Part 68

474 45 11
                                    

,,Ahoj Anette, to jsem já, Ell." pohladila som jej ruku a po líci mi stekala slza.
,,Ahoj Ell, co tady děláš?" takmer šeptala, ale rozumela som jej..
,,Já .. Musela jsem sem přijít. Dozvěděla jsem se to dneska.. Je mi to moc moc líto.." povedala som so zlomeným hlasom.

====

,,Je hrozná." zasmial sa Ment a dal si high five s Petrom. Pozerali niake videá, ale ja som tu dopisovala posledné stránky z mojej knihy, ktorú som posledné mesiace zanedbala. Plánujem to poslať do vydavateľstva.

,,Možno." pousmiala sa Tay a zmizla v lese. Greg si povzdychol a smutne sa pozeral na miesto, kde ešte pred chvíľou stála jeho životná láska Tay. Zrazu započul jemné chichotanie zpoza jeho chrbáta. Otočil sa a videl tam partu mladých tínedžerov, ktorí smerovali do mesta, čiže cez les.
Na druhej strane bola Tay, ktorá práve dorazila domov a volala s Jane. Tay mala Grega plnú hlavu, no vedela, že toto celé sa o chvíľku skončí, keď bude odchádzať na štúdium do jej milovaného Londýna. Nechce tu nechať Grega, nechce ho stratiť..

,,No dobre, asi to až moc prežívam, pre dnes to odkladám." uložila som to, zavrela som poznámkový blok na notebooku a rozhodla som sa pridať k Mentovi a Petrovi, ktorí sa stále zabávali na niakych priblblých videách.
,,Hmmm, čo pozeráte?" prisadla som si k nim a pozrela na telku. Vajny, čo iné, že? No možno predsa len by som mala robiť niečo zmysluplnejšie .. Ale čo také?
,,Asi pôjdem von, ide niekto so mnou?" pousmiala som sa a obaja sa na chvíľu zamysleli.
,,Možno by si mala ísť len s Mentom, ja tu ostanem." pousmial sa na mňa Peter a tým asi narážal na to, aby som ho niako povzbudila.
,,Tak jdeš?" spýtala som sa Menta a vstala som, len prikývol a vstal tiež. Šla som sa prezliecť do izby, len nejaké jednoduché čierne legíny, tmavomodrý svetrík a vansky. Vonku je tak príjemne, akurát. Počkala som na Menta, ktorý sa pripravoval dosť dlho, na to, že je to chalan.
,,No konečně, pán dokonalý se konečně uráčil doupravit." zasmiala som sa a zavrela za ním dvere.
,,Chci Anette, Ell." šeptol skleslo, keď už sme boli kúsok od paneláku.
,,Ono to bude jen fajn. Neboj, jen.. Ona je teď v těžké situaci.." povzdychla som si a pozrela som sa na neho. Mal slzy na líci a mlčal. Zastavila som sa a on automaticky tiež. Silne som ho objala, ako keby som ho už nikdy nemala pustiť. Je mi ľúto, ako sa trápi, bolí ma pohľad na to..

Z pohľadu Petra/Expla:
,,Pozri akú mám peknú nabíjačku, narozdiel od tej tvojej nie je ani natrhnutá." vyplazila na mňa jazyk a ukazovala tam zábery tej jej nabíjačky.
,,Čožeee, ja mám náhodou peknú, krajšiu ešte než ty!" pomrvil som sa a zopakoval jej gesto.
,,No Peter, tak to chcem vidieť.." zasmiala sa a písala niečo na mobile.
,,Počkaj." zasmial som sa a vstal som. Šiel som do kuchyne, kde má Ell kabelku a chvíľku som sa v nej hrabal. Vzal som jej nabíjačku od iPhonu a šiel naspäť do izby.
,,HA!" vyskočil som a videl som na nej ako sa zlakla.
,,Ty si dement." povedala urazene a ja som vybuchol do obrovského záchvatu smiechu, ona ma raz zabije tým jej pohľadom.

Ou dejmn, 539 slov..  je to hrozne krátke, ale mne docela trvá kým to napíšem no:D časť venovaná Vanesskee, s ktorou sa už pomaly ani nebavíme.. :( mám ťa rada, Vava<3^^

A tak isto aj vás❤ (==>možno ešte viac:'D pssssst)

A ak budete mať čas, kuknite si dokonalú story mojej láskyy na jeho profile❤

===> @StickyProLife

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now