Part 1

3.5K 152 4
                                    

Ellen:

Boli sme v prírode a práve sme mali hodinu dejepisu. Ako ho ja neznášam.. Zrazu som vstala a boli mi jedno či na mňa učiteľka kričí, alebo nie.. Vedela som, že robím dobre. Zrazu som zastala, neviem prečo, ale zastala som.
,,Ellen?! Ellen! Si to ty??" počula som známy hlas.. Pane bože! Explo!!
,,Explo?" nahlas som povedala svoje tušenie..
,,Si to ty" počula som ako si povzdychol a vyšiel zpoza smeťáku (ano fakt to tak bolo..) a usmial sa na mňa.. On je fakt dokonalý..
,,Explo" viem si predstaviť ako som sa usmievala.. Ako sfetovaná veverička nadopovaná kokainom. Áno presne tak!
,,Ahoj" usmial sa na mňa a podišiel ku mne. Neverím tomu! Predomnou stojí sám Peter Altof pod prezývkou Expl0ited!!
,,A-ah-ahoj" zakoktala som sa a na to som sa hneď hamblivo usmiala. On sa len zasmial a nahol sa ku mne. Jeho pery boli na mojich.. Poviem vám, je to dokonalý pocit!

,,Ellen, vstaň! Za pol hodinu ti ide autobus!" k*rva!! Ten sen.. zase sa mi o ňom snívalo.. A ona ma zobudí.. ach, zase pondelok.. Vstala som a dotackala som sa do kúpelne a urobila rannú hygienu. Oh gash!
---
Som v autobuse a práve počúvam pesničku o Explovi..
,,Explo je náš youtube mág a novodobý doctor who..." spievala som si potichu a po chvilke autobus zastavil a ja som vystúpila. Mám to takých desať minút do školy, takže žiadna výhra.
---
,,Aha p*ča prišla!" zasmial sa môj bývalý najlepší kamarát David. Odignorovala som ho a pripravila sa na hodinu.
---
Idem zo školy. Konečne.. Už žiadne urážky fotenie a podobne.. Prišla som domov a hodila tašku na zem. Bolo mi zle, aj na teláku som necvičila. Pustila som si hudbu a zvalila sa na posteľ. Ťažký deň za mnou.. Zapla som si messenger a mala som tam novú správu od Lanii. Teda bolo
Ich viac, ale mňa najviac zaujímala Lania.

Ahoj.. nejdeš volať? :* ;P

Neodpovedala som jej a hneď som jej zavolala.
,,Ahoj láskaa" povedala a ja som sa zasmiala..
,,Čauuu" povedala som a usmiala sa. Poslednou dobou len voláme a nie skypujeme.. Je to sice cez messenger ale starý dobrý skype je lepší..
---
,,Mami? Musím ísť zajtra do školy? Dnes mi bolo zle a .. Ani som na teláku necvičila" povedala som jej a oprela sa o kuchynskú linku.
,,No neviem.. Uvidíme ako ti bude ráno.. " povedala a ja som len prikývla a šla do svojej izby. Vytiahla som si skicár a začala kresliť rôzne hovadiny ako napríklad peace, alien, zmrzlina, hamburger, pizza a podobne... (médiá)
,,Chceš večeru? Či ti je zle?" vyrušila ma z môjho kreslenia mama.
,,Nie, ďakujem.. Je mi blbo" povedala som a skončila s kreslením. Pustím si moju lásku Expla.
,,Svetlá, tak.. libový jak sviňe, počkať, otázky, zvuk.. čo ešte? Kľúče.... srať na to.. Ask Explo štyri" povedal a začlo intro, ,,Stop, zadržte. Skôr ako sa spýtate alebo respektíve napíšete komentár s otázkou Explo, prečo sa nachádzaš vnútri a máš na sebe ten pofidérny šál, tak stojte. Včera som bol v amazónii, konkrétne v amazónskych pralesoch. A pozor! Bolo to dosť nebezpečné a takmer som prišiel o život, ale našťastie.............. A vôbec to nemá nič spoločné s tou párty čo bola tu v kumbáli........ A teraz keď to už viete tak môžme pokračovať" povedal a ja som sa rozplakala. Ja viem, nemám prečo, ale.. Hrozne by som chcela byť na mieste zrejme jeho baby.. Ach.. prečo nie ja?! Tak moc ho milujem.. A delí ma od neho len 50km.. Šla by som aj do Prievidze, ale stejne je jedna šanca z milióna že ho tam stretnem. Aj keby áno, nezačínal by si s 15-ročnou. Pustila som to video, ale celú dobu som sa sústredila len na tie cucfľaky. Ach.. Dopozerala som to a zapla som si instagram. Explo pridal novú fotku.. je na nej mega zlatý- ako vždy. Začali mi tiecť slzy, ale ako som počula klopanie tak som si ich hneď utrela a tíško som povedala Ďalej.. Vošla mama..
,,Mám ťa zaviezť ráno ku doktorovi teda?" spýtala sa ma a ja som prikývla.. Šla preč a zavrela aj dvere.. Konečne niekto vie zatvárať dvere..
,,Chceš dál spát spolu za celibát, za moudrost bláznit, za ticho řvát. Za víru ptát se a za pravdu lhát a za život umírat.. ohhhh" spievala som si Celibát od Slzy. Milujem tu pesničku..

Ďaľší deň:
Som doma.. až do piatku.. Vďaka bohu.. odpočinok od všetkých urážok.. Mama je v práci a súrodenci v škole.. Ano mám súrodencov.. Nehovorila som o nich, ale mám ich.. Michal má 12 rokov a Liliana 11 rokov. Mišo rád pozerá youtuberov, ako ja .. Liliana zase pozerá let's playe zo SIMSU4. Zvalila som sa na gauč a zapla telku. Stiahla som si Hrajeme s Alim a pustila to.. vlastne to pozerám len pretože tam je Explo.. Je toto možné? Mať závislosť na chalanovi ktorého poznáte cez net? Ah.. Zobrala som mobil a napísala som Lanii.

Laňuška, láska moja... Do piatku som doma! :3

Poslala som jej to a čakala som, kým odpíše. Zablikal mi messenger, ale nebola to Lana.. Bola to správa od môjho spolužiaka Mike-a..

Za toto všetko môže čas.. ;)

Ach, keby si len vedel..

Za všetko toto môžeme len my dvaja ;)

Odpísala som mu a ďalej som to neriešila.. Aby ste boli v obraze tak.. Ja som mu asi pred mesiacom napísala, že k nemu cítim.. zobral to v pohode.. lenže ja som si písala s jedným chalanom srdiečka, pusinky a podobne.. proste sme len kamarári, ale on to pochopil inak.. niekoľko krát som sa mu snažila vysvetliť ako to je, ale nie.. On mi neveril... potom chcel on mňa, lenže ja som potrebovala čas.. a teraz je to zase naopak.. Je to zložité.. zapla som facebook a pozerala si príspevky.. Nuda.. Zrazu som sa zarazila nad jedným príspevkom.. Bolo to od môjho vzdialeného bratranca Matúša, skoro ho ani nepoznám. Len viem, že je to vzdialený bratranec. Bola tam nepodarená fotka Expla.. Bol tam vtipný aj hrozne cute.. Hneď som si to uložila..

Ja som ti to hovoril, Explo! Nemal si mi zožrať ten banán! :D Mám ťa rád, bratm;))

Podtým bol komentár od Expla.. Skoro mi oči vypadli..

Ja ťa zabijem! Vypadám tam jak debil!! -,-

Ježiš.. Môj vzdialený bratranec sa pozná s Explom...

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now