Part 61

630 82 10
                                    

Mám totižto dokonalý mobil a pol mobilu je fuč. Polka údajov preč a idem na wattpad a tam 61 časť preč? Mala som cez polovicu napísanú. Fakt dík no. Takže píšem znova a fakt sa mi chceee._. Božeee 400 slov v .... ☞☞

Sedím v izbe na posteli a premýšlam ako Petrovi oznámim, že som tehotná. Tak moc sa bojím, ako na to zareáguje. Nikdy sme toto nepreberali, neviem aký ma na toto názor Peter. Je to veľká zodpovednosť a už to nie je ako "Postaraj sa o psa" ale je to dieťa, človek, nový život.
,,Ahoj láska." vošiel do miestnosti a ja som premiestnila pohľad zo zeme na Petra.
,,Ahoj.." prehovorila som bez duše, ,,Peter musím ti niečo povedať.." zamrmlala som a videla som, že zmenil náladu z pohodička, klídek na tak troška nérvóznu.
,,Čo sa deje?" spýtal sa a sadol si pri mňa.
,,Nehovorí sa mi to ľahko, neviem aký máš na to názor, ale osud nám to tak doprial..... Peter, som tehotná." hneď som sklopila pohľad. Odíde? Naštve sa? Alebo som moc pesimistická? Ale on nie je taký.. Alebo je? Ja neviem.. Možno bude nadšený. Pochybujem..
,,Láska, to je super. Vždy som chcel mať takého malého Expla! Alebo Ellenku? No uvidíme. To bude dokonalé dieťa. Po tebe." zdvihol mi hlavu a zapozeral sa mi do očí. Tak toto som nečakala. Začala som sa usmievať ako slniečko na hnoji.
,,Dokonalé a po mne? Skôr po tebe." pobozkala som ho a hneď na to objala.
,,Ja sa hádať nebudem, pretože ako viem, tak obaja sme docela trvdohlaví a vždy sme za svojím. Takže mám pravdu ja a konec." povedal vtipno Peter a ja som teda nič nehovorila.
,,Eehmm.. Peter ale tu nie je toľko miesta pre nás troch..." zamyslela som sa. Veď tu máme spáľňu, kuchyňu spojenú s obývačkou, kúpeľňu a WC. Chcem aby naše dieťa malo vlastnú izbu.
,,Hm, mohli by sme ísť do tvojho domu v Trenčíne. Veď je docela veľký a niaka izba by sa tam našla nie?" stále sme sedeli v objatí a mne tak bolo dobre. S Petrom mi je najlepšie. V bezpečí s láskou. On je to, čo mi v živote nemôže chýbať. Bez neho som ako bez života. On je môj život.
,,Dobre, ale mali by sme tam ísť čo najskôr, pretože namalovať, zariadiť a tak. A je to tam také mŕtve. Veď vieš ako si išiel na tú oslavu a ja som tam bola. No hrôza. Tá noc bola na tom úplne topková. Fakt. Všetko tam bolo zaprášené a .. Neobytné." dopovedala som. Navyše mi to tam všetko pripomínalo mamu. Áno, už je to cez tri a pol roka ale zrazu ma to zasa pochytilo. Chcela som aby sa dožila môjho dieťaťa. Bola by skvelá babka.
,,Dobre, ako len povieš." už niekedy hovorila, že milujem túto Petrovu laskavú, milú a starostlivú stránku? Áno, áno, niekedy to preháňa, ale to nevadí. On je dokonalý.
---
,,Gratulujem slečna, ste tehotná." povedal mi doktor a ja som sa znova usmiala. Už je to isté na 100% a ja sa môžem len tešiť. Akurát sa bojím toho porodu, ale to niako zvládnem.
,,Dobre, ďakujem, dovidenia." zobrala som si svoje veci a odišla som. V čakárni čakal Peter.
,,Tak?" zvedavo sa ozval Peter.
,,Všetko je v poriadku, testy neklamali." usmiala som sa a Peter ma objal okolo ramien a vyšli sme z nemocnice a k autu. Peter odomkol a otvoril mi dvere.
,,Peter ja mám ruky." zasmiala som sa a nastúpila som si. Zatvoril mi dvere a prešiel si na svoju stranu.
,,Ale princeznej sa patrí otvárať." nastúpil si a naštartoval.
,,Peter nepreháňaj." zasmiala som sa a v ten moment mi začal zvoniť mobil.
,,Som iba jeden chalan vo velkom svete.." zvonilo to ešte chvíľku, pretože som nevedela nájsť mobil. Neznáme číslo.
,,Prosím?" povedala som milo a čakala som, kým sa niekto ozve.
,,Zničím ťa! Aj s tým tvojím malým bastardom! Peter je môj, naozaj si myslíš, že ťa miluje? Možno tak vo sne! Všetko toto je len hra, on ťa nenávidí! Priprav sa na pomstu, zlatíčko. Neprežiješ to do zajtra. Vidíme sa." stekali mi slzy z tváre a keď som už chcela niečo povedať, tak to zrejme ona zrušila. Tiekli mi slzy už len z pomyslenia, že to čo povedala by bola pravda...

Milujem tieto konce xD :3 ale prežila som toooo..Napísala som to teda úplne inak ako som mala v pláne ale ok no :D Na Parte 1 je 69 votes:o :3 Najviac čo som kedy dostala! :3 Slzy šťastia. Toto je viac než sen, ďakujem vám. MILUJEM VÁS❤❤✯✯✤✤₰₰

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant