18

2.6K 98 6
                                    

- kaip suprasti pas tave? Aš niekur nevažiuosiu, - sukryžiuoju rankas virš krūtinės, pastebiu, kad šio gesto Logano akys nepraleido.

- važiuosi, nes aš taip pasakiau, - sugriežia ir užveda variklį.

- apskritai, kas mes dabar? - viltingai pažvelgiu į mėlynas akis, trokšdama išgirsti manęs nesiugniuždantį atsakymą.

- niekas. - šaltai taria. Viskas manyje apsiverčia. Taip ir galvojau, antrą kartą buvau pastumta. - negalvok, kad iškrušau tave, o, po to mes stebuklingai susituoksime ir gyvensime ilgai ir laimingai, - Logano balsas buvo persmelktas arogantiškumo ir piktumo, to mielojo vaikino nebebuvo likę.

- žinai ką? Tu niekšas! - surėkiu ir jaučiu kaip prasiveržia ašaros. Jam dabar rodos  tai nė motais.

Loganas*

Girdėjau merginos šniurkščiojimą. Pripažįstu buvau gana žiaurus, bet aš nesusitikinėju, ne išimtis ir ji. Taip, su ja seksas turbūt buvo nuostabiausias gyvenime, ir jeigu įsileisiu ją į savo gyvenimą per giliai, galiu tik įskaudinti Tessą, tada skaudės žymiai daugiau. Vis girdžiu prašymus, nors labiau paliepimus parvežti ją namo. Bet neklausau jos. Man malonu su Teressa leisti laiką, tie pykčiai ir jos karingumas verčia mane jaustis gyvu. Po pusės valandos pasiekiame mano namus. Iš jos veido spėju, kad ši moteris dabar mane užmuštų jei galėtų. Išlipu iš automobilio pirmas ir nueinu link jos durelių, bet ji neleidusi jų atidaryti man, spėja greičiau jas atsidaryti. Atsistojusi smarkiai susvirduliuoja, turbūt nuo vaistų poveikio. Sulaikau ją, bet rudaplaukė atstumia mane. Deja dėl vaistų poveikio jai sunkiai sekasi paeiti, tad pakeliu ją ir imu nešti į namą, jaučiu stiprų nepasitenkinimą. Liesdamas ją, užuodžiu Tessos kūno aromatą, ji nuostabiai kvepia. Mano draugužis jau vėl nerimsta. Dieve, man šios moters niekada bus negana. Bet ji užtat dabar net bučiuojama nesileistų, dar akis iškabintų. Nunešu ją į savo kambarį ir paguldau į lovą. Duris užrakinu.

- ką po velnių čia išdarinėji? Išleisk mane namo, - ji pikta atrodo taip seksualiai.

- ne, - ramiausiai atrėžiu ir jos antakiai pakyla. Jos tyras veidas tikrai gražus ir svarbiausia be jokio makiažo.

- ir ką mes čia veiksime, dulkinsimės? - sarkazmo iškreiptas balsas prajuokina mane.

- na planavau kai ką kitą, bet jei jau nori, - staiga priartėju prie rudaplaukės ir pradedu traukti didelį megztinį.

- ne ne, sustok, pajuokavau, - nervingai išpyškina, nors mielai dabar ją padaryčiau, bet numanau, kad ji dar per daug ant manęs pyksta. Bet kokio velnio man tai rūpi? Nekreipdamas į savo gėrio trupinėlius įjungiu filmą.

Teressa*

Rimtai? Filmas? Kur dingo iškrypęs Loganas, prisipažįstu, kad ir toks man velniškai patinka. Jis pajungia kažkokį siaubo filmą, kurio pavadinimo nespėjau įsidemėti. Na nesu jų gerbėja. Prisislinkau prie lovos atlošo ir atsiguliau ant minkštų pagalvių, šalia manęs įsitaisė ir juodaplaukis. Praėjo gal tik pusvalandis filmo, o man jau buvo be proto baisu ir aš atrodo skaičiavau laiką, kada jis baigsis. Prasidėjo scena, kurioje tiesiog pjaustė žmogų gabalais, aš visą laiką nuo jos pragulėjau užsidengusi veidą, paskui pasisukau pro langą ir tiesiog stebėjau saulės apšviestą sodą.

- baigėsi jau, - pranėšė Loganas. Pfu. Pagaliau. Net lengviau atsikvėpiau. Atsisukau į ekraną ir prieš mano akis žmogui nukirto galvą, spygtelėjau ir per neapdairumą nukritau nuo lovos. Suinkščiau iš skausmo.

- tu debilas! - atsistojusi užriaumojau. Jis atrodė springo juoku. Nejuokinga! Aš iš tikrųjų išsigandau. Suraukiau antakius ir patraukiau link durų, tik palenkusi rankeną prisiminiau, kad jis jas užrakino.

- išleisk mane, - atsisukau į juodaplaukį. Jo veide žaidė šypsenėlė.

- o kas man už tai? - pasivertė ant šono ir pasirėmęs ranką galvą, ėmė nužiūrinėti mane. Ką čia nužiūrinėt, kai rengiuosi tokiais rūbais, kad net jokių iškilimų nesimato.

- nieko, galvoji tenkinsiu tavo norus? - sarkastiškai leptelėjau. Loganas tik suprunkštė.

- na mieloji, vakar patenkinai visus mano norus, buvo geriau, nei gerai, - pakilnojo vešlius antakius. Į žandus pradėjo plūsti karštis.

- ir būtina dabar mane sugėdinti? - papriekaištauju ir suneriu rankas virš krūtinės.

- taip mažute, man taip patinka stebėti kaip rausti nuo kiekvieno nešvankaus žodelio, - geidulingai sušnabžda, kad vos išgirstu. Net oda pašiurpsta. Vos prieš keletą valandų jis skaudžiai mane atstūmė, o dabar vadina meiliais žodžiais. Nebesuprantu jo.

- gerai, kad jau puikiai pakalbėjome, tai gal išleisi? - sužaibuoju akimis į Loganą. Prisiartinęs, jis užkelia mane ant klubų, suinkščiu, bet ne iš skausmo.

- paleisk,  - piktai išlemenu savo likusiais sveikais proto likučiais. Jo liežuvis ėmė slinkti mano kaklo linija, iš malonumo atlošiau galvą. Lyg nupurtyta elektros, atsitraukiau.

- ne, sustok, - sušnibždėjau, pati netikėdama ką sakau. Juodaplaukis truptį atsišliejęs stebėjo mane.

- prašau atrakinti duris, aš noriu miego, - buvau suirzusi, mane dabar nervino viskas. Gal dėl to, kad šalia stovi jis.

- ne, miegosi su manimi, - griežtai tarė ir nusivilko megztinį, kelnes ir nusimovė kojines. Netrukus dingo už vonios kambario durų. Jis turbūt pakvaišęs? Ėmiau ieškoti raktų per visą kambarį, bet niekur nerandu. Niūrus kambarys, persmelktas vakaro tamsos, tampa dar niūresniu. Ir ką man vėl daryti? Supratusi, kad šitam juodaplaukiui nepasipriešinsiu, tiesiog atsiguliu į lovą su visais rūbais ir apsikloju juoda antklode.

Cross ✅Where stories live. Discover now