33

2.1K 104 14
                                    

*Loganas

Praplėšiu sulipusias akis. Ant krūtinės vis dar ilsisi Tessos galva. Greitai spėjome užmigti. Jos ramus kvėpavimas ir nuostabiai kvepiantys plaukai apsvaigina mintis. Šitaip išskydai dėl moters, Loganai. Jaučiu, kad pradedu ją įsimylėti ir nieko negaliu dėl to pakeisti. Netrukus ir Tessa ima muistytis, kol pakelia galvą nuo krūtinės galvodama, kad aš dar miegu. Pakėlusi į mane akis, ji sutrinka, nes mano akys buvo jau atmerktos.

- galvojau, miegi, - ji lyg pasiteisino. Nusišypsojau. Pamažėle stojausi iš lovos, tas ligoninės chalatas vertė mane klaunu. Pasilenkiu prie spintelės esančios šalia lovos, joje stovi atvežti mano civiliai drabužiai. Tai buvo juodos treninginės kelnės ir juodas megztinis su kapišonu. Ironiškai šyptelėjau, bet dabar nelabai rūpėjo ką aš apsirengęs. Paskubomis apsirengiau. Atsisukau į Teressą, ji susipusi antklodėje vėl miegojo, matyt jai tikrai trūko poilsio. Pasikviečiau apsauginį, kurį ši gudri moteris sugebėjo įdarbinti vairuotoju. Liepiau jam paimti Tessą ir nunešti į automobilį. Jei aš bučiau ją bandęs nešti, man būtų trūkę siūlės ir kraujavimas vėl prasidėtų. Jaučiausi bėjėgis tokios būsenos. Kiek šlubavau, turbūt dar ir koją spėjau pasitempti. Nusigavęs iki automobilio, atsisėdau į priekį. Jau sutemo, turbūt kokia dešimta ar vienuolikta valanda vakaro. Velnias, man ryt susirinkimas, negaliu dar vieno praleisti. Apsauginis nusiėmęs švarką apklojo Teressą, susiraukiau nuo šio jo poelgio, nes pats suknistai neturėjau kuo apkloti jos, jaučiausi šūdinai po suknistos ligoninės. Pasiekus namus, lengviau atsikvėpiau, ligoninė nemaloni vieta. Vos apsauginis vėl norėjo imti Teressą į rankas, ji pabudo. Liepiau apsauginiui pasišalinti. Atsisėdęs už vairo nuvairavau į garažą automobilį.

- ar neturėtum ilgiau pabūti ligoninėje? - Išgirdau susirūpinusį merginos balsą, ji niekada nepasiduoda manęs kankinusi.

- mes jau apie tai kalbėjome, - nustatęs griežtesnį toną jai primenu. Matau kaip ji susiraukia, bet nieko nesako. Puiku. Prieš man atidarant automibilio dureles, ji atsidarė jas pati ir išlipusi nuėjo, turbūt į savo kambarį. Nežinau ar nubaust ją ar pabučiuot. Kai ji tokia kaprizinga ir man užverda kraujas. Jaučiuosi gyvas. Neskubu jos tramdyti ir pats nušlubčioju iki savo kambario. Man taip suknistai nepatinka jausti silpnam. Pastebiu, kad ir rankos man sunkiau valdosi, gal ir reikėjo man ilgiau pagulėti palatoje. Bet ten skylė ir man joje nepatinka. Nusirengęs patraukiu į dušą. Nusirišu bintą ir didelį tvarstį, per kurį jau buvo persisunkęs kraujas. Per vieną dieną šitiek spėjo įvykti. Pasileidžiu vandenį, jis taip maloniai sušildo, kad kone suglembu. Pasiėmęs kempinę ir bandau nusitrinti visus nešvarumus, bet per mano sužeidimą, tai sunkiai pavyksta. Suirzęs nusiprausiu kaip išgaliu ir dingstu iš dušo. Apsimovęs šortus, pastebiu savo šviežiai siūtas siūlė ant pilvo. Man reikia, kad kažkas mane sutvarstytų. Ar pikčiurna Teressa padės man? Ji tikrai dėl tokių reikalų išsižadės savo principų. Perdaug nebegalvojęs su vaistinėle nuėjau į Teressos kambarį. Šįkart net pasibeldžiau. Ji atidarė atrodydama visa susivėlusi su naktiniais šortais ir juodais marškinėliais. Nežinau, bet toks derinys atrodė kartu mielai ir karštai. Mačiau kaip ji nužvelgė mane, visada taip daro, nors ir gėdijasi.

- gal gali apibintuot man žaizdą? - meiliai paklausiau. Tessa susiraukė, bet praleido mane įeiti. Atsisėdau ant minkštos lovos, kažkodėl ji atrodė dar patogesnė nei maniškė. Uždariusi duris, mergina paėmė man iš rankų vaistinėlę ir išsitraukė bintą. Nuėjo pasiimti žirklių, bet netrukus grįžo. Jos šiltos rankos vyniojo binta aplink liemenį. Jos pirštai virpino mano odą, tokių švelnių pirštų nesu jautęs. Pabaigusi ji tvarkingai sudėjo atgal į vaistinėlę įrankius ir įdavė man ją. Neištarėme nei vieno žodžio. Žinau kaip pralaušti jos spyriojimąsi.

Teressa*

Pykau ant Logano. Kvailys nenorėjo pabūti kelių dienų ligoninėje, kur juo būtų gerai pasirūpinta. Dabar aš, neturinti jokios patirties jam turiu bintuoti žaizdą. Nesakau, kad man tai yra sunku, bet bijau, kad galiu kažką ne taip padaryti. Visą laiką neištarėme nei žodžio, bet man kažkodėl nebuvo nejauku, Loganas priešingai nei aš, buvo geros nuotaikos, kas jo atžvilgiu reta.

- ilgai pyksi? - paklausia juodaplaukis. Nieko neatsakau, nunešu žirkles į vonioje esančia spintelę. Atsisukusi išvystu Loganą. Jis klubais priremia mane prie spintelės.

- paleisk mane, - suurzgiu ir bandau atstumti jį.

- Nevaidink, kad pyksti, - jis pirštais perbraukė man per skruostą, nubraukdamas užkritusius plaukus.

- aš ir neevaidinu, - sukryžiuoju rankas. Loganas staigiai mane užkelia ant kriauklės, kad būtumėme viename lygmenyje. Iš kur pas jį tiek jėgos ir po operacijos? Tada jis įsisiurbia man į lūpas, lyg bausdamas mane, grubiai ir šiurkščiai. Nemeluosiu. Tikėjausi to. Giliai kvėpuodamas jis atsitraukė. Akių vyzdžiai buvo išsiplėtę, supratau ką ati reiškia, jaučiau jo susijaudinimą.

- matai? Manau, mažiau pyksti, - jis nusišypsojo ir rankas įtaisė ant klubų.

- Šikniau, manipuliuoji manimi, - grubiai tėškiau, bet su maža šypsenėle lūpose.

- gal man reikia nubausti jus, panele Young? - žaismingai sušnibždėjo.

- ne, nereikia, - atsakiau. - Dabar paleisk mane, - pridūriau.

- tik jai miegosi pas mane, - ištarė.

- jaučiuosi nekaip, ypač, kai abu nusileidžiame ryte ir tarnai mus mato, - susirūpinusiai atsakau. Nesijaučiu jo gyvenimo dalimi, dar praėjo per mažai laiko.

- tu mano mergina ir turi teisę miegoti su manimi, - šie jo žodžiai suvirpina širdies kerteles. Tai atvirai patvirtindamas mūsų santykius, su kiekviena diena Loganas vis labiau mma patinka. Aš manau, kad baigiu jį įsimylėti, nors to ir bijau. Jei jis nejaučia man nieko panašaus?

- na gerai, bet miegosim mano kambaryje, - nusileidžiu kartu nustatydama savo sąlygas. Juodaplaukis atsitraukia. Nuseka paskui mane atgal į kambarį.

- gal pažiūrim kokį filmą? - pasiūliau griūdama į lovą.

- tikėjausi jau ką kitą nuveikti, - patempia lūpą. Metu į jį pagalvę.

- nedorėli tu, -sukrizenu. Sugurgia pilvas, primindamas, kad jį reikia pamaitinti. - noriu valgyti, - pasiskundžiu Loganu. Jis atsistoja ir liepia eiti paskui. Nueiname į virtuvę. Šaldytuvo kameroje buvo šaldytų picų. Nuostabu. Ant jų dar prisikrovėme sūrio ir sukišome į orkaitę. Spėjau būti apmėtyta sūriu. Jaučiau, kad Loganas atsipalaiduoja, nusišypso ir atrodo įprastas mielas vaikinas. Bet žinau, kad yra visai kita jo pusė. Susitaikysiu ir su tuo. Mano mintis nutraukia prieš mane padėta garuojanti pica. Supjaustęs picą, juodaplaukis šaldytuve randą sulčių ir jas prigrieba kartu su pica. Grįžome į kambarį su kvepiančiu maistu. Pasiėmiau nešiojamąjį kompiuterį nuo stalo. Įsijungėme kažkokį nuotykių filmą, kurį išrinko Loganas. Filmas sudomino ir mane, pica buvo dieviškai skani. Jaučiausi begalo laiminga ir gyvenanti tokį gyvenimą, apie kurį svajojau. Loganas priminė, kad rytoj važiuojam į kompaniją, pagaliau pradėsiu dirbti. Gal rasiu ką padoraus apsirengti iš Logano nupirktų drabužių? Mano nuskurę drabužiai nė iš tolo neprilygs tų moterų drabužiams, kurios dirba pas Loganą įmonėje. Tikėkimės pritapsiu.

Cross ✅Where stories live. Discover now