Tajomný oznam

983 46 69
                                    

Zdravím vás, milí moji čitatelia!

*na profile už vychádza jedna nová ff*

Chcela by som sa spýtať, akú fanfikciu by ste si chceli prečítať odomňa. Samozrejme hovorím o Harry Potterovi, ale na akú tému... Aký pár by ste tam uvítali alebo v akom časovom období by sa to malo odohrávať, či by to bola nasledujúca generácia alebo všetko v časoch Harryho Pottera a jeho pôsobení na Rokforte.

Už dlhšie som rozmýšľala, že opäť na píšem nejakú Harry Potter fanficiu, ale keďže teraz mám starosti s vlastným normálnym príbehom, nechcem to tak úplne náhliť.

Ak by ste niekto mali dobrý nápad, kľudne ho napíšte do komentára a spravím na tú tému fanfikciu. Iste nebude to hneď teraz, ale časom by som si to mohla premyslieť a niečo by z toho skutočne bolo, takže ak by ste mali na svoj obľúbený pár alebo aj nepár, jednoducho postavy, ktoré spolu nie sú ale shipujete ich, tak kľudne mi ich napíšte a skúsim niečo na to vymyslieť...

Už dopredu hovorím, že to pravdepodobne nebude DRAMIONE, pretože tieto fanfikcie sú všetky obohrané a všetko to je na to isté kopyto a nemyslím si, že by som vymyslela niečo originálne... Rozmýšľala som aj o pokračovaní černokňažníčky ako next-generation, len si myslím, že by ma to nebavilo písať a aj tak mám rada, keď už príbeh je ukončený a nič ďalej nepokračuje, lebo by to bolo také.... Neviem. Neviem to jednoducho opísať, ale asi by sa mi to pravdepodobne nepáčilo. Áno viem že vy by ste to určite ocenili, keďže Černokňažníka sa vám podľa prečítaní veľmi páči, ale je mi ľúto, nebavilo by ma to písať a to je základná vec, že toho spisovateľa to musí baviť písať!

Takže ak máte nejaké nápady, kľudne mi ich povedzte do komentárov a ja skúsim z toho niečo vyčarovať. Ďakujem vám, za prečítanie tohto oznamu, viem že som veľmi záludná, že som to nenapísala do normálnej správy na profil, ale nie všetci kto čítate tento príbeh ma aj sledujete, a myslím si, že toto je lepšia forma, ako vám niečo oznámiť. Takže na dnes sa lúčim a opatrujte sa v túto situáciu a nezabudnite mi napísať váš názor na toto celé do komentárov!

Vaša spisovateľka <3

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now