Part 28

1.1K 93 4
                                    

Peter:
Ideme do aquaparku. Toto budú legendárne prázdniny a strávim ich s osobou, ktorú milujem. Vystúpili sme z auta a vybrali si svoje tašky.
,,Ahoj mami, ďakujeeem" povedala Ellen a dala jej pusu na tvár.
,,Ahoj Sandra a ďakujeme" objal som jej mamu a pomaly sme šli.
---
,,Láskaaa.. poďmeeeee" rozkošne zakňaučala Ellen.
,,No dobreee, ako chceš" povedal som urazene a potom sme sa začali smiať. Zamkol som apartmá a ruka v ruke sme šli do dolných bazénov. Hodil som ju do jedného a skočil som za ňou. Začali sme sa špliechať a smiať. Zrazu k nám pribehla taká partička. No jasné! #fameteam.
,,Čautee!" povedali všetci naraz.
,,Ahooj" povedali sme naraz s Ellen.
,,Máte tady pokoj?" spýtala sa Teri a mierne sa usmiala
,,Ano.. Sme tu na týždeň, keďže je Lana v Prahe tak sme nechali na chvilku mame pokoj.. A vy?" vyhrkla Ellen, než som stihol niečo povedať.
,,My taky.. Ale my jsme tady jen na tři dny" povedal Johny a objal Gabču okolo ramien.
,,Tak poďte za nami" povedala Ellen a zasmiala sa. Rýchlosťou svetla sa ocitla na druhej strane, zrazu skočila Teri, potom Gabča a nakoniec Zdenda a Jonáš.
---
,,Uhhhhh... som unavená jak taká kravaa...." hodila sa do postele Ellen.
,,Láska idem sa osprchovať, dobre?" podišiel som k nej a dal jej jemnú pusu.
,,Okay, čakám ťa!" mierne zakričala, keďže ja už som bol v kúpelni.
Ellen:
Bola som hrozne unavená, keďže s Teri sme sa bláznili ako malé deti. Zobrala som si notebook a zapla ho. Klikla som na chrome a otvorila si youtube, twitter a facebook, samozrejme. Už som dlhšie nevydala nové video, už 4 dni, takže zajtra by som sa mohla obetovať a niečo natočiť, už nebolo dlho 'Včielky sa pýtajú --> #ASK#ELLEN'. Šla som na facebook, kde som mala pár správ od Lany. No nič, na to odpíšem na mobile. Šla som na fanpage a bolo tam cez 50 správ, no nič, takže ide sa odpisovať. Väčšinou to boli otázky "Prečo nie sú videá? Kedy bude nové video? Bude ďaľšie video s Explom?" tak na to sa dalo rýchlo odpovedať. Vidieť, že najviac chcú videá s Explom. Hmm, možno ho presvedčím. Najväčší stres je, keď neviete čo natočiť, ale tak moji najlepší odberatelia- Včielky vždy poradia. Hodila som na stránku príspevok s tým aké chcú ďaľšie video a že možno bude s Explom. Idem teda odpísať Lane.

Lana: Bože!! Nevieme čo spravíme s tou štetkou! -,- uhh,...
Ellen: Uhh:(((( Ja neviem... Toto ... A ... Ja neviem.. Nechajte to tak, keby dačo, tak píš.. Nahláste to a nemyslite na to! <3 Papa, milujem ťááá<333
Lana: Okay.. Aj ja tebaaa<33
Ellen: A inak ako sa máš? :* :3
Lana: Mmm... Inak akože fajn .. Som tu konečne s ním a ty? <3 <3
Ellen: Asi tak<3 Sme v aquaparkuuuuuu<3
Lana: Jééé :33 My budeme ako leňoši v posteli celé prázdniny<3 :3
Ellen: Však aj my keď prídeme tak budeme len to :'DDD :33
Lana: Ale tak prečo nie? Iné baby by šli na nákupy, ale predsa len.. My nie sme také:'3D
Ellen: Presne!! :'D :'D Už idem prišiel Peťko z kúpelne - KONEČNE! -,- :D
Lana: Užite si to a ajoooj:'33
Ellen: Teraz sa na to necítim, ale pohrám sa :D :D :* Ahoooj<3

Zamkla som mobil a odložila ho na stolík aj s notebookom. Peter si ľahol pri mňa a ja som ho začala bozkávať. On sa úchylne usmial a začal mi prstami prechádzať po bruchu. On ma zabije, keď mu tesne predtým oznámim, že teraz nemám chuť. Ja som hrozná..

Moc, moc, moc mi je ľúto, že som nedala dlho časť:(( Teraz sa môžem vyhovoriť na školu, pretože fakt nestíham. Je tu ešte jeden dôvod, ale ten nebudem rozpisovať..{ten kto čítal ten sloh na tomto profile ako sa cítim.. vie...}. Stejne mi to príde, ako keby som písala o hovne.. Nie, že mi to príde, ale aj to tak je. Uhh.. Musím toto ešte "pretiahnúť" do 30. časti a potom nastane bod zlomu v tejto story :'D Zabijete ma, ale najprv si to prečítajte a nechajte ma dokončiť túto story :D Ďakujem a milujem vás<3 <3 -Timmy<3

Btw: Teraz čítam takú dokonalú story od mojej spolužiačky - Bezcitné srdce .. Pozrite si ju na jej profile Linsa86 <3 Má tam viac story a sú dokonalé^^

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now