30. Zápas

1.5K 82 7
                                    

Zasvišťali metly a zápas sa začal.

Videla Harryho Pottera, ako odletel vyššie a začal sa obzerať po zlatej strele.

Potom presunula pohľad na Slizolinského stíhača, ktorý preletel na druhú stranu ihriska a taktiež sa obzeral po ihrisku.

Jeho aristokratické rysy mu dodávali vážnu tvár Slizolinského stíhača a ona sa na neho pozerala so záujmom.

Ruky mal založené na hrudi, jeho blonďaté vlasy mu padali do očí a v zelenom Slizolinskom drese vyzeral až príliš vážne a nebezpečne, no i tak vedela, čo sa naozaj skrýva za týmto chlapcom...

Nevnímala hru, vnímala len jeho a hneď ako presvišťal cez ihrisko Blaise Zabiny, spomenula si na jeho slová...

Draco Malfoy je do nej zamilovaný?

Nemožné...

Zrazu zaznel burácajúci potlesk, pretože Ron odbil jeden pokus Blaisa Zabinyho, aby skóroval pre Slizolin.

Hermiona sa len mrzuntsky zatvárila.

,,Čo sa mračíš?" Spýtala sa Madison na jej najlepšiu priateľku a ona len prekrútila očami.

,,Nemali ste mu dávať to Tekuté šťastie, bola to chyba... Jednoducho teraz sa mu možno darí, ale čo ďalšie zápasy?" Spýtala sa nahnevane Hermiona a Madison len s úsmevom pokrútila hlavou.

,,Miona, po zápase ti to všetko vysvetlím, nechaj ho aspoň teraz si užívať svoj moment slávy," povedala Madison a Hermiona len nadurdene ovrátila zrak.

Ron odrazil ďalších zopár stirel a Chrabromilska časť publika opäť jásala, momentami dokonca aj skandovala chlapcovo meno.

Zrazu sa Harry Potter spolu s Dracom Malfoyom rozleteli istým smerom za rovnakým cielom.

Uvideli totiž ohnivú strelu.

Pokým sa dole, na území ihriska, odohrával boj o loptu, Draco s Harrym sa rozleteli smerom za ohnivou strelou.

Sledovala len dvoch chlapcov, ktorí sa nahlili smerom zlatej strely, ktorá ako vždy bola rýchla a ťažko chytiteľná.

Slizolinčan bol značne v predstihu, bližšie k zlatej strele, no v druhom momente bol vpredu Harry Potter, takže takto sa predbiehali.

Boli vysoko v oblakoch a Madison ich pevne sledovala.

Fandila svojej fakulte, ale zároveň si priala, nech aj chlapec s platinovými vlasmi zažije svoj úspech, ktorý by mu aspoň na chvílu dal pocit radosti alebo nejakého úsmevu.

Nevedela, kam sa prv pozerať, či na Rona, ktorý podstivo odbíjal strely, naozaj sa mu darilo, musela uznať... Nevedela, či sa má pozerať na Blaisa, ktorý podával úžasné výkony. Nevedela, či sa má pozerať na Slizolinského princa, ktorý svišťal vzduchom vedľa Harryho Pottera.

Pousmiala sa aj nad Chrabromilčankou, ktorá taktiež exelentne hrala...

Ginny Weasleyová naozaj hrala dobre, bola veľmi talentovaná a šikovná. Obracala sa na metle skúsene, zručne a bolo vidno, že tento šport je jej vášeň a je to niečo, čo zbožnuje a naozaj ju to baví.

Zrazu začali svišťať dvaja chlapci pomedzi hráčov metlobalu, tento raz vedľa seba, ale neboli ako nejakí nečestní hráči, nestrkali do seba, ako na ich prvom spoločnom zápase... Teraz už len leteli popri sebe a náhlili sa za ohnivou strelou snažiac sa predbehnúť toho druhého.

Dorážačka bola dnes obzvlášť čulá a nebezpečná. Akurát ju jedna z Chrabromilu odbila, no dorážačka sa vydala svojim vlastným smerom, no na to boli už zvyknutí všetci, pretože dorážačka to jednoducho vedela a aj často robila.

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now