Part 58

957 90 25
                                    

Ellen:
Bola som dojatá a slzy som mala na krajíčku.
,,Áno, Peter" povedala som mu do očí a pobozkala som ho. Pôvodne som mu chcela povedať "Nie, proste to nejde" zo srandy a vystreliť si z neho ale tak nezkazím si tento krásny a romantický okamih. Podal mi tých neviem koľko ruží ale bolo ich nesmierne veľa!
,,Milujem ťa, Ellen" povedal a usmial sa na mňa..
,,Milujem ťa, Peter," povedala som mu. Pohľad z jeho očí som premiestnila na to množstvo ruží. Oh. Nádhera. ,,a ešte jeden dotaz," zvážnela som, ,,koľko ruží to je?" spýtala som sa a jemu sa úsmev rozšíril.
,,101"
,,PETER" zasmiala som sa.
,,Čo?" pousmial sa.
,,Si blázon" povedala som a pousmiala som sa. Položila som kvety na zem a objala som ho. Poriadne silno.

MenT/Honza:
Dnes jsem přemýšlel o speciálu za 1 a půl miliónu. Fakt netuším co by to mohlo být. Za milión jsem plaval se žralokma, za ty další stovky - teda čtyři a teď je tá pátá. Začal mi brnět mobil. Přišla mi nová SMS-ka, "překvapivě" od Anette.

Lásko nevadí ti jestli přijdu o pár dní později? Teta je chorá tak jí chci jěště opatrovat:* snad to pochopíš❤❤

Přečetl jsem si to a pousmál jsem se. Odepsal jsem na to jednoduchým ,,Ok, už se na tebe těším❤" a dál jsem se pustil do přemýšlení nad speciálem.

Lana:
Sadla som si na barmanovú stoličku patriacu k bubbleology a čakám kým mi spravia môj bubbletea s príchuťou bielej broskyne s ananasovým želé. To som si dala len tak random. Keď som zbadala môj čaj na odovzdávacom pulte tak som si preň šla, zobrala som slamku, prepichla som stred a pokračovala ďalej v nákupoch. Mám docela dosť tašiek, takže by som sa mohla vrátiť do auta a odložiť si ich. Popíjala som si čaj a šla smerom k autu. Keď som stála pri aute tak som začala premýšlať ako vytiahnem kľúče z kabelky, keďže v jednej ruke mám čaj a zavesených 50 tašiek -samozrejme to nemyslím vážne, je tam možno takých 6- a v druhej na ramene kabelku a ďaľšie tašky v ruke. No nič, položila som si čaj na strechu auta, tašky som si prehodila do druhej ruky, ako keby ich tam nebolo málo a začala som sa hrabať v kabelke. Vzala som kľúče a odomkla som kufor. Otvorila som ho a položila som tam tašky. Zavrela som kufor, zamkla som auto, zobrala som čaj a schovala som si kľúče do kabelky. Kráčala som smerom k vchodu. Začal mi zvoniť mobil, oh, to bude asi Ellen. No ale nebola, bol to Petr.
,,Ahoj zlato" ozvala som sa hneď ako som to priala.
,,Ahoj, kde jsi?" povedal mierne podráždeným hlasom. Ups.
,,Jsem na nákupech, na Chodově." odsekla som a vkročila som do newyorkeru.
,,Aha, dobře" povedal a zložil to. Asi má zlú náladu. Osobne nákupy milujem aj nenávidím. Milujem nakupovanie sama alebo s niekým kto ma dobre pozná a vie, že nenávidím keď mi do toho niekto brble. A zase keď je to o nude a nič tu nie je a len tak chodím s nádejou že niečo nájdem a nakoniec nenájdem nič. Mala som vybratých pár super-módnych kúskov a bola som pri pokladni. Zaplatila som a vyšla z obchodu. Skoro sa mi zatajil dych. Pane bože, veď to je on.

Ja viem, máte právo ma zaškrtiť. Lenže nemám mobil ani tablet ani notebook. Nič. Píšem na bratovom mobile a on mi ho stále bere, je docela ťažké sa s ním dohodnúť. Každopádne som sa akotak už pozbierala z depky a keď dostanem mobil tak bude hype častí, dúfam. Pretože nie som zvyknutá na android klávesnicu. Všímam si, že to číta postupne menej a menej ľudí, je mi to ľúto, dúfam, že to napravím.

Milujem vás a moc vám ďakujem že toto čítate❤❤

Vaša Ellenka.

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Where stories live. Discover now