26

2.8K 100 2
                                    

Mila jau nuėjo miegoti, prieš palikdama mane, atnešė karštos arbatos. Dabar sėdžiu ir geriu arbatą susisukusi į pledą. Nežinau kiek valandų, bet jau sutemo, fontano spalvos apšvietė dalį kiemelio. Gurkšteliu saldžios arbatos. Nuostabu, galėčiau kiekvieną vakarą taip praleisti. Išsigąstu, kai pajuntu rankas ant pečiamų, greitai atsisuku. Išvydau kaip visados rimtą Logano veidą, plaukai buvi išsidraikę į visas puses, pats vilkėjo tik šortus ir marškinėlius trumpomis rankovėmis. Ir kaip jam nešalta? Nieko netarusi vėl nusisukau. Juodaplaukis prisėdo šalia ir atsiduso.

- ar tu pyksti ant manęs? - ištarė ir pasisuko į mane.

- o kodėl turėčiau? - dirbtinai nusišypsojau į jį nė nepažvelgdama. Jaučiuosi, kad tikrai be reikalo aš čia keliu dramą.

- nežinau, - sausai tarstelėjo. Jis suėmė mane už pečių ir atsuko į save. Puodelį padėjau ant žemės.

- žiūrėk, nežinau kaip tai pasakyti.. tu man patinki, esi kitokia nei visos, - rudos akys įsmigo į mane. Nežinojau ką ir pasakyti, tai buvo per daug gražu, kad būtų tikra.

- žinau, esu karštakošis ir daug ką padarau neapgalvojęs, bet toks aš jau esu, - jis nusišypsojo, ta šypsena viską manyje ištirpdė.

- nežinau.. Negaliu sakyti, kad nepatinki man, bet nenoriu rizikuoti būdama su tavimi. Bijau, kad įkišus savo aštrų liežuvį dėl tavo karšto būdo galiu nemenkai prisidirbti, - pagaliau prakalbu ir aš. Dvejoju, nežinau kaip Loganas į tai reaguos. Banalu ir ironiška, kad pradedu kažką jam jausti, nors buvau viso to išsižadėjusi. Galiu sakyti, kad dabar nors pajaučiau, kad gyvenu ir bent kažkam rūpiu.

- man tavo aštrus liežuvis labai patinka, abiejose srityse, - jis gundomai išsiviepia. Aišku, kaip jis gali nepraleisti progos manęs sugėdinti.

- Loganai! - Mano lūpas palieka tylus krizenimas. Ar verta pabandyti?

- tai ką galvoji? Ar duosi šiam šikniui progą? - Loganas viltingai sužiūro į mane. Retai matau jį tokį laimingą. Bijau, kad tokių akimirkų bus reta, o netrukus jis vėl užsidarys po savais šarvais. Užuot kažką atsakiusi, palinkstu ir sujungu mūsų lūpas. Tada atsitraukiu.

- šitai priimu kaip sutikimą, - Loganas atsistoja ir pakelia mane kartu.

- ei, aš galiu ir pati eiti, - suraukiu kaktą.

- o man patinka tave nešioti, - suspaudžia mane savo glėbyje, dabar jaučiuosi pati laimingiausia pasaulyje mergina. Kas dabar? Aš aš liksiu gyventi pas jį? Kiek ilgai tai truks? Man šias mintis išmuša nuodėmingai skaniai kvepiantis Loganas. Netrukus atsiduriame jo miegamajame. Nusišypsau prisiminusi ką čia veikėme. Vos uždaręs duris, jo lūpos greitai susiranda manąsias. Po savimi pajaučiu šilko patalus. Logano liežuvis radęs progą įlenda į mano burną. Netrukus vėl godžiai liežuviu veda kaklo linija, sustodama prie krūtų. Staiga atsitraukia ir šelmiškai šypteli.

- jau laikas miegoti, - praneša ir atsitraukęs nusivelka marškinėlius. Lieku šiek tiek... Nusivylusi? Ar aš pati norėjau daugiau? Aišku aš norėjau daugiau, bet tai įrodo, kad ne vien seksas jam rūpi. Pasikeliu ir aš, jaučiuosi kvailai. Loganas nusivelka marškinėlius.

- kokį žaidimą čia žaidi? - priėjau prie juodaplaukio ir paliečiau nuogą jo krūtinę.

- jokio, - sausai išspjauna, - aš tikrai dar rasiu progų gerai tave išdulkinti, visuose šio namo kampeliuose, - pirštu jis paliečia mano lūpas, bet ir vėl atsitraukia. Išraudonuoju kaip krabas. Netrukus jis nusimauna šortus ir lieka vienomis trumpikėmis. Nuseku paskui jį ir atsigulu į lovą.

- ei, pas mane yra miegojimo sąlygos, - Loganas sustabdo mane besiklojančią antklode. - turi nusirengti, mažute, - gundančiai nusišypso. Sutrinku. Bet jis jau matęs mane nuogą, turiu nebesigėdyti šitaip. Nedrąsiai nutraukiu savo megztinį per galvą, tada nusimaunu kelnes ir lieku su apatiniu trikotažu. Loganas visa tai labai įdėmiai stebėjo.

Cross ✅Where stories live. Discover now