52. Pero Fénixa

1.2K 77 10
                                    

,,Nie je to blbosť...? Tá svadba? Vzhľadom na to, čo sa deje?" Spýtala sa Ginny a Harry sa len zasmial.

,,Možno práve preto je dobré, že je... Vzhľadom k tomu, čo sa deje," povedal Harry Potter a v tom momente sa s Ginny pobozkali, keď sa domom rozoznel zvuk premiestnenia.

,,Čauko, George, čo ich špehuješ," povedala vysmiata Madison smerom na chlapca, ktorý sa pozeral na bozkávajúcu sa dvojicu, ktorá sa od seba oddelila v momente, ako Madison prehovorila.

,,Prekazíš všetku zábavu, Bennettová!" Zakňučal George, nad čím sa len zasmiali a vyšli von medzi ostatných

A v tom momente ju všetci zbadali, keď vyšla z domu.

,,Ale Bennettová, čo ty tu?" Spýtal sa posmešne Fred, no v tom momente stan na jeho strane klesol a takmer padol.

Tak sa dievča postavilo pod plachtu a vyšvihlo plachtu na svoje miesto, pretože sa s tým zbytočne trápili.

,,Vďaka... Už ti je lepšie?" Spýtal sa Arthur Weasley a dievča pomaly prikývlo.

,,Ale áno, len včera to na mňa bolo už príliš... Musela som takmer celú noc meditovať... Bola som kaput," povedala a ignorovala tú myšlienku, čo jej prišla na um.

Flashback:

Triasla sa ako osika... V ruke jej pri kŕči uviazol prútik, z ktorého sa šírila taká neskutočná magická sila, že mala pocit, že jej prútik vybuchne, no ešte predtým ju to roztrhne... A tak isto bol na tom jej prsteň, ktorý sa nedal dať ani dole, takže zvraštila oči zakaždým, keď vyslal vlnu magického potencialu, ktorý počas súboju nasal z okolia, ktorého nebolo zrovna málo, keďže boj bol krutý a silný, takže sa tomu ani nedivila...

,,AGH!" Zakričala od bolesti, trhla sebou, pretože celým telom sa jej rozhostil kŕč a zároveň aj čiastočky mágie, ktoré ju viac boleli ako tešili...

Celá noc bola peklo, pretože zaspala až okolo piatej ráno, no prekvapivo sa za štyri hodiny vyspala výborne a vstala plná energie.

,,A sa divíš, po takom zásahu?" Povedal Arthur so smiechom, čo ona len s úsmevom prikývla, keďže sa v podstate ani nedivila...

A v tej sekunde sa priestorom ozval zvuk premiestnenia a Minister Mágie začal kráčať smerom k nim.

,,Myslím si, že už pôjdem, pretože budú problémy," povedala, otočila sa, že sa odmiestni, no Minister Mágie ju zastavil.

,,Prosím nie, slečná Bennettová, mám tu testament Albusa Dumbledorea a myslím si, že nechce, aby tie veci prepadli Ministerstvu," zastavil ju a ona si len povzychla, pretože mal istým spôsobom pravdu, takže sa len neochotne vybrala za Ministrom Mágie...

Harry Potter, Hermiona Grangerová a Ronald Weasley sedeli na sedačke, pričom Madison stála vedľa nich a čakala na to, čo sa bude diať.

,,Toto je testament a posledná vôľa Albusa Percyvala Wolfrica Briana Dumbledorea," prečítal a potom sa pozrel na Rona.

,,Ronaldovi Biliusovi Weasleymu zanechávam môj vlastny vynález, deliminátor, s dúfaním, že mu posvieti v tmavých časoch," povedal Minister Mágie a podal Ronovi vecičku...

,,Čo to robí?" Povedal Ron a niečo stlačil, čo vec pritiahla k sebe svetlo a opätovným stlačením ho vrátilo na svoje mieto.

,,Husté," skonštatoval Ron a Minister Mágie sa presunul svoj pohľad na Hermionu.

,,Hermione Jean Grangerovej zanechávam výtlačok knihy Barda Beedla, s nádejou, že za jej budú zdať vtipné a poučné," povedal a podal Hermione knihu, ktorá ju s neskrývaným nechápaním prevzala.

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now