15

2.4K 101 1
                                    

Teressa*

Kažkoks padangų cypimas prikėlė mane. Pasitryniau smilkinį ir prakeikiau tą, kuris čia kelią suknistą triukšmą. Pasiėmiau telefoną ir pažiūrėjau kiek valandų, akys iššoko ant kaktos, jau penkios vakaro! Kaip aš sugebėjau taip ilgai miegoti? Atsistojusi nužingsniuoju prie lango, ant mašinų aikštelės durniuoja kažkokie motociklininkai, jai ne jie, jaučiu dar būčiau ilgai ir laimingai miegojusi. Bet galvoje vis kirba mintis, kas gi nusipirko mano butą, tai negali būti kažkokia šeima, nes jis tiesiog per mažas, o ir studentai tiek pinigų dažniausiai neturi. Nekvaršinusi sau galvos apsimaunu džinsus ir užsidedu tamsiai mėlyną oversized megztinį, dievinu juos. Plaukus belekaip susirišu į kuoduką ir ant galvos užsimaukšlinu kapišoną, nors lauke jau nebelyja. Nenoriu būti pastebėta. Apsimaunu savo nike sportbačius ir pasiėmusi kuprinę išeinu į parduotuvę.

Loganas*

Pagaliau ilga darbo diena baigėsi. Sutriuškinau japonus nupirkdamas jų įmonę. Jie buvo ant bankroto slenksčio, galės stebėti kaip turi veikti ir tobulėti įmonės. Susirenku daiktus ir atsisveikinęs su sekretore, kuri yra be galo daili pupytė, nužingsniuoju link išėjimo. Darbuotojų nedulkinu, tad nesuteikiu jai jokių vilčių pajusti mano didįjį Loganą. Grįžtu vėl prie Teressos. Nupirkau jos butą ir žinau kaip ji velniškai įsius. Tebūnie, ta moteris atrodo dar seksualesnė, kai bando būti pikta. Tik per daug protinga, kad įsileistų mane į lovą, nieko aš dar tai pasieksiu, o tada mesiu ją. Noriu jos kaip dar vieno savo triumfo taurės. Ji kalė kaip ir visos, tik bando vaidinti nekaltutę, kai išdulkinčiau, tai prašytų dar. Reikia išmesti ją iš galvos bent kol vairuoju, nes kitaip nutrenksiu kažką, jau negana to, kad mano draugužis jau pasiruošęs lįsti lauk. Pamatau Teressos daugiabutį, lauke važinėja kažkokie mažvaikiai motociklininkai, nors jų taip pavadinti negalėčiau, jie net nežino kas yra normalus greitis tokiam žaisliukui kaip motociklas. Sedėjo ir kelios merginos, tarp jų ir pastebėjau tą pačią kekšę, kurią man siūlė praktikai, neabejoju, kad prie Teressos sumušimo nagus yra prikišusi ji. Išlipęs iš savo juodo bmw, patraukiu link merginų, o gal labiau kekšių. Visos buvo su vos užpakalį dengiančiais sijonais ir palaidinėmis, pro kurias lipa jų papai. Kitu atveju tai būtų gražu, kai mergina vien man taip rodytusi, o ne visiems gatviniams bernams. Merginos pradėjo koketiškai šypsotos ir atkišti savo krūtines, man pasidarė bloga nuo to pasirodymo. Visos akivaizdžiai norėjo mano pinigų ir to daikto kelnėse. Priėjau tiesiai prie tos blondinės, ji iškarto atsistoja.

- labas, - gundomai prašneku, padarysiu jai spektaklį.

- gražiuoliuk, ar atėjai manęs pakeisti vietos tos šlykštynės Tessos? Nes tikrai  sutinku, - ji taip saldžiai prakalba, kad man norisi apsivemt. Blondinė netgi prisislenka arčiau, tikėdamasi palikti savo drauges su manimi.

- norėtum, aš kekšių kaip tu neimu, - pašiepiančiu tonu suurzgiu. Jos žandikaulis taip atvimpa, jos rodos tuoj sieks žemę. - Teressa nors nesidulkina su visais kaip tu, - priduriu, nors nežinau kokio velnio tai pasakiau, ta mergiūkštė tokia pati kaip visos. Aš tik norėjau parodyti savo galią.

- kaip tu drįsti?! - ta kekšė bando trenkti man, bet sugaunu ranką ir pastumiu ją toliau nuo savęs.

- kitą kartą ne tik sumušiu tą kekšę Teressą, - blondinė tyliai sumurma, bet aš išgirstu kuo puikiausiai. Suimu jos žandikaulį ir atsuku jos prišpaklintą veidą į save.

- dar nors kartelį pabandyk Teressai pakenkt, ir tikrai nebenorėsi net kvėpuot šioj žemėj, - suurzgiu ir paleidęs ją nueinu link Teressos buto. Kadangi jau turiu raktą galiu bet kada įeiti. Tai tikrai audrina, norėčiau rasti ją menkai apsirengusią arba dar  geriau nuogą. Mano draugužis kelnėse jau pašėlo, bet nemanau, kad Teressa jį nuramins, nebent aš priversčiau, iš pradžių spyriotusi, bet vėliau dejuotų mano vardą. Bute nieko nebuvo, gal kur trumpam išėjo. Atsisėdu ant gan nepatogios lovos ir nužvelgiu kambarį, gal ir mažas bet jaukus. Staiga išgirstų raktų skambesį, na ir štai Teressa grįžo.

Teressa*

Laiminga grįžtu atgal į savo butuką. Prisipirkau visokių nesamonių, pusę jų nešuosi tiesiog rankose, nes netelpa, jaučiu atrodau kaip nesveika su šitiek maisto. Įkišu raktą į duris, bet jos jau atrakintos. Kas per velnias? Baimė apima visą kūną, kas jei čia Monika su savo pakalikais? Nedrąsiai įžengiu ir išsigąstu. Ant lovos sedėjo kaip visada nepriekaištingai susitvarkęs juodaplauksis, iš išgąsčio paleidžiu maistą ant žemės.

Loganas*

Pro duris įžengia mergina su kapišonu ant galvos, o jos megztinis jaučiu kažkur mano dydžio, o smulkios rankos neša daug maisto. Visai kitas pavyzdys moters, nei tų lauke. Kažkodėl dabar man šita susivėlus mergiūkštė labiau patinka. Pamačiusi mane, ji iš baimės išmeta visą savo maistą, bet netrukus ima jį vėl rinkti ir dėti ant staliuko.

- labas, - ištariu. Ji trumpam pažvelgia į mane ir vėl nusisuka.

- ate, - šiurkščiai išdrėbia ir net nekreipdama į mane dėmesio, kraunasi maistą iš kuprinės. Kiek ji jo prisipirko?

- turėtum gražiau kalbėti su naujuoju tavo buto savininku, - didžiuodamasis ištariu, o jos akys tiesiogine to žodžio prasme išsprogsta. Pradedu juoktis, prasideda visi smagumai.

Cross ✅Where stories live. Discover now