Part 26

1.2K 102 6
                                    

Lana:
,,Petře! ... Jéé už jsem se to naučila pořádně!!" zatlieskala som si a zasmiali sme sa.
,,Konečně! High five cez počítač" povedal Petr a ja som dala ruku ku kamere.
,,Já tě chci obejmoouut" zamraučala som a zvalila sa na postel.
,,Neboj se, už coskoro.. vydrž, láskoo" povedal Petr a ja som sa na neho nádejne usmiala. Ja mám dokonalého chalana.
---
,,Ale mamiiiii.. prosíííííímmmmmm" pišťala som pri mame, keď práve robila obed.
,,Do žiadnej Prahy nejdeš! Musel by ísť s tebou niekto dospelý, a ja a otec nemôžeme ísť, máme tu prácu" povedala a ja som sa urazene podopierala o stôl. S kým by som asi tak mohla ísť do Prahy.. Hmmm.. Možno by so mnou šiel Matúš, však on má 18.. Idem mu napísať.. Zobrala som si mobil, odomkla som ho a zapla messenger.

Lana: Matúškooo^^ Nešiel by si so mnou do Prahy? :3 :*
Matúš: Za Hoggym? :O
Lana: No hej,, mama ma nechce pustiť samú, iba s dospelým a však ty už sii...
Matúš: No samozrejme!! Kedy ideme? :P
Lana: To sa ešte dozvieš:3 A ďakujeem:3
Matúš: Okay.. Za málo:**

,,Mami? A čo keby so mnou šiel Matúš? Veď má už 18" povedala som a pozrela som sa na ňu.
,,No áno, má.. Lenže druhá vec je či by s tebou šiel" povedala a pozrela sa na mňa
,,Písala som si s ním a on by šiel s radosťou" povedala som a nádejne som sa na ňu usmiala.
,,Tak potom nemáme čo riešiť.. Choď si kam chceš" povedala a ja som ju objala.
,,Ďakujeeeeeeeeeeeeeemm" začala som pišťať a rýchlo som si vzala mobil z baru a vybehla som hore do izby. Je možné že už pozajtra Petra uvidím. Vlastne už zajtra!!! Hneď som si zapala messenger a idem napísať Matúšovi.

Lana: Môžme ísť hneď zajtra???? :O
Matúš: Ako chceš:* ^^
Lana: No okaaaay:33 Tak sa bal, ráno o ôsmej ideme na stanicuu., O štvrť na deväť nám ide vlak:33
Matúš: Yeaaah :D A hentie hrdličky nejdú? ;O :D
Lana: No neviem.. Tí to ešte asi ani nevedia :D Počkaj napíšem do skupiny:P

Bizóni:*
Lana: Zajtra ideme s Matúšom do Prahy, idete s nami?
Peter: Hmm.. Asi nie:D
Lana: Okay :D :D

Matúš: Tak nejdú no-__-
Lana: Čo narobíme.. Tak idem sa baliť, zajtra o ôsmej na stanici!! :P
Matúš: Okay, čaeees:*

,,Uhh... zajtra Praha" povedala som si pre seba a vstala som, ,,mhhhhmmm.. čo si zoberem? ešte k tomu neviem kam som dala ten dementný kufor" povedala som si pre seba
,,Ak je ten kufor dementný tak ty si v tom prípade aká?" zasmiala sa Ellen pri dverách a ja som sa nehorázne zľakla. Až som poskočila..
,,Ježiš, jak som sa zľakla! No ja som šialená" zasmiali sme sa.
,,Ten kufor máš pod posteľou.. Upratovala som ti ho" povedala Ellen pochvilke a ukázala prstom pod posteľ.
,,Aha.. ďakujem... a prečo si mi ho upratovala??" spýtala som sa jej, keď som vyťahovala kufor z pod postele. Otvorila som si ho a začala som si vyberať veci zo skrine. Mám taký stredný kufor, akurát na pár tričiek, legín a kraťasov.
,,Ja neviem.. len tak.. a počula som, ako hovoríš česky.. to ťa Peťko naučil?" úchylne sa zasmiala a ja som dala face palm. Na čo tá baba nemyslí..
,,Áno, Peťko ma to naučil" povedala som po chvilke a ona si sadla na posteľ.
,,Stejne tu nie som kvôli tomu..... mám menší háčik, vlastne ty.. ale keďže mi na tebe záleží tak... no proste... " začala nérvozne uhýbať pohľadom..
,,Čo sa stalo? Ellen toto na tebe nenávidím!!!! Nechoď okolo horúcej kaše...." povedala som a sadla som si pri ňu..
,,No .. ja.. Strihala som video a potom Peter šiel do sprchy, tak som si dala tiež pauzu a .. Šla som na insta... Pozerala som si len tak novinky a našla som tam jednu fotku... bola si tam ty a Hoggy... no a ... Bozkávali ste sa na nej.... dala to tam niaka jeho fanynka....." šlo to z nej ako z chlpatej deky.. až teraz som si uvedomila čo povedala.. Do .. Pre.. kristove rany!!!!
,,Ukáž mi to.." povedala som. Boha, ja tu špinu zabijem! Mali to vedieť len známy!!! Petra za to môžu udať.. Ale milujeme sa.... ach!!! Čo sa ona špára v cudziom súkromí?! Podala mi jej mobil.. Bola tam fotka.. To sme sa vtedy lúčili v Petrovej izbe .. Popisok tam bol 'Já jsem to věděla! Ta štětka mi ho přebrala!! 😡😡' To by ma ani tak netrápilo, že ma nazvala štetkou.. Ale to že to tam dala!
,,Okay.. pošlem to Petrovi.. alebo.. nechám to zatial tak.. musíme to všetci nahlásiť.. a zajtra to Petrovi poviem.." povedala som a podala jej mobil. Ona to nahlásila a objala ma.
,,To bude v pohode" povedala a odišla. Dobalila som si veci a ani som sa nenazdala bolo 0:38. Veď vstávam, takže som šla spať. Osprchujem sa ráno, len ešte si zbaliť notebook a podobne. Ľahla som si do postele, nastavila som si budík, dala mobil na nabíjačku a pomaly som zaspávala.
,,Čím blíž jdu k tobě, tím jsi dál. Vím, že ve tvým náručí strácim lhůtu záruční..." začal mi zvoniť budík a ja som ho s úsmevom vypla. Šla som hneď do kúpelne, kde som urobila rannú hygienu a osprchovala som sa. Vybrala som si letné žlté šaty a čierne balerínky. Zobrala som si mini čiernú kabelku do ktorej som si dala mobil, slúchatka, žuvačky, špirálu a červený lesk na pery, ktorý som ešte použila. Do kufru som si dala notebook a ešte tie príslušenstvá k tomu. Je za 5 minút osem. Do riti! Peter s Ellen aj s mamou ešte spali. Tak som im napísala vzkaz na papier.

Už som šla.. Mám vás rada, potom napíšem alebo zavolám:* <3 Ahojte, Lana<3

Rýchlo som vyletela z domu, aj som zamkla. Po chvilke behu som zastavila a šla som krokom. Bože, mám všetko? Mini kabelku aj kufor.. Mám. Už tam čakal Matúš s dvomi lístkami v ruke.
,,Ahoj! Prepáč, že meškám" povedala som a ospravedlňujúco som sa na neho usmiala. Objal ma.
,,Ahoj.. V pohode.. za 3 minúty príde vlak" povedal a spolu sme išli čakať ten vlak.
,,Prichádza vlak do Prahy" zahlásilo sa a my sme si nastúpili. Matúš mal taký malý kufor. Mali sme voľnú kabínu a tam sme sa usadili.
---
,,Si si istý, že býva tu?" spýtala som sa Matúša a prezerala som si tie dvere, za ktorými mal údajne bývať môj priateľ.
,,Áno, zvoň" povedal a ja som zazvonila. Otvorili sa dvere a mne bolo do plaču. Ale nie od šťastia...

Tramtadá:P Ďaľšia časť! <3 Ďakujem a milujem vás<33 A keďže má 1000+ slov, tak budú teraz len tri časti Explo a Ellen.. chcela som to rozdeliť na dve časti, ale potom by to bol moc veľký zmetok v tom. Takže čakajte, až za tri časti sa dozviete čo sa stalo:P Dovtedy len hádajte :D :D :* Dnes bude zrejme ešte jedna časť ak nie viac!! :) :3

-Timmy<3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now