14

2.2K 86 0
                                    

Loganas*

Gulėjau lovoje ir suknistai norėjau kažką išdulkinti. Ta mergiūkštė kaip reikiant mane įaudrino to net nenorėdama, kas būtų jei ji to norėtų.. Jaučiau kaip sukietėja mano didysis Loganas. Suknistai paleidau ją, kitomis aplinkybėmis būčiau ją iškrušęs, kad ir per jėgą. Bet Tessa buvo jau ir taip sumušta, iš kažkur prabudo mano sąžinė ir liepė sustoti. Bet kai Tessa išgis, aš tikrai pasiimsiu tai ką noriu pasiimti būtent iš jos. Staiga suskambo laidinis telefonas, kuris mane dar labiau suerzino.

- pone, panelė vėl pabėgo, - išgirdau duslų apsauginio balsą.

- ką ji padarė?! Tai ar ne jūs avigalviai turėjot prižiūrėti vartus?! - garsiai užstaugiau, kraujas venose tiesiog virė, galėčiau dabar sutraiškyt viską kas juda.

- mes ir stebėjom, ji kažkaip prasmuko, - išsigandęs balsas po ilgos pertraukos pasiekė mano ausis.

- galit krautis daiktus ir dingt iš čia, - suurzgiau ir padėjau ragelį, man nereikia poros kvailių kurie nei merginos negali sužiūrėti. Kodėl ji negali nei minutei manęs paklausyti?! Suknistai savo kaprizus rodo, nesistebiu, kad ją ir sumušė, turbūt nemoka prilaikyt savo ilgo liežuvio už dantų, kuris būtų naudingesnis kitoje srityje. Mano vaizduotėje iškart iškilo vaizdinys Tessos klūpančios man tarp kojų... Po velnių esu ir susijaudinęs ir baisiai piktas. Jos negaudysiu, pati ateis prašydama pagalbos, nes nebegalės niekur įsidarbinti. Štai tau Teressa. Sugraibiau telefoną ir paskambinau vienai kekšei Tifanei, ji visada atvažiuoja vos jos paprašau. Žinoma ji sutiko, po pusvalandžio ji paskambino į duris. Atidaręs iškart sulaukiau grubaus bučinio. Taip, man tai patinka. Blondinė nusivilko paltą, po kuriuo vilkėjo tik apatinį trikotažą. Staigiau užsikėliau ją ant liemens ir nusinešiau ant nedidelės sofos, esančios svetainėje. Nieko nelaukdamas nuplėšiau tiek liemenėlę, tiek apatinius. Ji nesipriešino, niekada nesipriešina, nors būnu gana grubus. Kad taip ir Tessa nesipriešintų. Gana. Susinervinęs staigiai išsitraukiu savąjį Loganą ir be jokių įžangų sugrudu į Tifanę, sulaukiu garsios dejonės. Pradedu stipriai ir greitai ją krušti, bet mintyse stovėjo Tessos vaizdas, norėčiau krušti ją, o ne šitą kekšę. Vis pumpavau į ją, ji dejavo tikrai garsiai, jauciu girdėjo visi, kas aplinkui gyvena, pajaučiau galą, dar kelis kartus stumtelėjau, nesirūpindamas ar ji baigė ar ne. Baigęs atsistojau ir greitai apsirengiau.

- bet mažuti, pagulėk dar su manimi, - norėjau užsidengti ausis išgirdęs tą spigų balsą, kodėl visų kekšių vienodas balsas?

- dink iš čia, man tavęs jau nebereikia, - sugriežiau ir patraukiau į savo kambarį. Girdėjau kaip ji apsiverkusi išėjo, bet man tai nerūpi. Niekas nerūpi. Rodė truputį po pirmos nakties. Niekaip negalėjau užmigti. Galų gale begalę kartų besivartęs sumerkiau akis.

Tessa*

Vėl skamba mano įkyrus žadintuvas, pramerkiu savo sulipusias akis ir sugraibau telefoną, šešta ryto. Bet man į universitetą kaip ir nereikia. Vėl užmerkiu akis. Suskamba telefonas. Šiaip ne taip sugraibau jį ir pasižiūriu kas skambina. Buto savininkas? Ko jam reikia? Aš juk viską sumokėjusi. Širdis pradėjo plakti smarkiau, o kas bus jei mane išmes iš šito buto? Nežinia kur daugiau gaučiau tokį būstą, už tokią prieinamą kainą. Pakeliu ragelį. Buto savininkas ramiai paaiškina, kad butą nusipirko kažkos vyras. Tai dabar netekau kur gyventi?! Jis dar papasakojo, kad aš galėsiu bandyti su tuom žmogum tartis ir kad jis šiandien atvažiuos pasižiūrėti buto. Visa susivėlusi sedėjau ant lovos krašto ir žiūrėjau į langą pamažu pedengiančius lietaus lašiukus. Apsimoviau šortus ir apsirengiau juodą megztinį, plaukai liko styroti į visas puses. Dabar noriu ir tik knygos ir šiltos arbatos. Pasidariusi arbatos susirangau lovoje su knyga. Nuostabus jausmas. Norėčiau ir užvalgyti, bet nieko neturiu, o ir eiti kažkur nenoriu, tad pakentėsiu. Po pusvalandžio vėl merkėsi akys, padėjusi knygą ir arbatą ant stalo, leidau sau pamiegoti.

Loganas*

Atsikėlęs jaučiuosi šūdinai, reikia važiuot į kompaniją, o niekur nenoriu net kojos kelti. Nusišypsau prisiminęs ką padariau. Nupirkau vargšės Teressos butą, jai nežinant, dabar ji beveik oficialiai priklauso man. Apsimovęs šortus nueinu į sporto salę, reikia išsikraut. Įjungiau bėgimo takelį ir pradėjau palengva bėgti, kartu įsijungiau ir priešais esantį televizorių. Kaip tik rodė mano kompaniją, kaip aš iškilau virš kitų, žiniose tai dažnas reiškinys. Apie mane mirguliuoja įvairios antraštės, tokios kaip: "svajonių jaunikis", "karštas milijardierius" ir panašios, jau įpratau prie to. Maždaug po valandos dingstu iš sporto salės ir greitai nusiprausiu. Turiu šiandien svarbų susitikimą su japonais, bet galvoje vien tik ta mergiūkštė, tokia naivi ir užsispyrusi. Ant lovos jau gulėjo tobulai išlygintas, būtent man siūtas juodas kostiumas, balti marškiniai ir juodas kaklaraištis. Apsirengęs susitvarkau savo belekaip išsitaršiusius plaukus, sušukuodamas juos atgal. Apsimovęs batus, nusprendžiu pats vairuoti, tad įsėdęs į savo bmw išvažiuoju į darbą. Po darbo ruošiuosi padaryti staigmeną Teressai..

Cross ✅Where stories live. Discover now