Part 20

1.2K 101 15
                                    

,,Čo sa stalo?" spýtal som sa.
,,Ale nič" povedala a začala ma bozkávať. Hmm, sme tam, kde sme predtým skončili. Začala mi vyzliekať mikinu a hneď na to aj tričko. Ja som jej dal dole jej croptop a bola len v podprsenke. Ja som nemal tričko. Začal som ju bozkávať na krku a postupoval som smerom dole. Vzdychla a ja som sa usmial. Pretočila ma a ja som bol pod ňou. Začala mi cucať krk.
,,Peter?! Potrebujem aby si zaš-" vošla do izby moja úžasná mama. A v tej fakt najmenej vhodnej situácii.
,,Aha.. prepáčte.. keď skončíte, tak Peter príď za mnou" povedala a hneď sa zpakovala.
,,Trapas" šeptla Ellen a zasmiali sme sa. Pokračovala ďalej a dala mi dole nohavice. Ja som jej dal dole jej vyvýšené kraťase a obaja sme boli len v spodnom prádle. Vidno, že ona asi predohru nechce, ale je to prvý krát a musí to byť výnimočné..
,,Peter.. prepáč že vyrušujem, ale prišiel Matúš a že vraj to je súrne" povedala mama zpoza dverí..
,,Niečo nám to nepraje!!!!" zakričal som naštvate a vstal. Dal som si nohavice aj tričko. Vstal som a šiel som k dverám..
,,Čo chceš k* rva?! Nemohlo to počkať?!!!!!" zakričal som na neho
,,Diváci čakajú a nedal si mi k tomu baterku!!!" povedal urazene. Ja ho snáď zabijem dnes! Šiel som do izby a zobral baterku a aj statív. Podal som mu to a zabuchol mu dvere pred nosom.
,,Peťko, zájdi prosím ťa za pani Kmeťovou a daj jej toto" povedala mama a podala mi malú darčekovú taštičku, absolútne ma netrápi čo v nej je. Obul som si prvé tenisky ktoré som našiel a šiel na horné poschodie za susedkou. Neviem, prečo tam nemôže ísť mama sama. Zaklopal som a otvorila postaršia pani- Kmeťová.
,,Dobrý.. toto posiela moja mama" povedal som a zdvorilo sa na ňu usmial.
,,Dobrý.. ďakujem" povedala a zavrela mi pred ksichtom dvere, no čo už. Tým lepšie pre mňa. Šiel som naspäť domov a vyzul sa. Šiel som do izby kde bola Ellen -mimochodom stále v spodnom prádle- s mobilom v ruke.
,,Ellen, prepáč mi to.. Vynahradíme si to, keď nikto nebude doma" povedal som a pobozkal som ju..
,,Ja to chápem.. presne tak.. už sa teším" povedala a začala ma bozkávať.. Po chvilke sme sa odtiahli a usmiali sa na seba.
,,Ono by sa hodilo si pozrieť niaky film" povedal som po chvilke
,,Hmmm.. čo tak rýchlo a zbesilo sedem s českými titulkami?" spýtala sa ma a zobrala notebook zo stolu
,,To by šlo" povedal som a ona otvorila stránku s online filmy a zapla rýchlo a zbesilo 7. Oprela sa o moju hruď a položila mi notebook na stehná.
Lana:
Hmmm.. Vybavila som si u chalanov, nech budú tento večer preč a že kde tak to nech si vybavia sami. Áno, som hnusná, ale s tým nič nenarobím. Vošla som do izby a tam bol Petr a ležal na posteli a bol na nb. Šla som za ním a ľahla si vedľa neho.
,,Čo robíš?" spýtala som sa ho..
,,Nič" povedal odporne a ja som sa udivila. Čo som mu urobila?!

No takže :D Ďaľšia časť :D :3 A neviem či bude dnes ešte jedna, ale tak uvidíme :D :D :* Milujem vás a ďakujem:3 a sorry za kratšiu časť :D -Timmy<3

Hlavne venované: TerezaMal, ďakujem za nápad:33 :**

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now