44

2.1K 96 10
                                    

Man į galvą šovė mintis. Tiksliau visa bomba. Drovumą numečiau kažkur į kambario galą, susitelkdama į nuogą Logano kūną. Palengva nutraukiu antklodę, apnuogindama tvirtą ir ilgą lyg kareivį Logano draugužį. Atsisėdu jam ant pilvo. Nors mano žandai buvo raudonesni nei burokėliai, tačiau jaučiausi drąsi. Trumpai pakštelėjau į lūpas, taip suerzindama vyrą. Tada mažais bučinukai nusėju tvirtą, venų išvagotą kaklą, krūtinę, pilvo presą. Sustoju ties vyriškuoju Logano organu. Suėmusi jį ranka, imu judėti aukštyn žemyn. Juodaplaukis netikėtai įsitempia, akivaizdžiai net nenutuokęs, kad griebsiuosi tokių priemonių. Ar pasiryšiu tam? Nėra kada galvoti. Tvirčiau atsisėdu jau ant vyro šlaunų. Toks nuogas intymumas, apšviestas mėnulio šviesos atrodė toks malonus. Giliai įkvepiu ir palinkstu žemyn. Pravėrusi lūpas apžioju jį, tačiau ne visą. Jis toks didelis, kad tai būtų neįmonoma! Jis atsidūsta ir suima mane už pečių. Šiek tiek atsitraukusi burnoje pajuntu sūrumą. Ne taip blogai kaip tikėjausi. Sūrumui netrukus dingus, pradedu kilnoti galvą aukštyn žemyn. Kažkoks instinktas, kurį nežinau egzistuojant, skatina manę tuo pat metu glamonėtį jį liežuviu.

- Velnias, Tessa, nesustok, - aimanuoja Loganas, ir aš tęsiu. Jis tvirčiau suspaudžia mano pečius, o klubai ima kilnotis, pasitikdami mano burną. Tvirti raumenys po raumeninga jo oda susitraukia ir atsipalaiduoja. Susitelkiu į savo judesius ir truputį juos paspartinu.

- Likusią jo dalį suimk ranka, - alsuoja jis ir aš paklūstu. Pirštais glamonėju apatinę jo dalį, o lūpomis - viršutinę. Jis net balsu sudejuoja, dabar jau aš jaučiu malonumą, jog sugebu sukelti tokią reakciją.

- Velnias aš tuojau, - šnypčia užvertęs galvą. - Jei nenori, kad tai patektų tau į burną,  sustok, - šnopuodamas mane įspėja, tačiau aš nesustoju. Neatitraukdama lūpų, pažvelgiu tiesiai jam į akis, keista, kad nesijaučiau gėdingai.

- Po galais, nenuleisk nuo manęs akių, - stebint mane jo raumenys vėl įsitempia. Juodaplaukiui nesiliaujant keiktis ir kartoti mano vardą, burnoje pajuntu trūkčiojimą ir šiltą, sūroką skystį. Paspringstu ir atsitraukiu. Skonis nebuvo toks jau bjaurus kokio tikėjausi, tačiau nebuvo ir gardu. Jo delnai nuo mano pečių persikelia ant skruostų.

- Norėčiau pirma išsivalyti dantis, - lengvai šyptelėjau, vis dar gėdindamasi savo poelgio. Greitai pašokau ir išlipau iš lovos, per vėlai susivokusi, kad aš nuoga. Greitai įbėgau į dušą. Pasileidau vandenį, dabar norėjau ilgiau užtrukti, bent tol, kol praeis gėdos jausmas. Bet vos man spėjus sušlapti, įsiveržia tvirtumu ir jėga pulsuojantis Loganas.

- Ką tu čia veiki? - Tai turbūt kvailiausias klausimas, išsklidęs iš mano lūpų.

- Atėjau nusiprausti, - nekaltai atsakė, kad net galėjai rimtai patikėti. Jis gracingai paėmė čia kabojusią kempinę ir užpylė dušo želės, kuri keistai maloniai kvepėjo.

- Tu esi visiškas ištvirkėlis, - konstatuoju atsitraukdama toliau, po tokio įvykio tiesiog norėjau kiek atsiriboti, apėmė jausmas, kad pasirodžiau kaip viena iš tų merginų, kurias jis dulkindavo ir tada numesdavo lyg šiukšles. Loganas netruko pastebėti mano apniukusį veidą.

- Tu kątik man pačiulpei, dar sakai, kad aš ištvirkėlis? - Su pašaipia šypsenėle tarė. Užsidengiau veidą rankomis, bandydama paslėpti savo begalinį gėdos jausmą.

- Ei, nesigėdink, - didelėmis plaštakomis atplėšia mano rankas ir švelniai suima skruostus. Netrukus grubiai įsisiurbia į lūpas, taip kaip turbūt niekas nemokėtų. Jo rankose tampu, lyg molis, kuris iškart suminkštėja vos patekęs į geras rankas. Įsileidžių nuodėmingą jo liežuvį. Juk nė dantų neišsivaliau! Bet Loganui tai nei kiek nerūpėjo. Netrukus jis tęsė ką pradėjo, trynė kiekvieną mano kūno linkį, kurį netrykus nuplaudavo šiltas vanduo. Atėjo mano eilė. Drebančiomis rankomis, kurios neseniai išdarinėjo neįtikėtinus dalykus, suėmiau kempinę ir įpyliau dušo želės. Braukiau per raumeningą krūtinę, per vietomis ištaturuotą odą, svarstydama ką tie piešiniai reiškia.

- Gal netęsk, nes aš nesusivaldysiu, - sušnypščia numesdamas mano laikytą kempinę. Tirštai nuraustu, bet vistiek pakėlusi kempinę tęsiu raumeningo kūno trynimą. Negaliu patikėti, kad tokia kaip aš, dabar stoviu nuoga su tokiu kaip jis. Su storžieviu, arogantišku ir bebrotiškai seksualiu mulkiu. Kuriam pradedu jausti neaiškius jausmus ir kuriuos bandau visada užgniaužti. Juodaplaukis išleidžia neaišku garsą ir mano nuostabai suima mano liemenį, užsikeldamas ant savęs. Be jokių įžangų sugrūda į mane kietą, tvirtą kotą. Net ložteliu atgal ir išleidžiu garsią aimaną. Stipriai priremia prie dušo sienelės ir dar kelis kartus stipriai juda. Jam sukandus krūties spenelį, vis laikiausi nerėkus, kiek gerklė leidžia. Jis akivaizdžiai mėgavosi mano reakcija. Veržlūs ir gilūs judesiai vis greitėjo, atrodė, kad jis nori atsilyginti su dideliu kaupu, bet ir kartu nubausti, kad ir eilinį kartą jo nepaklausiau. Pati susirandu tas švelniai rausvos spalvos lūpas ir priglundu prie jų. Aimanuoju tiesiai jam į burną. Galvoje šmėsteli tas vakaras, kai pasilinksminęs su ilgakoje blondine, Loganas įsiveržė į mano kambarį ir pasakojo, kaip išdulkintų mane. Po kelių stūmių, beveik vienu momentu, garsiai suaimanavau tiesiai juodaplaukiui į burną ir pajutau, kaip ir jis suglemba. Rodės, kad net vanduo atšalo.

- Velnias, man tavęs niekada nebus gana, - dusliai ištaria. - Kai tu dabar mano, mėgausiuosi tavimi dieną naktį, - sušnabžda į ausį vėl suvirpindamas mane. Pabaigę šį sekso tvaiku persmelkusį prausimąsi vėl sugulėmė į lovą. Jaučiuosi išvarginta. Išvarginta tokio sekso, kuri patyriau su Loganu. Tylėjome. Bet man to ir reikėjo. Tyla nebuvo slogi, ji buvo raminanti ir man tai patiko. Kojomis apsivijau juodaplaukio kojas ir galvą padėjau ant jo krūtinės.

- Vis dar jaučiu, kokia tu susigėdusi, - prikimusiu balsu Loganas ištaria, braižydamas nematomus ornamentus ant mano nugaros.

- Nes taip ir yra. Tiesiog niekada nesu to dariusi. Apskritai sekse nieko nesu dariusi, - nudelbiau žvilgsnį į atidengtą pilvo presą. Jis turbūt turėjo begalę merginų ir begalę tokių seksų kaip šis.

- Tai buvo pats geriausias patenkinimas burna, kokį esu turėjęs, - net jaučiu, kaip jis nusišypso.

- Melagi tu, - sukikenu ir nestipriai kumštelnu į petį, pakėlusi galvą ir susitikdama su tomis rudomis akimis.

- Nori tikėk, nori ne, tu tiesiog nuostabi, - švelniai pabučiuoja ir galvą padeda ant minkštos pagalvės. - Pailsėk, rytoj laukia pilna nuotykių diena.

Cross ✅Where stories live. Discover now