40

1.8K 112 1
                                    

Loganas*

Velnias! Perbraukiu per savo išsitaršiusius plaukus. Ta moteris išvarys mane iš proto! Atsisuku į Kamilą, ji užjaučiamai nusišypso. Aukšta, liekno kūno rudaplaukė atsistoja nuo kėdės ir nuneša mūsų puodelius, visada galvojau, kad ji galėtų būti modeliu, bet karinė uniforma jai daug labiau tinka.
Ji vienintelė tikra mano draugė, kuri nėra su manimi dėl sekso ar pinigų. Susipažinau su Kamila, kai įstojau į kariuomenę, ji taip pat norėjo pereiti karinius mokymus. Skirtumas tas, kad aš patraukiau į specialiąsias pajėgas, o ji į profesinę karo tarnybą. Ja pasitikiu, kaip broliu. Būtent pas ją atvažiavau, nes ji geriausiai mane supranta ir išmintingiausiai dalija patarimus. Tessa mane sunervino, kartais ji elgiasi mažvaikiškai. Suprantu ją, pačiame įkarštyje man paskambino dar viena kalė, kurią dulkindavau, turėdavau jų numerius vien dėl iškvietimo. Visus juos dabar užblokavo Kamila, nes aš jau buvau bepaleidžiąs telefoną į sieną. Nustebau, kai Teressa paskambino man, bet kaip tik Kamila kažką pasakė ir man nespėjus pasiaiškinti, padėjo ragelį. Kamila pasijautė labai kaltai, bet ant jos man nėra ko pykti, tai ne jos kaltė. Bandžiau skambinti tai mergiūkštei kelis kartus, bet ji neatsiliepia. Daviau Kamilai jos numerį, ši netrukus atsekė telefono buvimo vietą, kai Tessa turbūt jį trumpam įjungė. Net šyptelėjau, kai supratau, kur ji nusprendė važiuoti, žinojau, kad po skambučio ji neliks namuose, ir vėl gi nesistebiu, kad ji apmulkino apsauginius. Atsistoju jau ir aš, pagriebęs juodą striukę nužingsniuoju link kolidoriaus. Mažas, vieno kambario butas, mane vertė būti čia kuo ilgiau, jauki aplinka, sienos apkabinėtos plakatais, kažkodėl man  priminė vaikystę, mano kambarį. Apsiaunu sportbačiais ir pagriebiu automobilio raktelius. Kamila apglėbia mane savo liaunomis, bet stipriomis rankomis, pakštelnu jai į kaktą ir padėkoju, kad eilinį kartą priverčia mane nesijausti visišku šikniumi. Nusileidžiu iš penkto aukšto laiptais ir įsėdu į automobilį. Smarkokai lyja, džiaugiuosi, kad ji pasirinko sedėti kavinėje, o ne šalti lauke. Užvedu variklį ir pajudu iš daugiabučio aikštelės, ta kavinė visai netoli nuo čia. Kiek nervingai barbenu pirštais į vairą, žinau Tessos charakterį, bus nelengva viską jai išaiškinti. Norėjau dar kartą pabandyti jai paskambinti, bet susilaikau. Po kurio laiko aš jau atvažiavau prie kavinės, pastebėjau pro langą Tessą. Ji valgė pyragą ir rodos įdėmiai į kažką spoksojo. Nusišypsau, Loganai visai išskydai. Tas veidas, toks tyras ir mielas, bet už tuos principus ir užsispyrimus galėčiau tuoj pat ją pamokyti automobilyje. Nepatogiai pasimuistau, nes vaizduotė jau sumontavo tą reginį, o kūnas sureagavo. Užgesinu variklį ir išlipu iš automobilio. Netrukus mane kone kiauriai sulyja. Atidarau kavinės duris. Į mane žvelgia dvi poros akių. Vienos sutrikusios padavėjos, o kitos, piktos Teressos.

- Eime, - ištiesiau ranką raudonplaukei. Šie raudoni plaukai mane dar labiau veda iš proto. Ji įsidėjusi paskutinį pyrago gabalėlį pasukioja galvą vėl užispirdama. Suirzęs prieinu prie jos ir pagriebiu ją už rankos, netrukus persimetu per petį. Ji trumpam suklykia, bet turbūt gėdindamasi pardavėjos reakcijos nutyla. Vos išeiname iš kavinės, liūtė įširsta. Tranko man nugara ir rėkia visa gerkle, kad paleisčiau. Nuleidu Tessą ant žemes, ji iškart pasisuka kažkur eiti, įbėga į kavinę ir pagriebia rankinuką, jau norėjo eiti nuo manęs kuo greičiau, bet sulaikau ją.

- Ko nori Loganai? - piktai paklausia, mus kiauriai merkia lietus, bet dabar man tai visiškai nerūpi.

- Noriu pasikalbėti ir paiškinti tau viską, - taip pat kone piktai išspjaunu. Taip dabar tave nubausčiau, kad savaitę nepaeitum, mažyte.

- Man nereikia nieko aiškinti, - ji vėl atkerta ir sukasi eiti.

- Po galais Teressa! Nebūk mažas vaikas, - pakeliu toną, ji kiek aprimsta ir susigūžta. Šiknius, nereikėjo rėkti ant jos. Nieko netarusi raudonplaukė tiesiog stovi ir nudelbia akis į žemę. Sugrįži nedrąsioji Tessa.

- Aš buvau su savo gera drauge, jos vardas Kamila, susipažinau su ja kariuomenėje. Pas ją buvau, dėl to, nes ji pataria, kaip elgtis tokiose sutuacijose, kurios ištinka su tavimi. Galim nuvažiuoti pas ją ir tu pamatysi, kad ji nėra kažkokia mano eilinių kekšių, - viską išdėstęs atsidūstu. Teressa kiek pastovi, tada pakelia galvą į mane, jos akys blizga.

- Kokia aš kvaila... Užsipuoliau tave dėl nieko, - susigėdusiu ir virpančiu balsu ištarė. Nemačiau jos dar tokios besigėdijančios ir liūdnos. Pripuolu prie Tessos ir apsikabinu, jos kūno šiluma sušildo ir mane, nors esame iki pirštų galiukų sušlapę.

- Ei? Eime į automobilį, visai sušalsi, - tariu ir pamažėle imu vestis ją link automobilio. Ši nesipriešina, kas man tik palengvino padėtį.

- Aš sušlapinsiu tavo automobilio saloną, - raudonplaukė stabtelėjo apsižvalgydama į visas puses, o tada įsmeigė savo žvilgsnį į saloną. Prilipę rūbai ir susitaršę plaukai man neatrodė bjauru, ji atrodė lyg miela sušlapusi katytė. Loganai, galėtum jau baigti seilėtis dėl paprastos mergiotės. Bet gi ji nėra paprasta.

- Galvoji, kad man rūpi mano automobilis? Lipk tik greičiau, nes dar labiau sušalsi, - gal kiek griežtu tonu atsakiau į jos paiką klausimą. Ji nuleidusi galvą greitai šmurkštelėjo vidun. Stebėjausi, kaip ji iš karingos moters gali pavirsti į tylią ir mielą mergiūkštę. Pats greitai įsitaisau ant odinės sėdynės, suskubu įjungti šildymą, kuris šildo ir sėdynes. Nusimečiau striukę ir marškinėlius nuo savęs, tas šlapumas mane erzino. Šyptelėjau pastebėjęs įdėmų merginos žvilgsnį, bet vos atsisukau ji nusuko akis.

- Nusirenk tuos šlapius rūbus, nuo jų dar labiau šalsi, - paraginau Tessą nusirengti, bet kaip ir tikėjausi sulaukiu pikto žvilgsnio savo pusėn.

- Jei tikėjaisi pamatyti mane pusnuogę, tai tau neišdegė, - pagiežingai tarė ir nusuko akis į langą.

- aš jau esu tave matęs ir nuogą, - sarkastiškai pareiškiau, o ši dar labiau užsiraukė. Man tai kėlė šypseną. Lukusį kelią važiavome tyloje. Pagaliau įvažiavome pro vartus, apsauginiai klusniai laukė prie vartų, lyg jau nutuokdami kas jų laukia. Dabar jų nejudinsiu, ši moteris per gudri apsauginiams. Užgesinęs variklį išlipu iš automobilio, mano kūną iškarto sukausto rudens šaltis. Netrukus išlipa ir Tessa, kuri klusniai seka man iš paskos. Žygiuojame iki jos kambario, aš jau galėjau justi jos klausiamą žvilgsnį. Įėjus pro duris, tiesiu taikiniu patraukiau į vonios kambarį. Priejęs prie vonios, atsukau čiaupą ir stebėjau kaip pradėta tekėti šiltas vanduo. Užkimšęs vonią, kad vanduo neišbėgtų, atsisukau į merginą, ji kaip ir maniau klausimai žvelgė į mane, apsikabinusi kūną rankomis ir tirtanti iš šalčio. Nieko netaręs, nusimaunu kelnes ir apatinius, kadangi kitus drabužius palikau automobilyje. Įlipau į vonią, kuri nors atrodė didžiulė, mano ūgiui vis tiek yra per maža. Atsisukau į Teressą, kuri sumišusu, bet geidulingu žvilgsniu skrodė mano kūną.

- nusirenk, - įsakmus mano balsas atsimušė į šviesias kambario plyteles.

Cross ✅Where stories live. Discover now