77. Magické pole

1K 67 11
                                    

Nikto nevie, koľko času prešlo od toho momentu, kedy Madison Grace Bennettovej vyhasol život z očí. So všetkými sa tiahol žiaľ a kopu zmiešaných emócii, pretože nikto nevedel, čo tejto dievčine skutočne je. Tá známa temnota sa jej nerozlievala už len po rukách, totižto jej siahala až po krk, pričom jej celá hruď bola pohltená touto neznámou černotou, ktorá dávala všetkým naôkol vedieť, že sa deje niečo veľmi vážne, totižto to bol náznak úplne iných síl, o ktorých nemali ani poňatia, že existujú.

Do Nemocničného krídla práve vošiel muž, aby skontroloval životné funkcie Madison, ktoré sa začali vracať do normálu, no už spomínaná černota im nedávala dobrý pocit, no tento raz táto vec nebola tá, ktorá Alexa zastavila s otvorenými ústami... Prekvapilo ho totiž úplne niečo iné.

,,Poppy!" Zakričal na ženu, pretože aj keď bol mukel, došlo mu, že to bude nebezpečné, aby sa pohol vpred.

,,Čo sa deje?" Spýtala sa, keď prišla pri neho, bez toho aby sa obhliadla. A potom, keď jej zrak zablúdil tam, kam Alex ukazoval, vtedy jej sánka padla nadol, tak ako Alexovi pred pár sekundami.

,,Zostaň na mieste... Toto musia vidieť ostatný," povedala a za klopkania jej podpätkov sa vydala nadol, do Veľkej siene, kde sa zhromažďovala drvivá väčšina čarodejníkov a študentov, ktorí pomáhali na opravách Rokfortského hradu.

Neuvedomila si, ako rýchlo prišla do Veľkej siene.

,,Toto... Toto musíte vidieť!" Zvolala na všetkých prítomných, ktorých upútala zrak, pretože sa tam vrútila ako víchrica. Nikto nevedel, že čo sa robí. Prvý, keď Poppy odkráčala preč, to pochopil Draco, takže sa pohotovo postavil a začal kráčať za Madam Pomfreyovou. A potom sa zbadali aj ostatní, takže urobili presne to isté, čo Slizolinčan.

A tak sa všetci zhromaždili v Nemocničnom krídle, aj keď nikto z nich nevedel, čo sa deje.

Okolo Madison Bennettovej bolo vytvorené silné magické pole, ktoré bolo už zreteľne viditeľné. Nikto nevedel, čo to má znamenať. Pole bolo jemne fialové a na jeho koncoch ako keby pulzovala elektrina. A keď ste sa podrobnejšie započúvali, počuli ste to.

Bum. Bum. Bum.

Niečo silné, no neviditeľné ako keby búšilo z vnútra na tieto magické steny. Nikto nechápal, čo sa práve deje. Všetky muklovské prístroje, na ktoré bola Madisoj pripojená, rázom odleteli na druhú stranu nemocničného krídla, ako keby ich niekto prútikom odhodil, no všetci nečinne stáli a očakávali, čo sa bude diať.

A potom všetci zalapali po dychu.

Madison Bennettová začala levitovať, kúsky jej oblečenia sa vzniesli spolu s ňou. Energia vo vnútri magického poľa začala pulzovať ešte viac. Jej nárazy boli silnešie, začala sa im triasť aj zem pod nohami. No nejden si všimol, že čenota, ktorá ju zahaľovala, sa začala vytácať, jej pokožka dostávala život, no i cez to vo vzduchu bolo cítiť to množstvo otázok, ktoré všetci mali.

A potom prišla druhá vlna začudovania sa, keď uvideli päť osôb stáť okolo nej. Nebol to nikto z čarodejníkov, totižto sa báli aj hlasnejšie dýchať, nedaj Merlinovi, prísť bližšie k polu, alebo cez neho prejsť... Nebol to nikto, koho by poznali. A to v nich vyvolávalo ešte viac otázok ako doposiaľ.

Osoby sa postavili do kruhu okolo Madison a pochytali sa za ruky. Začali niečo aj hovoriť, no nikto ich nepočul. Všetko, čo sa dialo v tejti bubline nebolo počuť. Bolo počuť len tie silné nárazy na steny toho magického pola, ktoré sa javilo okolo levitujúceho sa tela Madison Grace Bennettovej.

Z jej tela začala vyžarovať žiara... Ako keby nejaké svetlo z prútika, no s tou zmenou, že toto svetlo nemalo svoj zdroj prútik, ale jej hruď. Svetlo sa začalo pomaly stupňovať. A po chvíli ste si museli zakrývať oči, tak to svetlo pálilo. Bolo jasnejšie a jasnejšie.

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now