41

2.1K 104 10
                                    

Teressa*

Niekaip negalėjau nuraminti minčių, dūzgiančių mano galvoje. Nebežinojau ar pykti ant Logano ar šokti jam į glėbį, kai prieš mano akis tysojo jo nuogas kūnas apsemtas šilto vandens.

- Nusirenk, - įsakmiai tariai ir nužvelgia mane nuo galvos iki kojų. Juodi plaukai nuo lietaus išsitaršę į visas pusęs, norėjosi pešioti ir liesti juos, bet stovėjau lyg prikalta. Pati turbūt atrodau siaubingau, jaučiau kaip kiekvienas rūbas lipte prilipęs prie mano kūno, o pati drebu nuo šalčio. Šiltas vanduo viliojo, bet mano pricipai neleido tiesiog imti ir šokti jam į glėbį. Tikra kvailė... Staiga Loganas išlipa nė trupučio nesigėdindamas savo kūno. Jaučiausi dar žemesnė pajutusi jo kūną šalia, aš jam vos krūtinę siekiu. Jo pirštai atsega striukės užtrauktuką ir numeta ją ant žemės. lyg užhipnotizuota pati pakeliu ir leidžiu dingt megztiniui. Nuogut nuogutėlis Loganas atsiklaupia, jaučiausi pakylėtai, toks vyras man klūpi prie kojų. Viedą tuoj pat užplūsta raudonis, o pyktis liko kažkur toliausiame smegenų kampelyje. dabar tejaučiau geismą ir visą kūną apėmusį karštį. Lėtai šaltais pirštais jis numauna treningines kelnes, tada ir apatinius. Turbūt niekada nesijausiu laisvai būdama nuoga.

- Žinai, kad šiandien buvai labai negera mergaitė? - Loganas šelmiškai šypteli ir kilsteli mane ant savo klubų. Instiktyviai apsiglėbiau jo kaklą, jausdamą jo vyriškumą ties savo užpakaliu. Juodaplaukis nieko nelaukęs stipriai įsisiurbė man į lūpas, grubiai spausdamas mane prie savęs, lyg bausdamas mane. Nieko padaryti nebegalėjau, atsidavui aistrai ir įvėliau savo pirštus į vešlius, drėgnus rašalo juodumo plaukus. Stebėjausi, kaip jis taip ilgai gali mane išlaikyti ir dar be vargo nuostabiai bučiuotis. Vis dar laikydamas mane jis atsisėdo į vonią, atsargia pasisodino mane, lyg būčiau lėlė, kurią jis bijotų sulaužyti. Suėmiau storą, pulsuojantį kotą ir lėtai perbraukiau nagais. Kūnas po manimi įsitempė, delnai stipriai suspaudė mano klubus, dabar jis jau nebesielgė su manimi, kaip su porcelianine lėlyte. Suėmiau stipriau ir galiuką pridėjau prie pat įėjimo į save, bet Loganas greitai mane sulaikė.

- Dar ne. Leisk man tave pamaloninti, - sodrus balsas ne iškart pasiekė mano apdujusį protą. Stipriomis rankomis apvertė mane ir atsidūrė virš manęs. Bučiuodamos, čiulpdamos ir spaudydamos odą, jo lūpos nuslenka per kaklą iki duobutės virš raktikaulių. Mano kūnas įsitempia, vandenyje oda labai jautri. Jo rankos slysta mano kūnu, krūtimis, o lūpos susiranda krūtis. Vieną po kitos nubučiuoja jas, švelniai pagraibšnoja dantimis, atsargiai pačiuplia spenelius... Po velnių... Mano klubai ima siūbuoti, suktis taikstydamiesi prie Logano bučinių ritmo. Jo pirštai nuslenka mano vidine šlaunų puse ir ima švelniai braukyti nuo makšties iki klitorio. Nevalingai užverčiu galvą ir išleidžiu tylią dejonę. To jau per daug. Viena ranka žaisdamas su mano krūtimi, su kita verčia mane spiegti iš malonumo.

- Dar ne, Angele, - pajautus artėjančią malonumo bangą, esu sustabdyta įsakmaus Logano balso. Netrukus jo pirštai dingo, bet vietoj jų pajaučiau jo įnagį besiskverbiantį į mane. Loganas netrukus įsisiurbia į mano jau sudžiūvusias lūpas. Dejuoju, ir jis mane tranko vis greičiau, be jokios atodairos, negailestingu ritmu, o aš stengiuosi tą ritmą išlaikyti ir deramai sutikti jo smūgius. Jis atsitraukia nuo mano lūpų, kakta blizga nuo prakaito, akyse spindi ugnelės. Pats jis atrodo kaip niekada susikaupęs, rimtas, analizuojantis mane. Juodi plaukai dar nespėję sušlapti nuo vandens, sudrėksta nuo prakaito lašiukų. Netrukus jis vėl godžiai įsisiurbia į lūpas, sukanda apatinę lūpą ir trukteli. Kūnas dar labiau įsitempia, o jis juda vis greičiau ir smarkiau. Pati stebiuosi, iš kur tiek jėgų? Imu virpėti, paskui išsiriečiu, orgazmas nenumaldomai artėja.

- Nagi Tessa, parodyk ką gali, - meta man įššūkį, o aš netrukus sprogstu jo akivaizdoje purtoma orgazmo, prispausta tvirto kūno. Jis pasiekia viršūnę, šaukdamas mano vardą, išsiliejęs manyje suglemba.

- Tu tikrai išvarysi mane iš proto, - uždusęs sušnabžda, nusišypsau ir pažvelgiu į apdujusias, žvilgančiaz jo akis. Jis dar kartą pabučiuoja mane ir atsitraukia.

- Dabar reikia tave nuprausti, - nusijuoka ir čiumpa kempinę, pripildamas ant jos dušo želės. - Nusiprausiam kuo neseksuoliau, nes neišeisim iš vonios, - per vonią  nuaidi skardus Logano juokas, sukrizenu ir aš. Ištrynęs mane, kaip kokį kūdikį atsargiai nuprausia. Taip pat nuprausiu jį ir aš. Nebeliko gėdos jausmo, tik dar menkai pažįstama šiluma ir saugumo jausmas.

Išlipę iš vonios, abu apsijuosiame rankšluosčiais. Visur jaučiu Logano žvilgsnį, bet kai atsisuku, kvailai apsimeta net nežiūrėjęs į mane. Nustembu, kai jis aplenkęs mane pirmas nuskuba link mano spintos. Iš apatinių stalčiaus ištraukia neriniuotus, jo pirktus apatinius, juodos spalvos. Ne. Jie mažai ką pridengia.

- Prašau, dėl manęs, mažyte, - taa žemas balsas užhipnotizuoja. Gal jis koks vampyras? Pati prunkštelnu nuo savo minčių ir nenorėdama teisintis čiumpiu apatinius ir užsimaunu. Jie lyg būtų specialiai pasiųti, priglunda prie užpakalio.

- Eime, - juodaplaukis čiumpia mano ranką ir greitai mane išsiveda iš kambario, kad vos spėju prilaikyti rankšluostį. Pakylame laiptais ir nusigauname iki tamsaus Logano kambario. Akys pačios nuklysta prie to kambariuko durų, už kurių slypi kitas Logano gyvenimas. Bet nenorėdama kvaršinti savo minčių stengsiuosi nekreipti į tai dėmesio. Loganas nusimeta rankšluostį ir išsitraukęs trumpikes jas užsimauna. Netrukis išsitraukia juodus šortus ir irgi užsimauna juos. Netikėtai jis mesteli man juodą megztinį. Kilsteliu antakį, bet vistiek džiūgauju gavusi didelį megztinį, kvepiantį juodaplaukio kvepalais. Apsirengiu megztinį ir iškart pajaučiu šilumą, megztinis pilnai uždengia užpakalį, tad aš jau įsimylėjau šį megztinį. O gal ir Loganą? Išraustu, ši mintis netikėtai sujaukė protą. Tessa, dar reikia laiko, daugiau laiko. Loganas ištraukia iš stalčiaus baltą buteliuką ir paduoda man, paaiškindamas, kad nepamiršiau gerti kontraceptikus. Patikinau jį, kad gėriau juos ir anksčiau ir nėra ko nerimauti.

- Ar pažiūrime filmą? - Loganas šelmiškai šypteli atsiremdamas į šalia durų esančią komodą. Pagalvojus, ką veikėme neseniai man vėl įrausta žandai. Vyras patenkintas mano reakcija vėl šypteli.

- Kodėl gi ne? - Nejaukiai nusišypsau. Nusileidžiame į virtuvę, Loganas ištraukia iš šaldytuvo kolos skardines. Iš spintelės pameta man traškučių kelis pakelius. O taip. Dievinu tokį maistą. Nušlepsim iki svetainės, prisėdame ant tos pačios sofos, kur neseniai susipykome. Kiek valandų? Tuoj turėtų švisti. Loganas paėmęs pultelį įjungia didelį plazminį televizorių. Išsirenkame kažkokią komediją, nuo ko aš nuolatos juokiuosi. Gera girdėti Logano juoką, bet man patinka ir tas rimtas jo veidas. Padedu galvą ant nuogo juodaplaukio peties ir pajaučiu kaip akys pačios imasi merktis.

Cross ✅Where stories live. Discover now