Part 31

1.1K 97 13
                                    

Píšem cez neminu :D
Ellen:
Ľahla som si a zobrala mobil, hneď napíšem Lane, ako to ide.

Ellen: Lanaaa?? Láska ako sa ti darí? :')
Lana: Ani ti to radšej písať nebudem... Pošlem ti screen..
Uživatel Lana vám poslal/a fotku.

Otvorila som to a .. boli to správy. Bol to spam .. Začala som to čítať.

Neznáme Číslo: Oooo, ty si sa nám potom žalovala Peťkovi? ;) No moja milá, teraz som na rade ja ;) A keďže sa mi tak menej Petr páči tak mi ho necháš, inak ublížim tebe, tvojej nevlastnej matke a tvojej nevlastnej sestričke Ellen;)) :**
NČ: Prečo neodpisuješ, bubáčik? ;) Azda by si tu chcela môjho kamoša? Ktorý je teraz za mrežami? A to len kvôli tebe? To si odpykáš miláčik:** ;)
NČ: Ty sa bojíš:'D Si tak úbohá...
NČ: No nič, ak neodpíšeš tak pomsta bude sladšia:***

Ukapla mi slza. Prečo práve moja bff/nevlastná sestra.
,,Čo sa deje, láska?" spýtal sa ma Peter a ľahol si pri mňa. Objala som ho a rozplakala som sa mu do hrude. Po chvilke som sa odtiahla.
,,Prepáč..." zašeptala som.
,,Čo sa stalo?" spýtal sa zúfalo. Podala som mu môj mobil. Odomkol si ho a začal čítať ten spam.
,,Uhh... Ellen" povzdychol si a pobozkal ma.
,,Ja.. Peter.. To.. nechajme to tak.. ale stejne...." povedala som a vstala. Mierila som rovno do kúpelne. Opláchla som si tvár a utrela som sa. Ľahla som si naspäť za Petrom a bola som pripravená odpísať Lane..

Ellen: Ignoruj to.. nechaj to tak.. Milujem ťa.. si silná, prežiješ to!! <3 <3 :'))

Odložila som to a ľahla si na Petrovú holú hruď.
,,Milujem ťa, Peter" zašeptala som, keď už som na pol spala.
,,Aj ja teba Ellen" počula som ako zašeptal a dal mi pusu do vlasov.. Pomaly som zaspala..

Rýchlosťou svetla som sa posadila. Zobudila som sa na niaky buchot, vstala som a poobzerala som sa.. Peter tu nebol, tak som sa šla pozrieť do obývačky.
,,Peter?" povedala som tichšie a nakukla do obývačky. Hneď ako som sa pozrela tak som vybuchla do neuveriteľného záchvatu smiechu. Peter tam sedel na zemi a pri ňom bol zhodený kufor. Bože, to je dement.
,,Dobré ránko" povedala som ešte so smiechom a podala mu ruku. On ma zaťahal za ním a tak som padla na jeho hruď.
,,Aj tebe.. a nabudúce si to kľudne natoč, však na čo by som potreboval pomoc, to zvládnem aj sám" povedal urazene, ale ja som vedela, že to hraje.
,,Vidíš, to bol dobrý nápad.. a nehraj sa na princezničku Peter, to prežiješ, veď si chlap" povedala som a začali sme sa smiať.
,,Láska vieš o tom že za pár dní odchádzame? A potom len dva týždne a škola" začal.. ježiš, neteším sa do novej triedy. Áno, bude tam Lana, ale.. Stejne. No dobre, myslieť na to nebudem.
,,Hlavne, že budem blízko pri tebe.." povedala som a začala som ho bozkávať. Strčil mi jazyk do úst a ja som sa usmiala. Začal súboj jazykov a po chvilke sme sa odtiahli s tým, že sme mali nedostatok vzduchu.
,,Poď, prezlečieme sa a pojdeme.. užijeme si tieto dni" povedal a ja som z neho zliezla a pomohla mu vstať. Šla som do skrine a vytiahla som si moje čierne bikiny. Peter si sadol na posteľ. Sledoval každý môj pohyb a ja som si to priam užívala. Vyzliekla som sa a pomaly som si obliekala bikiny.
,,Peťko, počkaj si" povedala som a dala mu pusu na líco.
,,Počkám, počkám" povedal a chytil ma za ruku. Zamkol a my sme šli zase pri výťah a šli sme dole.
,,Mám tu kartičku, idem nám pre bubblelogy, okay?" spýtala som sa ho a on len prikývol. {Ja som si tu kartičku na bubblelogy vymyslela :D proste to berte s rezervou:p Nikdy som nič také nemala:/} Chvilku som čakala v rade.. Potom som si vypýtala som si dve broskyňové s liči guličkami a šla smerom k Petrovi. On tam nebol tak som ho pohľadom hľadala.
,,Ahoj Ellen. Dáš mi podpis a odfotíš sa so mnou?" prišla za mnou baba asi v takom veku ako ja.
,,Ahooj, samozrejme a ako sa voláš?" usmiala som sa na ňu a zatial som jej podpísala moju fotku.
,,Som Žofia" povedala a ja som sa udivila. Pozerala som sa na ňu jak na debila, začala sa hrozne smiať, ,,nie.. ja som Mária ale ako inak ma volajú Maya. A prepáč, len som chcela vedieť ako zareáguješ" povedala a ja som si s ňou dala high five a zasmiali sme sa. Dala som si s ňou fotku.
,,Si fajn.. na ktorej si izbe?" spýtala som sa jej a ona sa prekvapene na mňa pozrela..
,,Som na 65-ej a ty?" spýtala sa ma a milo sa na mňa usmiala.
,,Ja som na 130-ej.. a počuj, nevidela si tu niekde Petra?" spýtala som sa jej a stále som ho vyhľadávala. Tiež sa začala obzerať.
,,Tam je Pet-" povedala a ukázala, ale sekla sa. Nepochopila som to, tak som sa pozrela. Šla som tým smerom a prišla som k nemu.
,,Prepáčte, že vás vyrušujem, len som priniesla Petrovi pitie" povedala som ironicky a oni sa od seba odtiahli a ja som mu vrazila do ruky pitie a odišla som. Rozlakala som sa. Toto som si o ňom nemyslela.

869 slov :D Takže.. prepáčte mi to, zase o ničom, asi ma zabijete, ale tak.. Musí to byť rúžové stále? Ne :D Inak nebudú teraz často časti, keďže je škola a podobne... Ešte k tomu ten môj "smútok" takže.. Ale inak ďakujem a milujem vás<3 <3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now