Part 62

921 89 27
                                    

Peter presunul jednu ruku z volantu na moje stehno.
,,Kto ti volal?" opýtal sa ma naštvane.
,,Ja..ja neviem" povedala som so slzami v očiach. Už sme parkovali doma v garáži. Bez odpovedi zaparkoval vystúpil z auta a šiel k mojej strane. Otvoril mi dvere a kľakol si. Hlboko sa mi pozrel do očí.
,,Láska, teraz ťa zoberem do izby. Vidím, že mi to teraz asi nepovieš, tak ťa tam nechám samú a potom mi to povieš dobre?" povedal bez náznaku, špitky emócií. Takéhoto som ho ešte nezažila. Vystúpila som z auta a zavrela som si dvere. V tom som si plne uvedomila, čo povedal.
,,Peter nie. Nenechávaj ma samú. Ja ti to poviem. Len ma nenechávaj samú. Prosím." sklopila som zrak. Bojím sa byť sama po tom čo mi povedala niaka Petrova pobláznená bývalá alebo fanúšička ... Ale odkial by vzala to, že som s ním tehotná. Veď to ešte nikto nevie!
Peter ma zobral za ruku a otvoril dvere dovnútra. Vyzula som sa a s Petrom sme šli do obývačky. Sadla som si na gauč a utrela som si slzy.
,,Niekto ma chce zabiť." vypadlo zo mňa a mala som čo robiť aby som sa znova nerozplakala.
,,Čo?! Kto?!" rada by som použila výraz "zvýšil hlas" ale priam kričal.
,,Ja neviem.. Ale vie, že som s tebou tehotná a ešte sme to nikomu nehovorili..Hrozne sa bojím.." triasli sa mi ruky a Peter si pri mňa sadol a objal ma okolo ramien.
,,KTORÁ K.RVA?!" dalo by sa povedať, že "mierne" zvýšil hlas a ja som skoro ohluchla. Vidím, že jeho to fakt štve.
,,Kľud .." zašeptala som skôr pre seba.
,,Tebe chce niekto ublížiť a ja mám byť kľudný? Veď ťa milujem, si moje všetko, Ellen!" hovoril už docela tichšie a ja som sa rozhodla pomlčať o tom ostatnom čo mi povedala. Niekomu predsa len tak veriť nemôžem. Viem, že Peter to myslí vážne. Žiadna hra. Som hlúpa, aj keď som na milisekundu pomyslela na to, že by to bola pravda tak aj tak. Otočila som sa na Petra a priložila som pery na tie jeho, cítila som ako sa uvolnil. Presne to som chcela.

Erika: (objasním osobu. Baba z aquaparku, neskôr Petrove dievča. Keď tak si prečítajte kúsok z partu 40)

Plán vychádza. Najprv zastrašiť a keď si bude myslieť, že všetko je fajn tak zaútočím. Bude to trvať teda dlhšie ale fajn. Ešte, že sa doktor nechal podplatiť.

*Môj milovaný Peter a Ellena práve idú preč. Super. Rýchlo som vyšla z rohu a šla som pomaly k tým dverám z ktorých vyšla pred chvílou ona. Potrebujem vedieť všetko. Zaklopala som a hneď na to som vošla.
,,Dobrý, pán doktor." milo a hlavne falošne som sa na neho usmiala a sadla som si na ošetrovacie lehátko (p.a.: berte s rezervou moje výrazy prosím xD).
,,Dobrý deň, vy ste objednaná? Pretože na túto dobu nemám nikoho." zvláštne sa na mňa pozrel. Ale mladý doktor, okolo 30-35 a nestál za zahodenie.
,,Viete.. Potrebujem vedieť s čím tu bola tá slečna pred chvíľou." snažila som sa čo najviac byť milá, aby som nemusela použiť plán B.
,,Prepáčte, to vám ja povedať nemôžem. To sú osobné informácie pacienta. To nepripadá v úvahe." záporne zakýval hlavou. No dobre, takže plán B musí výjsť. Vybrala som z vrecka pripravené peniaze.
,,A názor nezmení ani polovica vašej výplaty? (p.a.: no tak asi vyše než polovica ale veď žijeme v mojom vymyslenom svete kde majú priemerný a dobrý plat, ok? :D) Hmm?" položila som na stôl tých 500€. Tá špina ma stojí docela dosť.
,,No tak nad tým by sa dalo popremýšlať." pousmial sa. No samozrejme, ja som to vedela. Za peniaze všetko.
,,No tak hovorte." usmievala som sa a v duchu som sa tešila jak 5-ročné dieťa.
,,Slečna Skulská je tehotná." povedal razom.*

Smiešne, čo všetko urobia ľudia pre peniaze. A súkromie ostatných je potom nič..

Dnes píšem ako o život vidím :D Stále píšem to isté ale...

Ďakujem vám a milujem vás moc ♥♡☆★♕♕

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now