36. Lavender Brownová

1.6K 84 1
                                    


Zatiahol ju za ruku, až stála v ich kúpeľni.

,,Teraz si dáš sprchu a ja zatiaľ vyvetrám, trochu upracem a pripravím ti čisté veci, trochu ťa zbalím, nech zatra ušetríme čas... Teraz už bež pod vodu," venoval jej bozk, len krátky, ale i tak to s ňou potriaslo.

Ona chodí s Dracom Malfoyom...

Ihneď ako zavrel dvere, dievča začalo poskakovať po kúpeľni ako pojašená, pričom sa nevedela prestať usmievať. Až po chvíli, keď sa upokojili jej hormóny, sa pozrela na seba do zrkadla...

Vyzerala hrozne, musela uznať.

Keď už nahá vstúpila do sprchy a horúca voda sa jej liala po tele, zastonala, ale nie od bolesti, ale od toho úžasného pocitu...

Áno, i keď nevychádzala takmer nikde, do sprchy chodila, ale len tak na päť minút, aby sa z nej nestala úplná mŕtvola, keďže tak vyzerala, nemusela tak aj páchnuť.

Užívala si ten pocit kvapiek na jej tele a keď si zašla do vlasov, cítila, že toto presne potrebovala...

Po asi desiatich minútach vypla vodu, aj keď neochodne, ale už chcela ísť za Dracom...

Vyšla von zo sprchy, rovno si do úst strčila zubnú kefku, počas toho si druhou rukou prečesavala mokré vlasy...

Mala na sebe oblečený len župan, čiernej farby, pretože špinavé veci si už na seba nechcela dať.

Nakrémovala si celé telo a keď už bola hotová, ešte s vlhkými vlasmi sa vydala do svojej komnaty.

Otvorila dvere a tak trochu ju zaskočilo, že tam skutočne bol a neodišiel. Pozrela sa na Draca Malfoya, ktorý v rukách akurát držal jeho dres, ktorý neustále nosila pri sebe...

,,Nemyslel som si, že ho po tom všetkom budeš mať," povedal, keď ju zazrel stáť v dverách s jemným úsmevom.

,,Nikdy som nemala kuráž na to ho dať preč, aj keď som na teba bola neskutočne nahnevaná... Proste som to nedokázala... Niečo vo mne mi to nedovolilo," mykla plecami a on sa len pousmial a ona si vybrala tričko a kraťase zo skrine.

Nevadilo jej, že je december, vždy to tak mala zaužívané a cez noc jej nebola zima, takže nehodlala zmeniť svoje návyky.

,,Idem sa obliecť," povedala, no chlapec ju zastavil.

,,Smiem ťa obliecť ja?" Spýtal sa a ona sa s úsmevom otočila, no keď videla chlapcovu vážnu tvár, vedela, že je seriózny ohľadom jeho otázky.

Jej žalúdok sa stiahol nad jeho prenikavým pohľadom, až zacítila červeň v lícach.

,,Prosím," šepol a ona k nemu len pomaly prišla a podala mu oblečenie do ruky. Ruky sa jej chveli, no v momente, keď sa ich ruky o seba obtreli, chvenie prestalo.

Chlapec sa postavil a prešiel si poza dievčinu a keďže bol značne vyšší, trochu sa k nej skrčil.

Chytil jej župan a pomaly, jemne, jej ho stiahol z pliec, no neodhalil viac, ako jej kľúčne kosti.

Pobozkal ju na krku. Jemne začal pohybovať perami nielen po jej odhalenom krku, ale postupoval aj rameni. Bola v rozpakoch a aj by sa jej odlomili kolená, ak by ju chlapec nedržal.

Navliekol jej tričko cez hlavu a bez toho, aby odhalil niečo, čo by nemal, vystrčil jej jednu ruku, prepchal jej ju cez rukáv a tak isto spravil aj s tou druhou.

Po bočnej strane trupu jej stiahol tričko, až Niekde po pupok, takže tým pádom jej trochu odhrnul župan, no stále ho držala šnúrka na jej páse.

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now