38

1.8K 113 6
                                    

Eilė tiesiog didžiulė. Atsidūstu, kai suprantu kiek reikės laukti. Gal nevertėjo man čia važiuoti? Mano riešą sučiumpą Elė ir pradeda mane tempti. Nustembu kaip ji praeina pro tą minią žmonių ir sustoja ties augalotu apsauginiu, kuris atrodė dar labiau šiurpinamai nei Loganas. Elė kažką su juo pakalbėjusi įėjo vidun. Nesupratau apie ką kalbėjo, nes jau lauke visų žmonių keliamas triukšmas buvo labai didelis. Mane pasitiko lazerių šviesos ir tranki muzika. Susiraukiau, nes aplinkui buvo prietema, o šiokią tokią šviesą skleidė lazeriai. Man čia labai nejauku. Ausis draskė elektroninė muzika, kurios dunksėjimas, rodos ėjo per visą mano kūną. Artėjome prie baro. Elė užsakė du tekilos, bet aš atsisakiau. Nenoriu grįžti vos pavelkanti kojas. O štai mėlynplaukė du stikliukus užsivertė vieną po kito. Ši mergina mane įtempė į šokių aikštelę. Man čia dar labiau nepatiko, nes iš visų pusių į mane trynėsi suprakaitavę kūnai. Nenoriai judėjau muzikos ritmu, bet ištaikiusi progą, kai Elė atsipalaidavo ir šoko nekreipdama į nieką dėmesio, dingau iš aikštelės. Grįžau prie baro ir prisėdau ant aukštos baro kėdės. Prisistatė barmenas, kuris galėčiau sakyti yra visai jaunas.

- viena tu čia? - prabilo gana vaikiškas balsas. Mintyse juokiausi, kadangi išoriškai šis vaikinas atrodė vyriškesnis.

- su drauge, - atsakau.

- ko įpilt? - atskriejo dar vienas klausimas iš šviesiaplaukio barmeno.

- vandens, ačiū, - paprašau ir patogiai įsitaisiau ant gana nepatogios kėdės.

- keista tu, - nusišypso papurtydamas galvą. Šis vaikinas atrodo visai draugiškas. Nors... Nespręsk apie knygą iš viršelio. Netrukus prieš mane pasirodo stiklinė vandens. Gurkšteliu, atidūstu, kai šaltas vanduo paliečia mano gomurį ir lengvai nubėga. Atsigręžiu į aikštelės pusę, bet mėlynplaukės nepastebiu. Suvibruoja mano telefonas. Ekrane šviečia Logano vardas. Atsistoju nuo kedės ir bandau ieškoti ramesnės vietos. Pamatau tuoletą, įėjusi į nekokį įvaizdį turinčią patalpą, suskumbu atsiliepti.

- klausau?

- kur tu esi? - pasigirsta suirzęs Logano balsas.

- aš klube, - visiškai ramiai atsakau.

- atvažiuoju tavęs paimt, koks klubas? - Na jau ne. Tu man ne mama Loganai.

- aš parvažiuosiu pati, mes dar neinam niekur, - supykusi atsakau, kas sukelia dar didesnį juodaplaukio įtūžį.

- nepykdyk manęs Tessa, - mane pasiekia tikrai piktas vyro balsas. Nieko neatsakiusi padedu ragelį. Suprantu, kad jo geriau neerzinti, bet man tai tiesiog patinka. Įsidėjusi į rankinę telefoną, grįžtu prie baro. Išvystu Elę besišnekučiuojančią su barmenu. Ji pamačius mane, regis, lengviau atsidūsta.

- aš jau išsigandau, kad praganiau tave, - nusišypso ir tuoj pat liepia prisėsti. Ji geria tekilą, na, o aš vandenį.

- nagi nors vieną, Teressa, - Elė bando mane įkalbėti, bet papurtau galvą.

- ar bijai gert, nes Loganas supyks? - įnirštu, šio klausimo pakako, kad pristačius stikliuką aš tuoj pat jį užsiverčiau. Gerkle nubėgo deginantis skystis, ėmiau kosėti, bet šviesiaplaukis barmenas man tuoj įpylė sulčių ir aš šias tuoj pat išgėriau. Nemalonu, bet galva apsunko ir pasidarė keistai gera. Gal reikia važiuoti? Tiek to. Velniop jį. Paprašau antro, barmenas nustebęs tuoj pat įpila, o aš vėl išgeriu. Vis verčiuosi stikliukus, kol pajunti stiprų trūktelėjimą nuo kėdės. Neišlaikiusi pusiausvyros krentu kažkam į glėbį. Mano akys prašviesėja, užuodžiau kvepalus, Logano kvepalus. Vos spėjau pakelti galvą, sutikau įniršusias akis. Loganas tuoj pat mane pakėlė ir ėmė nešti iš klubo. Bandžiau ištrūkti ir ginčytis dėl Elės, nes ji liko viena. Jaučiu, kaip sunkiai man verčiasi liežuvis. Protas po truputį ima grįžti į vietą. Po galais, ką aš padariau? Pirmą kartą prisigėriau. Kokia gėda.

- Elė viduj, - bandau nerišliai ištarti. Loganas pasilenkia link manęs ir užsega diržą.

- kaip tu galėjai šitiek prisigerti? - vyras užveda variklį ir pajuda iš vietos. Aš vis banadau protestuoti dėl Elės, bet jam tai nė motais.

- neaiškink man kiek mane gerti, o kiek ne, - suniurzgu. Man į rankas įbrukamas buteliukas vandens ir kažkokie vaistai. Neblaivia galva viską išgeriu. Loganas praveria langą ir įleidžia šaltą orą, kuris vėsina mane veidą. Su kiekviena minute man mažiau svaigsta galva.

- žinai ką? Tu asilas, - pro mano lūpas išskrieja nealgalvoti žodžiai. Ir kurių galų aš tai pasakiau. Loganas istoja pakelėje, ar tai stotelėje. Atsegęs mano saugos diržą suima mano liemenį ir užsikelia ant savęs.

- negražu taip kalbėti, - sušnabžda keliaudamas rankomis po visą mano kūną. Kaip jo nuotaika gali taip greitai pasikeisti.

- paleisk mane, - sušnypščiu, bet juodaplaukis nekreipdamas dėmesio į mano žodžius, viena ranka ima atseginėti mano marškinių sagas.

- ar man pamokinti tave gražaus elgesio? - juodalplaukis perbraukia pirštu skruostą. Netikėtai priešais važiuojanti mašina savo šviesomis apšviečia mus. Man pasidaro nemalonu, juk mus galėjo pamatyti.

- tu nusidažei plaukus? - nustembu nuo vyro klausimo. Aš pati visai buvau pamiršusi. Jis priliečia mano plaukus ir dar atidžiau įsižiūri.

- šie raudoni plaukai tave dar dar labiau seksualesne, - stebiu kaip jo akys patamsėja. Savo didelėmis rankomis suspaudžia mano klubus ir prisitraukia artyn

- Loganai, aš negaliu. Čia mus visi mato, - bandau atsitraukti nuo juodaplaukio. Loganas susipratęs, paleidžia mane. Tuoj pat stryktelnu atgal į savo vietą. Tik dabar pastebiu, kad aš be palto. Velnias, palikau jį klube.

- aš palikau paltą, - kiek susigėdusi pareiškiu, pamečiau juk ne savo daiktą.

- nupirksiu tau kitą. Greičiau važiuojam namo, nes nesusitvardysiu ir padarysiu tave čia ir dabar,


- Loganas atšauna. Ir užvedęs variklį tęsia kelionę namo. Užsisegu saugos diržą. Loganas spaudė kiek galėjo, lėkėm dideliu greičiu. Man pasidarė baisu, užsimerkiau, kad mažiau jusčiau tą greitį. Pajautusi, kad automobilis pagaliau sustojo, prisiverčiu atsimerkti. Jaučiuosi šiek tiek išsiblaiviusi, bet pabandžiusi išlipti iš automobilio vistiek susvyruoju. Loganas netrukus mane sugauna ir pakelia į savo glėbį. Nesipriešinu. Ir tik dabar pastebiu, kad Loganas su šortais ir juodais marškinėliais. Kaip jam nešalta? Juk ne vasara.

Iėję į namus išgirstame vien tylą. Turbūt nieko nėra namuose. Loganas lengviausiu taikiniu pasirenka svetainę. Netrukus mano nugara susiduria su odine svetainės sofa. Virš manęs palinksta sužverėjęs Loganas. Netrukus jis per galvą nusitraukia marškinėlius, atidegdamas raumeningą krūtinę.

- pone Loganai, jūs kaip visada labai gražus, - sukrizenu. Nesuprantu, ką aš čia nusišneku, turbūt jau kalba manyje esantis alkoholis.


- su savo tokiom kalbom varai mane iš proto, - juodaplaukis palinksta link manęs ir įsisiurbia į lūpas. Netrukus mano marškiniai atsagstyti ir numesti kažkur. Susigėstu. Netrukus suskamaba telefonas. Loganas suirzęs išsitraukią telefoną iš šortų kišenės. Akies krašteliu, kad ekrane šviečia Džeikės vardas. Kas ji? Ar tai dar viena jo pasilinksminimų moteris. Ši mintis išblaškė visą geismą, kuris veržėsi iš manęs vos prieš minutę. Juodaplaukis atmeta skambutį ir netrukus vėl palinksta prie manęs. Bet aš atsitraukiu. Kelinta moteris esu aš?

- kas yra? - Loganas sumišusiu žvilgsniu žvelgia tiesiai į mano akis. Vis dar negaliu atsigrožėti tuo griežtų, simetriškų bruožų veidu.

- kas ta Džeikė? - pasitraukiu toliau nuo jo ir atsisėdu.

- tai tik draugė, - atsainiai atsako. Pastebiu, kad ir jis jau supykęs. Jis net neturi teisės pykti!

- visos, kurios su tavim miega vadinasi draugėmis? - sarkastiškai ištariu. Alkoholis jau po truputį palieka mano protą.

- tu su manim miegi, bet esi mano mergina, - pro sukąstus dantis ištaria. Puikiai žinau, kad mano charakteris ima greitai nervinti. Atsistoju ir pasikėlusi marškinius nukulniuoju link savo kambario. Kas man pasidarė? Galbūt man užvirė kraujas pagalvojus kiek jis tokių kaip aš turėjo?

Cross ✅Where stories live. Discover now