64. Muky

1.1K 78 8
                                    


Zadýchane sa premiestnila na Malfoy Manor... Takmer ich chytili...

Unavene sa posadila na posteľ a ruky si oprela o kolená a neprítomne pozerala na zem.

Ozvalo sa nežné zaklopanie.

,,Vstúpte," zamrmlala, no i tak to bolo dostatočne počuť, aby osoba za dverami naozaj vstúpila do vnútra.

,,Neruším?" Spýtal sa starostlivo Draco, keď uvidel Madison, ktorá nebola v najlepšom stave, pretože doposiaľ predýchavala útek z domu Xenofíliusa Lovegooda, od ktorého sa až teraz dozvedela, že v podzemí domu, v ktorom momentálne býva, je uveznená Luna Lovegoodová, jediná dcéra vydavateľa Sršňa, ktorý svojimi pravdivými riadkami doplatil prostredníctvom svojej dcéry. 

,,Eh, hej," zamrmlala a chlapec podišiel bližšie k posteli a napokon si sadol vedľa nej a nespokojne si ju premerial pohľadom.

,,Čo sa deje?" Spýtal sa.

Madison sa narovnala, no stále sa pozerala priamočiaro, čiže mimo očí Slizolinčana.

,,Koho všetkého tu máte zavretého?" Spýtala sa pošepky a Draco mierne stŕpol nad jej otázkou, ktorá jej vŕtala hlavou.

,,No, keď ja-" začal neisto, no Madison nechcela počuť nijaké výhovorky alebo niečo podobné.

,,Je dole zavretá aj Luna? Luna Lovegoodová?" Spýtala sa a to Draca donútilo, aby privrel oči.

,,Draco," oslovila ho, keď sa neozýval po jej otázke.

,,Áno," potvrdil a dievča si zašlo rukami do vlasov, pretože to nevinné dieťa za to nemohlo.

Zbrklo sa postavila, nehľadiac na chlapca, sa začala vyzliekať a zhadzovať zo seba špinavé oblečenie od podlahy pána Lovegooda.

Zostala len v spodnom prádle a prešla do kúpeľne, kde otočila kohútikom a vriaca voda sa začala napúštať do majestátnej vane.

,,Idem si dať kúpeľ... Minimálne na dve hodiny," povedala Dracovi, ktorý o svojej priateľke vedel dosť, takže to, že by sa to snažil u nej urovnať by malo horšie následky, ako keby ju nechal len tak, takže sa rozhodol pre možnosť číslo dva, keďže na dievča toho bolo príliš moc a nechcel ju zaťažovať navyše.

,,Dobre," šepol dostatočne hlasno, v rozpätiach šeptu, a pomaly sa vydal z jej izby preč, aby jej doprial súkromie.

Už nahá vkĺzla do majestátnej vane a horúca voda opantala jej stuhnuté svalstvo.

Vo vode plávali lupene rúži, na hladine plávala rúžovkastá tekutina, ktorá mala arómu rúži, pretože tá kvetina, ktorá jej kvitla nad jej bedrom, sa rozprestierala svojou vôňou po celom priestore Malfoyovskej kúpeľne. Obľúbila si ten kvet, tú vôňu... Bola s ňou spojená, no nie?

Prechádzala si po rukách, cítila tie kvapky vody obkreslujúc jej pokožku, ktorá tvorila krivky. Zastonala od toho dobrého pocitu. Ponorila sa do vody až po bradu a ležala. Nerozmýšlala nad ničím, jednoducho len ležala a vypla svoje rozmýšľanie. Ležala tam takto veľmi dlho, pretože v čarovnej vani voda nevychladla a to bolo na tom dobré, chcela to vyskúšať aj na nejaké štyri hodiny, no po takých dvoch ju vyrušila škriatka, ktorá sa do kúpeľne s tichým povolením dostala.

,,Pani, vás Madam Lestrageová očakávať dole i s Pánom mladším. Má Dixie povedať, že vy neprísť, alebo vy prísť?" Spýtala sa škriatka a Madison si len neochotne začala vypúšťať vodu.

,,Povedz jej, že za chvíľu som dole," povedala a ani nie o sekundu škriatka zmizla. Madison sa neochotne zabalila do uteráka, vlasy si vyšúchala a ešte mokré nechala na pleciach. Vytiahla si jednoduché dotrhané rifle, čiernu veľkú mikinu a na nohy si dala jej čierne šnúrovacie čižmy.

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now