Part 21

1.2K 98 6
                                    

Táhle část obsahuje sexuální scénky :X Číst na vlastní riziko:'DD
Petr/Hoggy:
,,Čo som spravila?" zeptala se mně Lana. Já sám nevím, proč jsem na ní byl tak hnusnej, prostě mám len špatnou náladu..
,,Nic.. Omlouvám se, zlato.. Mám jen špatnou náladu" zamumlal jsem a políbil jí na vlasy. Ona vstala a šla ke dveřím. Zamkla je a šla zpátky za mnou. Sedla si na mně a začala mně líbat. Pomaly mi rozepínala košili a nakonec ji odhodila na druhou stranu pokoje. Začala mi cucat krk.
Lana: (musím to dať z jej pohľadu, pretože inak akože.. :D)
Cucala som mu krk a pomaly som šla smerom dole. Dnes o to prídem, aj keby som mala umrieť. Vyzliekol mi tilko a šiel aj na kraťase. Bola som v spodnom prádle a on už len v boxerkách. Hmm.. Prevrátil ma pod neho a dal mi dole podprsenku. Začal mi olizovať bradavky (Vanessa-,-!!) a pomaly sa blížil dole. Pomaly mi začal masírovať prstom klitoris (ughrr!!) a po chvilke do mňa vnikol prstom a po tom do mňa vrazil aj druhý. Zavzdychala som a on sa pousmial. Keď už som skoro vyvrcholila tak ich zo mňa vytiahol a natihol si kondóm. Vnikol do mňa a ja som zo začiatku cítila menšiu bolesť a potom sa to zmenilo v rozkoš. Bozkávali sme sa a po chvilke sme sa obaja urobili. Nádherný prvý sex! A ešte k tomu s človekom, ktorého naozaj milujem..
--- (KONEČNE TO MÁM ZA SEBOU...)
Zobudila som sa nahá vedľa Petra. Dala som mu pusu na pery a on sa pousmial.
,,Dobré ránko, láska" šeptla som mu pri perách
,,Dobré" povedal ešte uspato. Bol hrozne zlatý. Vstala som a vybrala si zo skrine Petrove tričko. Behala som po celej izbe ako debil aby som si pozbierala všetky svoje veci.
,,Ahoj, potom prídem" povedala som a odomkla som. Pomaly som sa dostala k mojej izbe. Otvorila som dvere, uff.. Boli odomknuté a ja som rýchlo za sebou zavrela.
,,Čau, kde si bola?" prišla hneď za mnou Catharina.
,,Ahoj.. To ťa nemá čo zaujímať" mrkla som na ňu. Zo začiatku sme boli ako najlepšie kamarátky a zrazu toto? Ako myslí, mne chýbať nebude. Baby tu neboli. Bola tu iba ona. Vybrala som si vecia šla do spŕch. Osprchovala som sa a obliekla som sa. Dala som si vlasy do turbanu a šla som smerom do izby. Vybrala som si mobil z pod podušky a ľahla si. Hmm.. 7:31.. Takže program začína za 2 a pol hodiny, to mám čas. Emma bude asi ešte spať alebo budú niečo s Explom stvárať. Bola som na twitteri a zrazu mi došla správa. Mama. Teda nevlastná mama, ale beriem ju ako vlastnú, keďže sa tak ku mne správa..

Ahoj, zlatíčko. Ako sa máš? Čo robíte s Ellen? Neodpisuje mi -mama❤️

Ahoj, mami. Neboj sa, všetko je v úplnom poriadku.. Ellen je teraz u Petra a ja teraz ležím.. Možno nepočula, väčšinou má vypnuté zvonenie :/ -Lana❤️

Odpísala som jej, nemôže sa dozvedieť to, že som spala s Petrom a hlavne to že som tu sama a nie s Ellen.. Potom by som počula len "Lana! Veď máš len 15! A čo keď budeš tehotná?!" a to ja nepotrebujem.. Zobrala som si mobil, dala dole ručník a šla dole do jedálne. Tam ma čakalo nemilé prekvapenie. Bola tam Catharina a bola pricapená na Honzovi. Keďže má Bellu a to je moja kamarátka, tak to nedopustím. Vidím že sa snaží ju odohnať ale ona nie.
,,Ty špina padaj od neho!" zakričala som na ňu. Ona sa od neho odtrhla a pozrela som sa na mňa.
,,Inak čo?" mrkla na mňa a ja som prišla k nej a dala jej facku. Otočila som sa a dala high five s MenTom. Zasmiali sme sa a naznačila mu, nech ide so mnou.
,,Musíš sa od nej držať ďalej" usmiala som sa na neho.
,,No já vím" povedal a usmev mi opätoval. On má dokonalý úsmev...

Hmm:3 Takže táto časť sa mi absolútne nechcela písať :( :D A nech sa páči :D Milujem vás a ďakujem<3 :3 :* -Timmy<3

Venované špeciálne: sadgirlandcrazy Tu máš, zmrde :D :D

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now