45

3K 120 21
                                    

Prabundu anksčiau už Loganą, jis išsidrėbęs kone per visą lovą saldžiai miegojo. Palindusi po dušu, apsirengiu juodus šortus ir baltus marškinėlius, nors mėlynės jau beveik išgijusios, bet neryškiai vistiek matosi. Šiandien man į tai nusispjauti. Pajudinu atrodo kietai miegantį juodaplaukį. Šis staigiai atmerkia akis, turbūt miegojo jau ne taip kietai.

- Labas rytas, - nusišyspojau, nubraukdama išsitaršiusius juodus kaip anglis plaukus nuo kaktos. Jis atsistojo iš lovos ir apsimovęs trumpikes nužygiuoja į terasą. Jis turbūt juokauja.

- Loganai Cross'ai, jūs esate išprotėjęs! - Sušukau pamažu eidama paskui vyrą. Juodaplaukis tik mirktelėjo ir nėrė į šaltą vandenį, net nusipurčiau. 

- Ei! Šok ir tu! - išlindęs man šūktelėjo, tačiau aš tik papurčiau galvą.

- Man ir čia gerai, - šyptelėjau ir atsiguliau ant vieno iš terasoje esančių gultų. 

- Nesiliesk prie manęs, kol nebūsi sausas, - sulaikiau prie manęs jau einantį šlaputėlį Loganą.

- Einu užsakysiu mums pusryčius ir palysiu po dušu, - ištarė ir išėjo iš terasos. Džiaugiuosi, kad nesumanė ir manęs pakviesti, mano momentinė vakarykštė drąsa kažkur jau seniai dingusi. Po kelių minučių kažkas pabeldė į duris, tai buvo mergina, ji atvežė mums pusryčius ir išėjo. Padėkojau jai, man patiko, kad taip gražiai suserviravo stalą terasoje. Ištikrųjų nežinau kaip mes tiek maisto suvalgysime. Ant stalo buvo ir keptų ir virtų kiaušinių, taip pat blynelių  su sirupu, sulčių ąsotis. Nesijaučiau net labai išalkusi, bet netrukus atėjo Loganas.

- Kodėl nevalgai? -  Rankšluostis juosęs jo klubus blaškė mano dėmesį.

- Nenoriu valgyti viena, nusprendžiau laukti tavęs, - trūktelėjau pečiais ir pirštais suėmiau šakutę ir peilį. Loganas prisėdo priešais mane, ėmiausi blynų, man tai skanesni pusryčiai, nors neabejoju, jog čia viskas skanu.

- Ką nori šiandien veikti? - Bevalgydamas paklausė. Ką noriu veikti? Tiesą sakant nė neisįsivaizduoju, vien būti šioje saloje man yra vienas didžiulis nuotykis.

- Galbūt paplaukioti? - Atsakiau banaliai, tačiau ištikrųjų norėjau paplaukioti, seniai apskritai plaukiojau. Nesu įdomus žmogus, juo labiau nesusipažinau su šioje saloje galimomis veiklomis.

- Galėsime ir paplaukioti. Galbūt nori baidarėmis paplaukioti, visai smagu, - šis pakelia į mane tas stingdančias akis, nuo kurių mane vis dar krečia šiurpas, kodėl jos tokios baugios? Manau su baidarėmis paplaukiojimas visai gera mintis, niekada nesu plaukiojusi baidarėmis, apskritai su tokiu iš koto verčiančiu vyru dar niekada nebuvau nieko panašaus dariusi. Skruostai nuraudo prisiminus praeitą naktį, jaučiau kaip visas karštis suėjo man į žandus. Loganas tik savimeiliškai šyptelėjo, turbūt suprasdamas mano staigaus nuraudimo priežastis. Pavalgęs Loganas apsimovė juodus šortus ir baltus marškinėlius, įsimovęs į kažkokias gumines tapkes paragino mane irgi eiti. Išsinuomavę baidarę, netrukus pradėjome plaukioti tarp įvairių koralų ir žuvų, vaizdas tiesiog pasakiškas, tiek daug gyvybės vienoje vietoje. Akimirksniu galvojau, kad galiu pažeisti beplaukiodama tos gyvybės ramybę. Paplaukioje geras dvi valandas su baidare, užkandome vietinių užkandžių kažkokiame lauko bare. Visai skanūs buvo. Dar ilgai vaikščiojome pakrante ir kalbėjome atrodo nereikšmingus dalykus, buvo keista iš jo girdėti tiek nuoširdumo. Juk jis visada atrodė viena didelė pykčio ir rimtumo uola. Grįžę į namelį pastebėjome jau besileidžiančią saulę, nė nepastebėjau kaip prabėgo diena. Ant stalo garavo makaronai su padažu ir keli kepsniai, seilė pati atrodė išvarvės pamačius tokią skanią vakarienę. Nieko nelaukę sėdome valgyti, visą laiką pratylėjome, tačiau nebuvo nejauku.

- Paplaukiojam? - Pavalgęs Loganas atsistojo ir nunešė visus indus į virtuvę, iš kurios paims indus patarnautoja.

- Dabar? - Žvilgtelėjau į tamsią jūrą, jau visiškai sutemo, o dar ir jaučiuosi gana persivalgiusi.

- Taip, mažyte, - šie žodžiai pašiurpino odą, nieks netaria žodžių taip seksualiai kaip šis įžūlus juodaplaukis. Mano nuostabai jis išsirengė nuogai!

- Tu gal pakvaišai? - Apsižvalgiau aplinkui, visur buvo tamsu, o mūsų namelis kone nuošaliausias, nat stalo degė blausi žvakė, apšvietusi buvusį maistą.

- Taip ir tu nenori būti pakvaišusi su manimi? - Šis pakilnojo antakius stovėdamas tvirtai prieš mane atidengdamas nuogutėlį kūną ir nejausdamaa jokios gėdos. Padvejojusi per galvą nutraukiu per galvą marškinėlius ir nusimaunu šortus.

- Nusirenk viską, - įsakmiai taria.

- Ne! - Susigėdusi kone sušaukiu. Nuogas jo torsas suteikia dar daugiau gėdos. Jis lėtai prieina prie manęs ir pasilenkia prie pat ausies.

- Vakar sugebėjai begėdiškai man pačiulpti, o šiandien jau gėdijiesi? - Jis rimtai? Asilas. Nuraustu dar labiau, po velnių tuo žandus. Atsisegu liemenėlę išprašydama šypseną Logano veide. Daugiau tikrai neįstengsiu, juk mus gali pamatyti!

- Aš daugiau negaliu, - nuleidžiu galvą, jis turbūt matęs, kaip merginos nusimeta visus drabužius vos jam spragtelėjus. O aš ir to nesugebu. Mano nuostabai Loganas suima mano ranką ir pradeda vestis link kopetėlių vedančių į vandenį.

- Man tiks ir nuostabios tavo krūtys, - spėja ištarti prieš nerdamas į vandenį.

- Loganai! - Sušunku, nors jis jau negirdi. Lėtai leidžiuosi laiptukais, bet netrukus mano liemenį suima tvirtos rankos.

- Eikš, - įkrentu jam į glėbį, kartu sudrebėdama nuo šalto vandens. Keista maudytis beveik nuogai, beveik naktį. Galiausiai atsiskiriu nuo juodaplaukio ir plaukioju savo malonumui. Plaukiojau taip senai, kad pamiršau kaip tai malonu! Galiausiai Loganas vis tiek įkalina savo gleby ir atakuoja mano lūpas. Bučiuojamės vandenį beveik nuogi, beveik naktį. Turbūt neužmiršiu šios akimirkos niekada.

- Tekėk už manęs, - jam ištarus tai net atsitraukiu.

- Tu juokauji taip? - Suprunkščiu, bet Logano veidas nepakinta, šis tik papurto galvą. Nežinau kaip elgtis! Šis dar kartą mane pabučiuoja taip, kad net galva ėmė svaigti.

- Sutinku. Aš sutinku.

____________________________________________

Štai ir viskas. Pabaiga. Gal ir nesitikėjote, bet pabaigiau ją, nes ir pati norėjau pradėti kurti jau naują istoriją. Tikiuosi ši jums patiko! Linkiu gerų įspūdžių skaitant kitas istorijas.

🙂





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cross ✅Where stories live. Discover now