Part 55

893 92 28
                                    

,,Ahoj," pozdravil ma a ja som ho hneď objala. Nebudem ho zdraviť, snáď to pochopí, ,,uhm.. Když se uklidníš, tak mi vše řekneš, dobře?" spýtal sa ma a ja som mu prikývla v náručí. Odtiahli sme sa od seba a šli se do obývačky. Sadla som si na gauč a oprela som sa. Zavrela som oči a pomaly som cítila, že som zaspávala.

Anette:
Seděla jsem v kuchyni a pila jsem citrónový čaj. Hm, miluju tyhle čaje. Zaregistrovala jsem, že někdo vešel do místnosti. Honza. Objal mě zezadu a začal mě líbat na krku.
,,Honzo, teď na to není správný čas. A jěště k tomu je tady spící Ellen" zašeptala jsem a objala jsem ho. Miluju jeho hřejivé objetí ve kterých se cítím tak bezpečně a útulně. A jěště víc ty jeho plné a sladké rty. Usmívala jsem se nad mými myšlenkami do jeho hrudi.
,,Hrozně moc tě miluji, Anette" zašeptal mi do ucha a já se mu podívala do očí. Pomaly se ke mě přibližoval a políbil mě. Usmála jsem se mu na rtech.
,,Já tebe taky a ani nevíš jak" řekla jsem mu do očí a znova jsem obmotala ruce okolo jeho pasu. On pro změnu přemístnil ruce na můj zadek. Jemně ho zmáčkl a já se zasmála.
,,Máš tak sexy a pevnej zadek," zašeptal nadrženě Honza hned při mém ramenu. Začala jsem se červenat a zabořila jsem hlavu do jeho hrudě, ,,lásko, jsi roztomilá když se červenáš, tak proč se schováváš?" slyšela jsem v jeho hlase jak se usmívá..
,,Bože Honzo, tady abych se propadla pod zem" zamrmlala jsem a dál jsem ho objímala. Miluju ho.

Ellen:
Zobudila som sa a zaregistrovala som, že nie som u seba v izbe. Tam som nebola pekne dlho. Hm, som u Mentíka v obývačke. Ale prečo? Naposledy si pam- do pekla! Znova mi začali tiecť slzy. Vstala som a šla som do kúpeľne. Zamkla som sa tu a pozrela som sa do zrkadla. Vyzerala som hrozne. Musím sa odlíčiť. Vzala som Anette odličovací krém a odlíčila som sa.
,,Ellen, jsi v pořádku?" ozvala sa Anette za dverami. Opláchla som si tvár, utrela som sa a šla som odomknúť dvere.
,,Nevadí jestli jsem si půjčila odličovák? A ne, nejsem v pohodě.." roztrasene som jej povedala a objala som ju.
,,To bude fajn, neboj.. Klidně se mi můžeš svěřit, jestli budeš chtít" pohladila mě po zádech a pomaly jsme šli do pokoje.

Peter/Expl0ited:
,,Čaute ľudia! Tu je Expl0ited! Dnes som tu s Teri Blitzeeeen, Anittkouuu Guľouu a Matúšoom a budeme točiť KofoloTag! No dobre. Best Friend Forever taaag!" privítal som video a Anitta ma buchla mojou poduškou.
,,Já jsem AnittaBall a né žádná koule." odsekla a ja som sa zasmial. Milujem túto našu partičku. My sme Kofoláci. Sme vznikli tak, že sme stretli Teri a Anittu na kofole a spolu s Matúšom sme sa pridali a bum vznikli Kofoláci.
---
Otvoril som ladničku a čumel som do nej. Len tak, bezdôvodne. Jednoducho zvyk. Niekto ma objal okolo pasu zo zasu. Ellen to asi nebude, ona je teraz u Anette a Honzu.
,,Mám tě hodně moc ráda, Petre" ozvala sa Teri. Aha, takže Teri? Počkať....Teri?!
,,Ja teba tiež, Teri" povedal som a zavrel som ladničku. Otočil som sa a ona sa mi pozrela do očí.
,,Já... mám tě víc než ráda" povedala mi do očí a ja som skamenel.
,,Prepáč, Teri. Ale ja už niekoho milujem, ale ty to nie si." odišiel som s divným pocitom. Dostal som sa do riadnej kaše.

Zdár..
Ja viem, ja viem. Časť nebola peeekne dlho..:/
Prepáčte mi, ale akosi ma to už nebaví písať. Asi mám také obdobie. Ale ja sa z toho dostanem! Tie vaše komenty<3 Aww<3 Ďakujem moc❤️❤️

Venované: hanulilenecka_ Lass❤️

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now