Part 23

1.2K 97 14
                                    

Peter:
Vošli sme do kumbálu a skoro mi oči vypadli. Jakub a Felan boli pri sebe nalepení a Felan polonahá a Jakub mal len boxerky. Ja umrem.. To fakt? Môj najlepší kamarát a moja najlepšia kamarátka. Oni kým sa spamätali a začali sa obliekať a ny sme sa tam s Ellen válali na zemi od smiechu. Ja umrem..
,,Čo vám je ako vtipné?" spýtal sa už chvála bohu oblečený Jakub.
,,To-to- žeee sme vás načapali.. Nabudúce sa aspoň zamknime" sekavo povedala Ellen.. Ale potom sa začala znovu smiať..
,,Nabudúce sa to ani nestane, neboj" povedal Jakub a usmial sa. Keď som sa ukludnil tak som mu dal päsťou do ramena.
,,A kde je Matúš?" opýtal som sa, keď som ho tu nikde nevidel..
,,Hmm... Neviem.. Ešte nedošiel" ozvala sa Felan.
,,Aha" zamumlal som a ani som sa nenazdal a Ellen s Felan sa už zoznámili a pripravovali tie plechovky- zalepovali ich a dávali na ne čísla. Hmm.. Šiel som pomôcť Matúšovi a Kubovi s tými papierikmi na marry,fuck,kill. To bude šupa, keďže nikto nevieme koho tam píšeme. Ale podmienkou je, že youtuberov, alebo slavné osobnosti.
---
,,Takže.. Explo, Teri Blitzen a ... Miley Cyrus" vytiahla lístočky Ellen.., ,,Tak.. to je ťažké... asi by som si vzala Expla.. Vyspala sa s Miley- prepáč Peter a zabila Teri.. Prepáč Teriii" zasmiala sa a my všetci s ňou.. Teraz tiahnem lístočky ja..
,,Hmm.. Johnny Valda, Gabča Hecl a Ego z Kontrafaktu" povedal som. Hmm, toto bude zaujímavé, ,,Takže.. Samozrejme by som si zobral Gabčuu.. vrrr.. Vyspal by som sa s ........ Egom? A asi by som zabil Johnnyho.. " povedal som, je to ťažké a zároveň šupa..

Jěště jednou se omlouvám za gramatické chyby v českém jazyku. Opakuju, nechodila jsem do české školy, pouze v druhé třídě a jinak do slovenské :)
Hoggy/Petr:
Končí geekcamp. To znamená, že se rozloučím s Lanou a zpátky do mého nudného života v Praze. Právě se balím, vlastně všichni se teď balí a odjíždějí.. Rozloučení a pod. akce už byli. Tak.. hotovo!
,,Budeš mi chýbať" přiběhla za mnou Lana a objala mně.. Objetí jsem jí samozřejmě opětoval.
,,Ty mně taky.. " šeptl jsem jí při ucho.
,,Kdy se zase uvidíme?" zeptala se mně a podívala se mi do očí
,,Nevím.. Ale zaručeně tyhle prázdniny, jen nevím kdy budu moct dojít.. V Praze mám jěště nějaké ty záležitosti jako je Slza a podobně" řekl jsem a políbil jí
,,Jo, chápu.. " řekla mi na rtech a začla mně líbat, ,,za chvilku mi jede bus.. musím jít" řekla smutně, objala mně a odešla..
,,Milujem ťa" řekla jěště při dveřích a zmizela. Oh.. S těžkým povzdechem jsem skontroloval jestli mi něco nechybí a když už jsem všechno měl, tak jsem odešel z pokoje.
Lana:
Vystúpila som z vlaku aj s mojím kufrom. Ellen mi písala, že práve teraz nemôže prísť.. Uhhh.. Šla som smerom do kumbálu, pretože tam teraz sú a natáčajú. To je dobrých desať minút, ale to je fajn. Šla som a keďže som sa nepozerala pred seba ale skôr na moje nohy (:'D) tak som do niekoho narazila.
,,Prepáč, nechcel som" povedal niekto milo.
,,To ja pre-" pozrela som sa a uvidela som tam nádherného chalana s blond vlasmi a nádhernými modrými očami, ,,páč" dopovedala som a on sa na mňa pousmial.
,,Ahoj.. Ty si Lana, že? Videl som ťa vo videách od Ellen, Expla, Matúša a dokonca aj Hoggyho" povedal a ja som sa zamyslela. Hmm.. ja som teraz známa?
,,Ahoj.. áno to som, a ty si?" usmiala som sa na neho..
,,Ja som David.. a čo keby sme si tu na chvilku sadli na lavičku a porozprávali sa? Teda ak sa neponáhlaš" povedal a ja som len prikývla. Šli sme k neďalekej lavičke.
,,A čo tu ty robíš? Nie si náhodou z Trenčína?" spýtal sa ma a ja som sa udivila.. Odkial vie že som z TN?
,,Odkial to vieš? No som tu na prázdninách s Ellen" usmiala som sa nérvozne na neho
,,Aha.. To je super.. Moc by som ju chcel zpoznať.. Je to moja najobľúbenejšia youtuberka.. vlastne ako jedinú babu ju pozerám.. Neni jedna z tých beauty youtuberiek, ktoré teda ale vôbec nesledujem" povedal a zapol si mobil, blikol mu messenger.
,,Raz ťa s ňou zoznámim.. a koľko je hodín?" spýtala som sa ho..
,,Pol šiestej" povedal a ja som vstala.
,,Ja už musím.. Ahoj.." povedala som a šla som smerom do kumbálu. Niekto ma zozadu chytil za ruku...

New part! Takže dnes určite nečakajte, že bude ďaľší.. :/ To by sa musel stať zázrak.. Na zajtra mám projekt a kopu učenia :/ Milujem vás a ďakujem <3 -Timmy<3

Venované: Kobliha69 :D za to, že si uhádla :D :*

A ešte otázka.. Chcete takto na striedavo časti? Že v jednej časti bude pohľad Expla a Ellen a v ďaľšej časti pohľad Hoggyho a Lany? :)

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें