Part 29

1.1K 108 4
                                    

Ellen:
,,Peter? Ja sa na to teraz stejne necítim.." povedala som.
,,Dobre, to je v poriadku" povedal kludne. To ako fakt?! Robíte si zo mňa prdel?! On nič? Že to je v poriadku? Ohh, tak som sa v ňom mýlila. Keď som to už nevydržala tak som sa začala šialene smiať. Peter dal nechápavý výraz.
,,Ellen? To nemyslíš vážne!" povedal vážne a začal sa smiať so mnou. Absolútne som nečakala, že to takto dopadne, ale ako myslí.
,,Ja - n-noo... čakala som, že.. budeš naštvatý" povedala som na začiatku sekavo a potom som sa ukludnila.
,,Prečo by som mal? Ja s tebou nechodím len kvôli tomu. Keď sa na to necítiš, tak nie." povedal vážne, už po tých záchvatoch smiechu.
,,Ešte že.... Ja som to plánovala.. A milujem ťa" povedala som a milo sa usmiala. Že.. "ja som to plánovala", taká som nenápadná..
,,No okay, to by ma už naštvalo, ale fakt len málo. Aj ja teba, ty moja provokatérka" povedal a zahryzol mi do pery. Začali sme sa bozkávať. Po chvilke sme sa odtiahli a usmiali sa na seba..
,,Inak.. Peter.. Nenatočil by si so mnou zajtra niake video? Pretože už som nedala dlhšie video a najžiadanejšie je s tebou" povedala som po chvilke. Ellen, vhodnejšiu chvilku si si vybrať nemohla. Toto je totiž také, že.. Ste obaja v spodnom prádle a pred chvilkou ste sa bozkávali.. Ale nie, ty ho požiadaš, či by s tebou nenatočil video, uhh, ty si múdra.
,,No hej, stačí len povedať. Tak natočíme aj na môj channel?" spýtal sa ma a ja som len prikývla.
,,Okay, dohodnuté.. Tak poďme niečo pozerať....." povedal a zarozmýšlal sa.
,,Pidi Hajzlíka!!!" vykríkla som zrazu. Milujem ten film, ale mega sa u neho vždy nasmejem.. {v skutočnosti som ho videla hrozne dlho dozadu, takže viem len o čo sa jedná, ale akože inak viem, že patrí do mojej BE5T .. To mi pripomína Atiho...:D}
,,Okay, to som ešte nevidel" povedal a zapol tú online stránku na filmy a zadal to tam. Podívaná může začít..!
---
Práve sme dotočili naše videá. Bola to hra - Uhádni Youtubera. Aby si aj odpočinuli od tých "zamilovaných" tagov a challengí. Myslím tým girlfriend tag a podobne .. Povedali sme si, že to vydáme zajtra a večer to dostriháme. Ideme teraz na tobogány. Ešte podvečer pôjdeme s Fame Team-om na diskotéku.
,,Peťkooo??!!" zakričala som na Petra, ktorý je práve v kúpelni. Čo tam ..... Robí?!! No nič. Zamkla som náš apartmán a vybrala moje tyrkysové plavky s farebnými kvetinkami pri prechode ramienok s tými no.. Plavkami. Však to je jedno. Práve keď som si obliekala horný diel tak vošiel Peter do izby.
,,Mmm.. " úchylne sa na mňa usmial a ja som si ich konečne zapla.
,,Peťko, kľud. Som len tvoja" povedala som a dala mu pusu na pery.
,,Ja viem, nikomu ťa nedám" povedal a vyzliekol si tričko. Chytil ma za ruku a odomkol apartmán. Hneď na to ho aj zamkol a my sme si stopli výťah. Bola tam taká blond baba, ktorá mi pozerala na MÔJHO Petra!! Neuveriteľne som žiarlila. Konečne výťah stopol a my sme vystúpili.
,,Bože, Ellen.. Len sa na mňa pozerala.." povedal keď už nebola v dohlade.
,,Však okay" povedala som tým tónom "Je mi to jedno!" pri tom mi to teda jedno nebolo. Môj Peter!!!
,,Videl som na tebe ako neuveriteľne žiarliš" povedal a jemne sa zasmial.
,,Nežiarlim" povedala som a vlastne som tým zapierala čistú pravdu.
,,Aj keď by sme si mali hovoriť pravdu, ale no dobre, ako myslíš, ale neverím ti" povedal vážnejšie.
,,Bha, tak okay, nesmierne žiarlim, si len môj!" skoro som vykríkla a on sa usmial. Naklonil sa ku mne a pobozkal ma. Usmiala som sa na neho. Bože, keby mi niekto pred rokom povedal, že o rok budem s PETROM v aquaparku a že budeme spolu chodiť, tak umrem smiechom a pošlem ho do riti s jeho bujnou fantáziou. Už sme videli tie dva páry zamilovaných hrdličiek.
,,Čaeeeess" povedala som a objala Teri a Gabču. S chalanmi si dávame brofist (ja neviem ako sa to inak volá:D). Ešte sa s nimi Peter pozdravil a šli sme smerom k tobogánom.
,,Poď so mnou na ten tobogán" zašeptal mi Peter a ukázal na ten najvyšší tobogán. Ach, {669 slov:'D} ja sa nebojím výšiek, ale skôr uzavretých tobogánov. Úplne mám z toho strach.
,,Peteeer.. on je uzavretý, nemám rada také priestory... " zamraučala som.
,,Tak ... Hentam!!!" vykríkol a ťahal ma k ešte väčším tobogánom. A ja som povedala že henten pidi tobogán je najväčší, haha. No nič, hentam nepojdem ani za boha..

Uhh.. Hrozne ťažko sa mi píše .. :( :P Ale hnala ma k tomu myšlienka, že možno to niekomu zlepší náladu :D Ďakujem a milujem vás<3

Špeciálne venované jednej milej a dokonalej osôbke<3 Moc ďakujem za podporu.. Jednoducho za všetko, však ty vieš <3 :* hanulilenecka_

-Timmy<3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now