43

1.8K 86 11
                                    

Net užsnūdau, pramerkiau akis, tik kai pajaučiau, kad mane žadina. Pramerkusi  akis pro langą išvydau jau besileidžiančią saulę. Loganas padavęs ranką išsiveda mane iš lėktuvo. Pirmas dalykas, kurį pajaučiu, tai kad man su paltu buvo nežmoniškai karšta. Mūsų laukė automobilis, negalėjau nuspėti, kokia tai šalis, jaučiau tik, kad šilta ir tolumoje pastebėjau jūrą. Mūsų laukė juodas automobilis. Vis dar be žado įsėdu į autmobilį nė nepagalvojusi apie lagaminus. Kur jie? Loganas prunkšteli, nes atrodžiau lyg ką tik nusileidusi iš mėnulio.

- Kas tai per vieta? - Nusivelku paltą ir pasidedu jį šalia savęs. Megztinio nusirengti negaliu, nes po jie nieko daugiau neturiu. Bet netgi ir be palto buvo tikrai karšta.

- Žinai, galėtum nusirengti tą megztinį, - pašaipiai taria, puikiai suvokdamas, kad po juo yra tik liemenėlė, bet kartu išsisukdamas nuo užduoto klausimo.

- Norėtum, - taip pat sarkastiškai atsakau. Jis pats sėdi apsirengęs viską, kaip jam nekaršta? Jis gal pripratęs? Manau būti su uniforma ne ką lengviau nei dusti dabar su šiais šiltais drabužiais. Stebėtinai greitai automobilis sustojo, pranešdamas, kad jau atvažiavome. Išlipusi pajaučiau, kad čia tikrai egzotiška šalis ar kažkas panašaus. Jau galėjau girdėti jūrą, stebėtis keistais augalais ir medžiais, bei sutikti egzotiškos išvaizdos žmonių. Prieš save išvystu nedidelį pastatą, kuris, kaip supratau registracijai. Loganas vos per kelias minutes viską sutvarkė ir jau laukėme kažkokio vairuotojo. Turbūt atrodžiau kvailiausiai iš visų. Didelis megztinis, treninginės kelnės ir sportbačiai. Visos čia vaikčšioja su vėjo plaikstamomis vasarinėmis suknelėmis. Susigėdau, nes mano kūną tepuošė daugybė mėlynių. Man nespėjus daugiau savęs liūdinti, išgirdau pyptelėjimą. Mus atvažiavo pasiimti su nedideliu džipu, kuriame sedėjo tamsiaodis vaikinas, kuris plačiai mums nusišypsojo ir pasisveikino. Susėdome į džipuką, kuriame nebuvo langų, o ir pats džipas atrodė netvirtas, bet tai mane dabar mažiausiai jaudino. Aš vis dar nežinojau, kokiame pasaulio kampe mes esame. Aiktelėjau, kai išvydau medinius namelius, su šiaudiniais stogais..ant vandens! Nesu nieko panašaus regėjusi. Mus vežė tiltu, kurio šonuose ir buvo įtaisyti namukai. Mus įvežė į patį paskutinį, stebėjau šį stebuklą atvipusiu žandikauliu. Kai pagaliau išlipome, aš puoliau žvilgtelti į vandenį. Tokio mėlynumo vandens irgi dar nesu mačiusi. Vandenyje matosi ne vienas koralas, įvairių rūšių žuvys, visa tai suteikė vandeniui gyvybingumo ir lyg kokios magijos. Čia tai bent!

- Tu turi pasakyti, kokia tai vieta, - juokais pagrasinu Loganui, o šis tik padūkėliškai šypteli. Tas nežinojimas išves mane iš proto.

- Esame Bora Boroje, tai Prancūzijai priklausanti egzotinė sala, - nustebau išgirdusi šį pavadinimą, girdėjau apie šią salą, tačiau nesitikėjau, kad ji atrodo būtent šitaip. Priėjus prie namuko durų, tikėjausi bent kažkokios spynos, bet čia tereikėjo kortelės, kurią perbrauki, kaip moderniuosie viešbučiuose. Įėjus į vidų, mano mintyse nutriušusio namelio vaizdas pasikeitė į prabangų miegamąjį, su virtuve, dušu, terasa, kurioje pastatyti keli gultai ir netgi batutas, nuo kurio galima šokinėti į vandenį. Prie stalo stovėjo sofa, staliukas buvo permatomas ir pro jį matėsi vandens pasaulis. Aš buvau tokia nustebusi, kad netgi kilo noras įžnybti sau ir įsitikinti, kad nesapnuoju. Stebėjausi, koks Loganas išlikęs ramus, lyg grįžtų į namus, kuriuose gyvena ilgą laiką, kai tuo tarpu aš vietoje nenustygstu.

- Kodėl mane čia atskraidinai? - Man kilo tik vienas klausimas, juk mes pažįstami vos kelis mėnesius.

- Ši vieta labai graži, norėjau, kad ir tu ją pamatytum, - Loganas santūrus veidas blizgėjo nui besileidžiančios saulės. Vis dar negalėjau patikėti, jog esu tokioje vietoje ir su tokiu vyru. Prie durų jau stovėjo lagaminai, Loganas netrukus išsitraukė šortus ir juodus marškinėlius. Žvilgtelėjau į dvigulę lovą, kuri aišku buvo tik viena. Ar aš esu pakankamai drąsi, kad miegočiau su juo vienoje lovoje? Juk jau miegojau. Kodėl dabar tai atrodo nepatogu. Atsitempiu savo lagaminą ir išsitraukiu miegojimo šortus su širdutėmis ir juodus marškinėlius trumpomis rankovėmis. Čia tikrai karšta.

- Pagaliau ir aš gausiu malonumo matant tave persirenginėjant, - Loganas klestelėjo ant lovos idėmiai mane nužiūrėjo. Man pačiai kilo noras juoktis, kadangi buvau su dideliu megztiniu ir treninginėmis kelnėmis.

- Tai nebus kažkas seksualaus, - prunkštelnu. Netrukus nusivelku megztinį apnuogindama viršutinę kūno dalį. Staigiai užsivelku marškinėlius. Nusimovusi kelnes apsimaunu šortus. Labai seksualus įvaizdis.

- Man to pakako, kad susijaudinčiau, - pakeliu akis į Loganą, kuris akimis sekė kiekvieną mano judesį. Žvilgsnis nejučiomis nukrypo į jo šortus, kurie buvo gana išsipūtę. Išraudonavau kaip vėžys.

- Tu iškrypėlis, - konstatuoju ir atsiguliu šalia juodaplaukio.

- Eime, - Loganas staiga atsistoja ir ištiesa ma ranką. - Koks aš iškrypėlis parodysiu vėliau, Teressa, - Mirkteli. Įsikimbu į tvirtą delną ir atsispiriu nuo minkštos lovos.

- Kur mes einame? - spėju paklausti. Juk aš su miegojimo drabužiais. Nors lauke jau visiškai sutemo.

- Apžiūrėsime salą, - įsispiria į juodas šlepetes, akimis parodydamas, kad ir man tokios yra. Netrukus į šlepetes įsispiriu ir aš. Išėjus iš namelio tikėjausi sulaukti nakties šalčio, bet nieko panašaus nepajaučiau, tik nakties gaivų orą. Apsižvalgiau, blausia šviesa švietė žibintai, kurie suteikė romantiškumo ir paslaptingumo salai. Vis girdėdavau kokią žuvį iššokant virš vandens, o naktį mėlynas vanduo atrodė toks pat kupinas gyvybės. Nuėję iki smėlio, nusiaunu šlepetes ir panardinu pėdas smėlio jūroje, jis vis dar šiltas ir maloniai apgaubia odą. Loganas buvo įsmeigęs žvilgsnį į mane, mat buvau tokia susižavėjusi, jog pamiršau, kad esu ne viena. Atsargiai pritipenu prie vandens. Bet man nespėjus įkišti bent pėdų, Loganas mane pastumia ir aš visa atsiduriu ant dugno, o vanduo vos vos apsėmė mane, nes buvome tik prie pat kranto.

- Kvailys, - rėžiau Loganui ir akimirksniu pastūmiau šį pasipūtėlį. Netrukus jau abu buvome šlapi ir toliau taškėmės lyg penkiamečiai.

- Mano naktiniai per tave šlapi, - niurzgėjau, kol ėjome atgal į namelį.

- Man labiau patinka, kai jų ant tavęs nebūna, - juodaplaukis apglėbė mano šlapią liemenį, o šilta ranka sušildė ir mane. Nejučiomis pradėjau kalenti dantimis, pasidarė gana šalta. Vos mums įėjus į namelį, Loganas savo kūnu prispaudė mane prie sienos. Sutrikau. Netrukus įsisiurbė į mano šaltas, jaučiu, kad jau pamėlynavusias lūpas. Pajautusi karštį visame kūne, šaltį nustūmiau kažkur į tolimiausią kertelę. Logano šalti pirštai suėmė mano šlapių marškinėlių apačią ir greitai juos nutraukė man per galvą. Nelaukiau ir aš man teko pasistiebti, kad bent pakelčiau jo marškinėlius, kuriuos pabaigė pats nusirengti, kadangi mano ūgis to neleido pačiai padaryti. Tas kūnas, taturuotės, nežinau kada prie to priprasiu. Atsišliejau nuo juodaplaukio.

- Reikia rūbus padžiauti, - mano nuostabai jis sutiko ir mes padžiovėmė vonioje drabužius. Tai atrodė toks paprastas buitinis dalykas, bet man tai patiko. Mano akį patraukė didelė vonia, į kurią jau Loganas leido vandenį. Ir pripylė be proto daug putų, neklausydamas mano priekaištų, kad mes būsim užtvindyti nuo jo putų. Kaip ir sakiau, putos truputį išsiliejo, bet Loganas greitai išvalė, stebėti jį valantį grindis buvo tiesiog neįtikimas dalykas. Vos nuėjau atsinešti naujo apatinio trikotažo, Loganas užprieštaravo, įsakė, kad šiandien miegočiau nuoga. Nuo tokio pareiškimo kiek suirzau, bet pamačius jo nuogą kūną visgi sutikau. Įlipusi į vandenį atsisėdu priešingoje pusėje nei Loganas. Kelias minutes tiesiog stebime vienas kitą. Nusiprausę išlipame iš vonios. Negalėjau nepastebėti, koks Logano draugužis buvo išsišovęs į viršų, mano žandai nusidažė raudona spalva. Juodaplaukis specialiai šyptelėjo, taip iš manęs pasišaipydamas. Nusišluoščius kūną, pirma įsliuogiau į lovą skubėdama kuo greičiau prisidengti nuogumą. Netrukus pajaučiau įdumbant lovą, o netrukus ir rankas, kurios mane prisitraukė arčiau. Pajaučiau, jis irgi nuogut nuogutėlis!

- Kas dabar tai sutvarkys? - Apsimesdamas susirūpinusiu vyras mano delną uždėjo ant pulsuojančio savo organo. O varge.. Vis dar negaliu patikėti, kur aš ir ką aš darau..

Cross ✅Where stories live. Discover now