Part 45

836 90 15
                                    

Honza:
Hrozně toužím po Anette. Je tak překrásná, ty oči, ten smích, ten její dokonalej úsměv. Ta její dobrá povaha. Nedokážu na ní najít ani jednu chybu. Když se na ní podívám tak vidím takovou nádhernou dívku s blond vlasy.. Někdy přemýšlím jestli je to andílek. Protože taková přírodní krása snad neexistuje. Anette je tím výjimečná, že si na sebe nepatlá tuny makeupu a i přesto je nádherná. Samozřejmě i Ellen s Lanou si nedávají makeup ale Anette je Anette. Už vím, jak jí požádám aby byla moje dívka. Bude to dokonalý, doufám. Aspoň si myslím. Teď šla k doktorce na převentivní prohlídku.
,,Ellen? Prosím pomůžeš mi udělat překvápko pro Anette.. chci ji požádat aby byla moje dívka" zaškemral jsem. Ona to bude snad chápat, je přece holka a snad ví co holky nejvíc potěší.
,,Že se ptáš, jdem, nech to stihnem!" řekla natěšeně. To jsem nečekal, čekal jsem něco v tom smyslu "no joo, bože" nebo něco takového ..
,,Tak co uděláme tedy? Mám objednat růže a podobně?... počkat, ne! Ona miluje modro-žluté tulipány! Že jo?" natěšeně jsem s ní pokračoval. Tohle bude legendární!!
,,Jop.. Takže to uděláme jednoduše......." začala..

Anette:
Skočila jsem ještě na Smíchov (všichni z Prahy určite známe:3) si něco koupit. Koupila jsem si limetkové koktejlové šaty, černou květinkovanou sukni, neonově žlutý croptop, džínové duhové kraťásky a menší dáreček pro Honzu- další limitované airmaxy, ty jěště nemá, to vím stoprocentně. Snad se mu budou líbit.. Bylo kolem devíti hodin večer, kde jsem byla tak dlouho?! Byla jsem kousek od paneláku tak jsem si pohla, byla už tma a v Praze když je tma a vy jdete sami na ulici.. To nechcete. Odemkla jsem hlavní dveře a šla jsem ke schodům. Už jsem byla u dveří a ony se otevřely a z nich vyběhla Ellen s kyticí zelených růží. Byly zavázané papírovou stužkou a byl tam lísteček. Ellen hned zmizela a já začala číst.

Vítej doma, princezno❤️ Těším se na tebe v pokoji❤️-Honza❤️

Pousmála jsem se pro sebe a vešla dovnitř. Položila jsem tašky na zem i s kabelkou a pokračovala jsem. V kuchyni jsem našla vázu, napustila jsem do ní vodu a dala tam ty nádherné růže. Položila jsem ji na kuchyňskou linku a šla jsem do pokoje. Bylo tam zhasnuto a po bocích svíčky. Předemnou byla cestička z červených lupínků růží. Přišla jsem podle lupínků k posteli. Byly tam ty moje nejoblíbenější květiny- žluto-modré tulipány. Byl tam papírek.

Ta nejnádherější Anette❤️

Jsi moje usměvavé sluníčko, jsi můj medvídek, moje útěcha, podpora, moje Minnie, moje mlíko k donutům, moje marmeláda na chléb. Jsi moje láska. Nikomu tě nedám❤️ Nesnesl bych, kdyby sis někoho našla .. Asi bych se zhroutil. Jsi jen a jen moje.

Tak se tě ptám, budeš mou dívkou? ❤️

Ano- otoč se❤️
Ne- neplatí, jednoduše budeš❤️

Tekly mi slzy, samozřejmě štěstí. Otočila jsem se a byl tam Honza. Objala jsem ho jak nikdy předtím.
,,Miluju tě, Anette" šeptl a přilepil se mi na rty. Pane bože, dokonalý pocit!
,,Já tebe taky, Honzo" řekla jsem, když jsme se odtáhli. Nemůžu uvěřit, že jsem jeho dívka..

Jednoduše nevím psát romantické části. Samotná část má 520+ slov :D Krátké, co? :P Děkuju! Miluju vás <3 skoro 14K reads!!?? <3 Jste šílení, miluju vás<33

Tahle část je věnovaná jen mé jediné--> hanulilenecka_ <33 Lásko, ty víš, že je to o tobě<3

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now