Part 59

762 72 12
                                    

Rozhodla som sa zúčastniť Wattys, myslíte, že na to mám? :/ #Wattys2015 #feels

,,Johnyyy!!" zapišťala niaka 15 ročná baba a ja som sa zasmiala. Prišla z ním, chvíľku sa rozprávali a keď už som videla na Johnyho tvári, že už je mu to otravné tak som tam prišla ja.
,,Ahoj, jestly ti to nevadí tak si ho na chvilku vezmu já." falošne som sa na ňu usmiala a odtiahla som si ho bokom.
,,Dík, kdo jsi?" spýtal sa ma a mňa to docela zarazilo, on si ma nepamätá?
,,Ehmm, Lana. Nepamatuješ?.. Byly jsme malí špunti.. Tehdy.. Tvoje bff..? Nic ti to neříká?" snažila som sa vrátiť jeho spomienky ale akosi sa mi to nedarilo.
,,Jo, už vím! Lanoo!!" natešene ma objal a ja som mu objatie opätovala.
,,Tolik jsme se neviděly! Úplně jsi se změnila za těch..." začal rozmýšlať nad dokončením vety.
,,Osumnáct let" dokončila som za neho a on sa len pousmial.
,,Docela dost dlouho.." zamrmlal a ja som sa usmiala. Len tak, bez dôvodu.
,,Jonáši? Ty jsi tady na nákupech?" zasmiala som sa nad tou úvahou. Áno, áno, príde mi vtipný chalan žhavý do nákupov. Jednoducho mi to príde také neprirodzené. No a Jonáš alias Johny bol jeden z tých chalanov.
,,Jo, no a?" nasadil nechápavý výraz.
,,Niiic, budeme pokračovat spolu?" zvedavo som sa ho spýtala. Predsa len som ho nevidela za tú dlhú dobu a písať som mu nechcela, aj tak by sa to zamiešalo do správ od jeho posadnutých fanatických fanúšičiek.
,,Jo, můžem" povedal a šli sme smerom k Vans obchodu, kde mám taký pocit, že si kúpim nové limitované vansky spolu s vakom.

Teri:
S Gabčou teď děláme hrozné blbosti a hodně se při tom nasmějeme. Akorát mě štve, že můj plán jak získat Expla nevychází. Ughr! Už se mnou i nějak obmezil kontakt a to mě štve jěště víc.
,,Terčo??! Máš tady hovor!" zakřičela Gabčulinda z kuchyně a tím přerušila mé myšlenky.
,,Joo, jduu" otráveně jsem přetočila očima, i když ona to vidět nemohla a vstala jsem z postele. Sedla jsem si do kuchyně za bar a Gabča mi podala mobil.
,,Ano?" ozvala jsem se.
,,Dobrý den, tady RouleyFashion, jste správně Tereza Hodanová?" ozvala se příjemná paní.
,,Ano, jsem to já. Vy voláte ohledně toho interview a focení?" nasadila jsem příjemný tón, i když náladu jsem rozhodně neměla.
,,Ano, přesně, můžeme se dohodnout na zítra v půl druhý u vás doma?" zeptala se mě.
,,Samozřejmě, budu připravená." no tak už to ukonči prosím!
,,Dobře, vidíme se, hezký den." nestihla jsem nic říct a zrušila to, no ok, tím líp.

Ellen:
,,Láska? Pozajtra idem na tú rodinnú oslavu do Prievidze, už som ti o nej hovoril." vykukol Peter zpoza dverí.
,,Okej, ja pojdem s tebou a vystúpim v Trenčíne, dobre?" milo som sa na neho usmiala a ďalej som venovala pozornosť písaniu novej knížky. Môj prvý román. Dúfam, že mi to vydajú. Je to o ... Vlastne o mne. Ale v inej verzii. Už som skoro u konca. Už to má okolo 89000 slov. Magické. A docela pracné. Docela dosť. Vyrušil ma otravný zvonček. Dala som notebook na stranu a vstala som. Dotrepala som sa k vchodovým dverám. Otvorila som a pozrela na dotičnú osobu, na poštára. Zistila som to podľa držiacej obálky s balíčkom v ruke. A okrem toho mal tašku preplnenú obálkami a podobne. Mohol mať okolo dvadsiatich piatich a bol docela sympatický.
,,Dobrý deň, býva tu Peter Altof?" milo sa na mňa usmial.
,,Dobrý, samozrejme. Peteer!" zakričala som na Petra. Keď už som videla, že prichádza tak som odišla. Ucítila som pohľad na mojom zadku.

Peter:
Šiel som k dverám a keď som videl ako jej pozerá na zadok tak mi začali stúpať nervy. Poznám ho, to je ten bastard zo strednej. Všetkých šikanoval. Moc dobre si ho pamätám.
,,Aha, Altofko" provokačne sa zasmial.
,,Čo tu robíš?" vyskočil som na neho. Môže byť hoci kde a on je práve tu?!
,,Pracujem tu. Inak čo to máš za cicu?" slizko sa zasmial. Nenávidím ho.
,,Je to moja priateľka. Ani sa jej nedotkneš, inak dostaneš!" mal som fakt veľké nervy. Asi mu každú chvíľu prilepím poriadnu šupu.
,,Ty mi čo urobíš? Veď sa ma bojíš dotknúť. Ja lusknem a mám ju v posteli. Divím sa, že chodí s niekým takým ako s tebou." zasmial sa a ja som sa neudržal a päsťou som mu šlahol tesne pri tú jeho nevymáchanú hubu. Nikto takto nebude hovoriť o mojej Ellen.

Čautee:D Už mám mobil._. :3 No a táto časť by vyšla omnoho skôr, keby som si nemyslela, že som si ju uploadla.. Ja viem, som ťava :D

Ďakujem.. MILUJEM VÁS A VÁŽIM SI VÁS MOC❤❤❤

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now