o V tej dobe čo ju uniesol tak ju mal rád. K-rva, teraz to musím domyslieť-.- No nič :D Milujem vás a ďakujem moc za všetko:')) <3

Venované láske:3:* hanulilenecka_ <3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now