Part 56

1K 97 23
                                    

Teri: (nikdy som nečakala, že sem dám jej pohľad-,-)
Já ho musím dostat! Bože tá Ela nebo jak se volá má vše co chce. Ano, byla to moja kamarádka, obzvlásť v tom aquaparku, ale když jsem před nedávnem začala cítit něco víc k Petrovi, tak se to zvrtlo a už jí totálně ignoruji. Nenávidím ji už jen pro to, jaká je dokonalá! (P.a.: akože Ellen mám byť ja, ale tak..robím zo seba narcisa:D) Všichni ji chtějí a nevim co. Okolo ní se snad točí celý svět!

Ellen:
Zavrela som dvere a hneď mi spadol pohľad na hodiny. Pol dvanástej večer. Peter bude asi už spať, tak som šla troška tichšie. Položila som kabelku na kuchynskú stoličku a kufor som si dala pri pult. Vybrala som z neho kraťase a tielko a šla som do kúpelne.
--- (ja som v tom hrozne domotaná.. takže berme to tak, že Explo býva v Prahe v byte, ok? :D Mám toho veľa a už neviem ako som to napísala predtým :D)
,,Dobré ráno, láska" zamrmlal rozospato Peter a sadol si pri barový pult.
,,Dobré" pousmiala som sa. Ja som už 3 hodiny hore.. Nemohla som spať, snívalo sa mi o Filipovi..
,,Láska, čo sa deje? Celú noc si sa prehadzovala a akosi skoro si vstala" pozrel sa mi do očí. Videla som v nich starosť a lásku..
,,Ja..ja.. nechaj to tak, teraz sa o tom nechcem baviť.. A ako vieš kedy som vstala?" spýtala som sa ho prekvapene. Bolo mi do plaču.. Keď.. Filip mi chýba..
,,Dobre, no a... zobudila si ma ale hneď som zaspal" pousmial sa a podišiel. Dal si ruky tesne nad môj zadok a pozrel sa mi do očí a ja som si len povzdychla, dala som si ruky okolo jeho krku. Nastala chvíľka príjemného ticha. Je mi takto dobre. Hlavne s ním. On je môj poklad.

*Stojíme na stanici. Ach bože, začala som plakať. Za pár minút príde vlak a oni odídu. Nie..
,,Ďakujem.. splnil sa mi sen.. A to len kvôli tebe.. ďakujem bratm, mám ťa moc rada" zašeptala som mu do ucha
,,To bola maličkosť. Aj ja ťa mám moc rád" povedal a ja som sa na neho usmiala.. Odtiahla som sa a prišla k Petrovi.
,,Čo by som ti povedala? Si moja droga, nedokázala by som bez teba žiť. Ďakujem za nádherne prežitý víkend a skrátka za všetko.. Milujem ťa .. nie len ako youtubera ale už ako aj normálneho človeka" povedala som mu so slzami. Som ja taká citlivka.. Posledné slová som úplne šeptala. Objal ma hrozne silno..
,,To ja ďakujem.. ja.. vieš.. nechcel som ti to vôbec hovoriť.. vlastne nikomu.. ale.. za tento víkend som sa zamiloval.. a to do teba.. Ale nemôžem ti povedať, že ťa milujem keď ťa poznám len dva dni, snáď to chápeš.." povedal mi do očí a ja som sa vyše rozplakala.. Šťastím. Ešte vyše som ho objala. Keď som sa odtiahla tak som si utrela slzy a usmiala sa na Petra. Priblížil sa ku mne a priložil jeho pery na tie moje. Začali sme sa bozkávať.. *

Spomienka.. Tak nádherná.. Moje prvé 'milujem ťa' Petrovi.. Už je to tak príšerne dlho.
,,Milujem ťa, Peter" vysukala som zo seba a pozrela som sa mu do očí.
,,Milujem ťa, Ellen" povedal nežne a prilepil sa mi na pery. V tú chvíľu sme existovali len my dvaja..

Zdár..
Ospravedlňujem sa, že je to tak neskoro..
Mám teraz problémy a nechcem to všetko vkladať do príbehu tak sa snažím písať keď som pozitívne naladená a mám čas.. A prepáčte mi, že je to také krátke.

A ešte niečo.. každým dňom tu pribúdajú votes a reads.. nedávno sme prekonali hranicu 20K reads a 2K votes:') :') <3 Sen<3 Už sa stihla táto story umiestniť na #1 v random.. Milujem vás a som vám moc vďačná.. ako sa vám odvďačím? <3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now