17

2.7K 97 7
                                    

Pramerkusi akis juntu karštį po savimi. Prisiminusi įvykius prieš miegą šyptelnu. Vis dar guliu ant nuogo Logano! Tai kartu nepatogu, bet ir lab malonu. Pro langą besiskverbiantys pirmieji saulės spinduliai rodo, kad dabar jau aušta rytas. Dabar labai norėjau nusiprausti, jaučiausi suprakaitavusi. Pakeliu galvą į juodaplaukio veidą, jis buvo toks atsipalaidavęs ir mielas, kad norėčiau, kad toks būtų visada. Putlios lūpos tvirtai suspaustos, kad vieną akimirką  norėjau jas paliesti savosiomis, bet susilaikau. Atsargiai nulipusi nuo jo, nuogut nuogutėlė nutipenu į dušą, nors ponaitis dar miegojo, bet vistiek buvo labai nepatogu. Prieš tai dar sutvarkiusi mūsų išmėtytus drabužius, pasileidžiu vandenį. Netrukus vandens lašeliai jau byrėjo ant nuogos mano odos, suglembu iš malonumo. Pasiėmusi kempinę išsitrinu visą kūną, paskui išsiplaunu galvą. Užsimerkusi toliau mėgaujuosi karštu dušu. Spygteliu kai mano liemenį apsiveja tvirtos rankos. Greitai atsisuku į tą vyrą ir kiek stumteliu nuo savęs.

- durniau, išgąsdinai mane! - nutaisau rimtą veido miną, bet juodaplaukio tai neveikia.

- ramiau, man irgi reikia nusiprausti, - Loganas paima kempinę ir užlieja ant jos šiektiek mano moteriškos dušo želės. Netrukus jis ištiesia kempinę man, ką? Supratusi, išraudonuoju, nemanau, kad galiu jau jį prausti, aš dar ne tiek drąsi. Papurtau galvą, ir tiesiog stebiu juodaplaukio nuogą kūną, kaip įsitempia raumenys, o vėliau vėl atsipalaiduoja.

- patinka ką matai? - prabyla savimi pasitikintis balsas. Užsuku vandenį ir išlipu iš dušo. Apsiveju kūną rankšluosčiu ir pažvelgiu į Loganą. Jis nuogut nuogutėlis stovėjo priešais mane be jokių kompleksų. Na štai, aš vėl raudonuoju. Pasilenkiu ir iš spintelės ištraukiu dar vieną švarų rakšluostį. Nesišluostęs, jis tik juo apsiveja klubus.

- gal išeitum, man reikia apsirengti, - kone sušnabždu, lyg mūsų kažkas klausytusi.

- šį kartą sutiksiu, - mirkteli ir išeina pro vonios kambario duris. Vonioje apsirengiu apatinius, ten buvusias treningines kelnes ir didelį, juodą megztinį. Plaukus susišukuoju ir palieku palaidus. Išėjusi, randu Loganą apsirengusį džinsais ir kažkokiu megztiniu, bei kedais. Kaip jis suspėjo gauti naujus rūbus?

- važiuojam? - atsistojęs entuziastingai paklausė. Ką? Aš niekur nenoriu važiuoti ir tas nuostabus seksas nieko nepakeitė. Ną gal šiek tiek, bet vistiek tegul neįsijaučia.

- kur? - kiek suirztu.

- pavalgyti, aš manau tu išalkusi, - mirkteli ir aš suprantu ką juodaplaukis turėjo omeny. Bet valgyti norėjau žiauriai.

- aš turiu maisto, vakar pirkau, tad iki, - pamojavau, bet sulaukiau juoko.

- visų pirma, kodėl vėl tu su šitais per dideliais drabužiais? Ir antra, tu turi valgyti normalesnį maistą, nei užpilamos sriubos, ir jokių ne, - griežtai išdėstė, kad net jau aš neturėjau jėgų priešintis.

- važiuosiu, jei leisi man rengtis taip kaip aš noriu ir eiti apsirengusi kaip aš noriu, - nustatau savimi pasitikinį veidą, nors po juo teesu bailė.

- gerai, - atsidusta ir atidaręs duris, pamoja eiti. Net nežinau, kiek valandų, vos gebu prisiminti, kad šiandien šeštadienis, tas vyras visai apsuko man galvą. Aikštelėje išvystu prabangų BMW. Įlipę į jį trumpam pasižiūrime vienas į kitą, per kūną perėjo kažkoks keistas jausmas. Loganas paleido kažokią dainą, kuri man labai patiko. Salonas visas kvepėjo tiesiog Loganu. Negalėčiau pasakyti, kad tai kažkokie kvepalai, tai tiesiog jo kvapas.. Privažiuojame mažą kavinukę, vidus buvo gana jaukus. Prisėdome prie staliuko, o netrukus pasirodė padavėja.

- labas rytas, ką užsisakysite? - ši juodaplaukė su taturuotėmis kalbėjo ne su manimi, o su Loganu. Ji akivaizdžiai su juo flirtavo, o jis leidosi.

- ji valgys blynelius su sirupu, aš kiaušinius su šonine, ir dar gersime kavos, - juodaplaukis taip pat nustatydamas savo žavesį atsakė. Nežinau kodėl, bet įniršau, ta merga visai nepadori. Ji nusišypsojusi tik Loganui, o į mane visai nepažvelgusi, nueina. Po kelių minučių mūsų pysryčiai jau atnešti. Valgėme tyloje, kas mane gerokai nervino. Kai pavalgėme, kas buvo išties labai skanu, Loganas nuėjo sumokėti, mačiau kaip kalbasi su ta pardavėja. Kraujas tiesiog virė. Atsistojusi, išėjau iš kavinės, žinau, kad vėl atrodysiu kaip kaprizinga kalė, bet negaliu tiesiog taip žiūrėti, kaip jis flirtuoja su kitom po ano vakaro. Na ir kvailė. Juk jis ne tas vyras, kuris pultų į santykius, aš jam tebuvau žaisliukas, dabar jis paspirs mane ir ieškos naujų. Nežinau net kur ėjau, ėjau tiesiog kur akys vedė, nes ten nežinojau kuriame rajone esu. Iš akių pasipylė ašaros. Ak, kad nebūčiau jo sutikusi, kad man būtų davę kitą bosą.. Dabar galbūt ramiai atlikinėčiau praktiką, turėčiau laisvo laiko ar panašiai. Bet ne. Turėjo pasimaišyti šitas erzinančiai gražus vyras. Susinervinusi iš visų jėgų spyriau į šiukšliadėžę, netrukus per koją perėjo didelis skausmas. Suinkščiau, ne tik nesumažinau pykčio, bet dabar ir koją, ir visą kūną skauda. Išgirdau, kad man pypina automobilis. Žinoma, atsisukus išvydau juodaplaukio BMW. Prunkštelėjau ir nekreipusi dėmesio toliau ėjau gatve. Išgirstu kaip atsidaro mašinos durelės ir jau netrukus esu trūktelėjama į Logano glėbį. Dieve, kaip jis skaniai kvepia, nors jaučiu ir savo dušo želės kvapą. Nustumiu jį.

- atstok, - sugriežiu ir piktai pažvelgiu į vyrą. Skaisčiai mėlynos akys, patampa kone juodomis. Jis sugriebęs mane, permeta per petį nekreipdamas demėsio į mano sumuštą kūną, skaudžiai cyptelnu, skausmas vis stiprėja, plius šiandien negėriau vaistų. Netrukus esu grubiai įsodinama į automobilį. Įlipa ir Loganas. Nurieda kelios ašaros, bet ne dėl Logano, o dėl to, kad velniškai visur skauda, bet iš esmės tą skausmą padidino Loganas. Jis atsisuka pykčio kupinomis akimis į mane, bet išvydus mano ašaras jos iškart sušvelnėja.

- Dieve, aš atsiprašau, buvau pamiršęs. Ar labai skauda? - pirštais ima šluostyti jau spėjusius sušlapti skruostus.

- taip man skauda, ir tu tą skausmą padidinai, - piktai atsakau, nes visgi dar pykstu ant jo. Galėjo manęs ir net nepastebėti ir toliau flirtuoti su ta juodaplauke. Jis nieko netaręs užveda automobilį. Po kokių dešimt minučių esame prie vaistinės. Nupirkęs skausmą malšinančių vaistų, liepia gerti juos. Išgeriu tris skirtingas tabletes, atsilošiu į sedynę. Apima mieguistumas.

- parvešk mane namo, ačiū už pusryčius, - pažvelgusi į Loganą, paprašau. Sutaršyti jo plaukai atrodo taip gerai.

- ne, tu važiuosi pas mane.

Cross ✅Where stories live. Discover now