Part 32

1.1K 99 8
                                    

Neverím.. 32. Časť :O :3
Peter:
Čo som to urobil.. Ja som taký debil! B-ha! Veď.. Mal som dokonalé dievča a vlastne všetko čo som potreboval- ju. A ja sa nechám uniesť touto šlapkou.. Všetko sa sype naraz. Ako sa hovorí "na posratého aj hajzel padne" .. Začali mi tiecť slzy.. Rozbehol som sa za ňou, ale niekto ma chytil.
,,Peter.. nechaj ju.. potrebuje čas" povedala niaka hnedovlasá baba asi v takom veku ako Ellen. Rozovrela náruč na náznak, nech ju objímem. Objal som ju. Ľudia naokolo museli mať pekné divadlo..
,,Urobil si chybu, nechal si sa uniesť. Ale ja sa ti nedivím Erika je taká manipulantka, musíš to vysvetliť Ellen.. Aj ja jej to vysvetlím" povedala a odtiahla sa odo mňa.
,,Odkial to všetko vieš??" spýtal som sa jej.
,,Zoznámila som sa s Ellen keď kúpila bubblelogy. Vlastne som za ňou prišla pre podpis a fotku a tak viem že chodí s tebou a Erika je dcéra tatkovej novej priateľky a on nás sem donútil... No to je na dlho.. Idem za ňou na izbu, byť tebou za ňou teraz nejdem" povedala a odišla. A akože kam mám teraz ísť? Idem do bufetu a tam si jednoducho sadnem. Pre mňa za mňa, nech si na mňa ľudia ukazujú..
,,Explo!!!! Exploo!!!!" počul som krik takých približne 11-ročných chalanov. Áno, mám radosť že za mnou niekto príde- ale toto sú totižto takí tí menší diváci a fakt nenávidím, keď začnú po mne kričať "Exploooo! Exploooo!" .. A teraz v nevhodnú chvíľu..
,,Ahojte" dal som sa do poriadku, dúfam že neni vidieť, že som priam reval.
,,Ahoj.. Explo ty si plakal?" spýtal sa ma jeden z nich.
,,To si nevšímajte.." povedal som. Aha, tak to je vidno keď to sa ma spýtali ako prvé..
,,Dobre.. a podpísal by si sa nám a odfotil by si sa s nami?" spýtali sa zdvorilo. Len som prikývol a podpísal som sa im na papier. Podali mi foťák a ja som si s nimi dal selfie.
,,Ahoj Explo" povedali naraz a ja som im zakýval. Okay, mal by som ísť tam. Šiel som ku výťahu a počkal kým príde. Prišiel a vystúpila z neho tá štetka. Šla niečo povedať, ale ja som jej ukázal prostredníka a nastúpil som. Tak. Som tu. Otvoril som dvere a bol to ten najbolestnejší pohľad.. Pozeral som sa priamo na uplakanú Ellen a keď ma zbadala, hodila sa do náruče tej baby a začala ešte viac plakať. Naznačil som tej babe nech nás chvilku nechá osamote. Ona šla a potlapkala ma po chrbáte, keď odchádzala.
,,Ja.. Ellen... nechaj ma ti to vysvetliť, prosím" povedal som, položil som bubblelogy na stolík a sadol som si pri ňu.
,,Mrzí ma to.. Ellen.. Ja.. Ona.. ona je proste manipulantka a ja som sa proste nechal uniesť.. Viem, že som to robiť nemal, mal som ísť hneď preč, ale zdala sa mi byť milá-" začal som a po chvilke mi začali tiecť slzy.
,,A teraz sa ti zdá byť milá?! A ja viem, ona je manipulantka, Maya mi to všetko vysvetlila.. Ja len.. neviem či som schopná ti odpustiť ... Keď sa to stane znova, tak čo? Zase sa necháš uniesť? Ja neviem čo mám teraz urobiť. Potrebujem čas, prepáč" povedala so slzami v očiach. Dobre, nechám jej čas.
,,Ellen?" nádejne som ju oslovil.
,,Hmm?" otočila sa na mňa a ja som vstal a podišiel k nej.
,,Neplač.. Si krajšia s úsmevom.. pre mňa budeš vždy jediná.. už nám do toho nikto neskočí.. nikdy" povedal som jej, utrel som jej slzy a objal som ju.
,,Milujem ťa Peter, ale stále som ti neodpustila" povedala a mňa to zahrialo u srdca.
,,Aj ja teba, Ellen" dal som jej pusu na vlasy a pomaly som od nej odišiel. Idem von, na čerstvý vzduch. Šiel som von z hotelu, tuto to tak niak poznám, kúsok odtialto je park. Šiel som smerom k nemu a tam som si sadol na na lavičku. Zapol som mobil. Nič. Žiadna správa. Ani Matúš, ani Jakub. Uhh. Teda ako, okrem toho tu bolo veľa správ od odberateľov, ale to som teraz neriešil.
,,Peter..?" ozval sa mi známy hlas za mnou. Ellen!
,,Ellen?" postavil som sa a otočil som sa. Bola to ona v plnej kráse...

Uhh:D Spokojní? :P Nehovorila som, že budú časti menej? No ja neviem ;P Ale akože domov to mám takú hodinu a do školy takých 30 min :D Takže mám veľa času na písanie., :D A ešte k tomu sa hrooooozne teším na 41. časť<3 Teda pre vás to bude také nie moc dobré ale máte sa na čo tešiť :D Ďakujem a milujem vás<3 <3

Časť venovaná mojej drahocennej osôbke^^ --> hanulilenecka_

Nikto nie je dokonalý! Ale Explo je Explo!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang