Part 36

1K 84 4
                                    

Petr/Hoggy:
,,Ty nám do toho skákat nebudeš, chápeš?!" zakřičel jsem a odešel z místnosti. Musím zistit kde je. Určitě to bude vědět Ellen! Vytočil jsem její číslo.
,,No? Čo chceš?" zeptala se mě a já jsem hned věděl, že je opitá. Je totálně na mol.
,,Nevíš kde je Lana? A proč jsi opitá?!" zvýšil jsem hlas.
,,Je vo vedlajšej izbe a .. ja nie som opitá, len som si proste niečo málo vypila." řekla a slyšel jsem jak se zasmála a s ní ... Peter?! On by jí vůbec dovolil se opít? No okay. Zložil jsem to. Nemůžu do Trenčína, když tady leží můj brácha-můj nejlepší kámoš. Šel jsem si lehnout a během chvilky jsem zaspal.
Lana:
Mám záchvat plaču. Neudržím sa.. Bez neho nevydržím, som na ňom závislá. Nikdy nikomu nedovoľ, aby sa stal tvojím všetkým, pretože keď ho stratíš, tak nebudeš mať nič. Lana, ty si to spravila, tak si to teraz vyrieš. Utrela som si slzy. To prežijem, bude to taká odvykačka. Taká pauza vo vzťahu. Ale nemôžem spať. Zobrala som si slúchadlá a zobrala môj mobil. Zapla som si môj playlist, čo tvorí 7 pesničiek.

1. Majk Spirit- DobYjeme Svet

2. Majk Spirit- Kvety

3. Majk Spirit- Slovo

4. Kontrafakt- Čistá Duša

5. Kontrafakt- JBMNT

6. Ego & Sima - On Je Len Kamarát

7. Aless - Iné Hodnoty

Pohodlne som sa usadila a počúvala môj dokonalý playlist. Uvoľnila som sa, zabudla som na všetky starosti. Prišlo mi upozornenie z facebooku.

Fíla Lexa vám poslal/a žiadosť o priatelstvo.

Potvrdila som mu to a hneď mi došla správa.

Fíla: Ahoj Lanoo^^
Lana: Ahoj Fílo:D
Fíla: Jak se máš? :D :3
Lana: "Fajn" ... Ty? :D
Fíla: No na to, že jsem v nemocnici tak docela ujde :D A co se stalo? Petr nemůže spát .. A bojí se ti napsat. A proč jsi na Slovensku?!
Lana: Ehmm.. Chceš to vědět? :p A proč se mi bojí napsat?
Fíla: Jo. Všechno. Já taky nemůžu spát .. A nevím, proč se ti bojí napsat.. to jsem se ho neptal..
Lana: Vaše máma mi zakázala se stýkat s Petřem.. Tak jsem se pobalila a s ignorem jsem odešla..
Fíla: Aha. Takže máma.. Ale Petr za to nemůže.. a snad vám to nemůže zakázat. Jste přece pár.. Jinak asi proto, že jsi ho ignorovala se ti bál napsat..
Lana: asi... No ale zakázala.. Já vím, že za to Petr nemůže, ale nevěděla jsem jak se v té situaci zachovat. Chápeš, že? :/
Fíla: Chápu :/ snad se to vyřeší..:/
Lana: Snad:/
Lana: Už musím. Mám málo % a jsem trochu i unavená.. Dobrou a hezké sny^^

Dala som si mobil na nabíjačku a aj som vypla hudbu. Ľahla som si a po chvilke som zaspala.

Zobudila som sa na smiech z vedľajšej izby. Peter a Ellen, ako inak. Pomaly som sa zobudila a hneď som si zobrala zo stolíku mobil. 2 nové správy.

Petr: Ahoj lásko.. :/ Bál jsem se ti napsat.. Nevím, jak mám brát to, že jsi odešla a ani jsi se nerozloučila :'( :/ Prosím ozvi se. Chybíš mi..
Lana: Ahoj..:/ Nevěděla jsem, jak se mám zachovat. Je mi to líto.. Taky mi chybíš<33 Ale jak teď vyřešíme tvojí mámu? :(

Fíla: Dobré ránooo^^ :D
Lana: Dobré Fílo :P Psal mi Petr...
Fíla: Tak to udělal! Donutil jsem ho k tomu ;P :D
Lana: Kdy budeš moct z nemocnice? :O
Fíla: Zítra mě pustěj :D Konečně..
Lana: To už? :D :O
Fíla: Jopp.. Jen budu mít berle.. :/
Lana: To přežiješ! :D Možná jěště tohle léto přijeduuu za tebou.. Jen nevím co na to řekne tvoje máma:/ :P
Fíla: Přežiju :D :( :P Doufám, že přijedeš .. :3 Bude to faajn a o ní se zatím nestarej :/ Nechej jí tak.. Už musím, přišla mě skontrolovat jedna z těch sexy sestřiček :D :D
Lana: Ok? :D Bože, Fílo. Jen se kontroluj prosím tě :D :D

Položila som mobil na stôl a prešla som do kúpelne a urobila som rannú hygienu. Prešla som do izby, kde som si zobrala mobil a šla naspäť do kúpelne. Zamkla som sa a pustila ZNOVA ten playlist čo v noci. Napustila som si vaňu a dala som do nej penu a soľ do kúpeľa. Medzitým som sa vyzliekla a vliezla do vane. Potrebujem relax a troška si usporiadať myšlienky.

Po hodine som vyliezla z vane a vypustila som ju. Dala som si na seba župan, zobrala som si mobil a vyšla z kúpelne. Šla som ku skrini a tam som si vybrala croptop a kraťase. No bohužial, je leto a je teplo. Šla som dole do kuchyne. Zaujímalo by ma, kde je Peter s Ellen. Uhh. Vytiahla som vanilkovú zmrzlinu, banány, cukor a mlieko. Áno, presne tak. Urobila som si banánový milkshake. Zobrala som si slamku, dala som ju do pohára a šla do obývačky. Tak tu sú.
,,Dobré ráno, hrdličky" povedala som a zasmiala som sa
,,Dobré" povedali naraz a ani sa na mňa nepozreli. No nevadí. Sadla som si do kresla a práve začal môj obľúbený seriál Dva a pol chlapa. Začula som ako mi začal zvoniť mobil hore. Otrávene som vstala a šla hore. Pozrela som sa na mobil, a keď som zbadala číslo volajúceho, skoro ma zamrazilo. Ja som na neho zabudla!

Tadá.. prepáčte, že poslednou dobou sú časti ani nie každý druhý/tretí deň. Mrzí ma to, napravím to. Tento týždeň sa budem snažiť si opraviť známky a potom by som mala mať už pokoj. Dúfam. Tento polrok som sa ako tak lepšie učila, takže koncoročné písomky by mali byť pre mňa opakovaním. Nehovorím len o škole. Celkovo mám teraz aj problémy, takže sa nesústredím .. Potrebujem aj svoj čas. Chodiť von s kamoškami (poprípadne ešte s niekým iným :D) a tak. Ďakujem moc. Vážim si vás!! Milujem vás<333

Časť venovaná zase tej krave! -,- :D -- sadgirlandcrazy

A hanulilenecka_ budu ti věnovat jen části které jsou s Ellen/Explem, protože by mě zabila sadgirlandcrazy :D

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now