11

2.3K 90 0
                                    

Pagaliau pramerkiu akis, įkyrus beldimas nesiliauna. Šoku iš lovos ir greitai įsisupu į minkštą chalatą. Praveriu duris. Mano kūną sukausto baimė.  Priešais mane stovėjo Monika, jos vaikinas ir dar keli vaikinai.

- labas, - saldžiai susuokia Monika, kad net vemti norisi. Žinau ko jie čia atėjo. Jie užmuš mane už tai, kad Loganas pasirinko ne Moniką.

- ko jums čia? - sugriežiau.

- mes tik pasisveikinti atėjome, - blondinė kraupiai nusišypsojo. Prie manęs pradėjo artintys vaikinai atrodantys irgi šiurpiai.

- ne, prašau, - kone sušnabždėjau, bet jie manęs neklausė.

- padėkite! - sušukau, bet Monika įeidama greitai paskui save uždarė duris. Vienas iš jų uždengė burną, kitas plėšė nuo manęs chalatą. Draskiausi kiek įmanydama, bet iš to nebuvo jokios naudos. Jau dabar geriau būčiau su įsiutusiu Loganu nei su jais. Akyse ėmė kauptis ašaros. Staiga pajutau smarkų spyrį į pilvą, susiriečiau iš skausmo. Paskui laukė dar virtinė spyrių. Jie daužė ir spardė mane kol akyse aptemo. Nugrimzdau į miegą.

Vėl tas įkyrus beldimas. Mano ausis jis pasiekė lėtai. Bandau stotis, bet kūną sukausto didžiulis skausmas.

- Theressa! Atidaryk! - už durų pasigirsta Cross'o balsas. O ne! Jis negali manęs tokios pamatyt! Pažvelgus kiek galėdama į save, buvau vėl apvilkta chalatu. Ironiška. Deja net atsisėsti negalėjau. Durys netrukus atsidaro, tas šunsnukis ir šio buto raktą gavo.

- kas tau nutiko? - Loganas pripuolė prie manęs. Bandžiau sėstis bet tik tyliai surikau nuo skausmo. Juodaplaukis nė nesigėdydamas atrišo mano chalatą. Mačiau kaip jo akyse kaupiasi didelis pyktis. Jis išsitraukia telefoną ir kažkam paskambina. Nelabai orientuojuosi, labai svaigsta galva. Pajaučiu kaip esu nešama kažkur, nežinau kur, nes netrukus vėl atsijungiu.

Pramerkiu akis tik kai į veidą papučia smarkus vėjas. Mes vėl prie Logano namų. Pats Loganas Cross'as neša mane į savo rūmų dydžio namus. Vis dėlto esu jam dėkinga, kad nepaliko manęs likimo valiai. Įeiname į kažkokią vonią, netrunku suprasti, kad tai mano kambario vonios kambarys. Bandau kažkaip išsilaisvinti iš tvirto glėbio, bet juodaplaukis mane tik dar labiau suspaudžia.

- tu net tokios būklės negali paklusti, - pasigirsta sarkastiškas Logano balso tonas. Netrukus jis paleidžia mane ant šaltų vonios plytelių. Bet tokios būklės išsyk sudrimbu ant ant grindų.

- tau reikia į vonią, atsigausi, aš jau iškviečiau daktarą, - mano smegenis ne iškart pasiekia tas žemas balsas. Jaučiu kaip nuo manęs nuimamas chalatas.

- neliesk, aš pati, - silpnai sušnibždėjau, kokia gėda.

- net atsisėsti pati negali, tad dabar mažule turėsi paklusti man, - Cross'as netrukus išvaduoja mane ir iš apatinių drabužių. Paguldo mane į vonią ir pradeda leisti vandenį. Buvau per daug silpna, kad sugebėčiau priešintis. Smegenys šaukte šaukė, kad bėgčiau rėkčiau ir dar nežinia ką daryčiau, bet kūnas buvo it daržovė. Jaučiausi lyg pavartojus kokių narkotikų ir būčiau kitoje dimensijoje. Loganas kruopščiai prausė mane, bet mano žvilgsnis buvo bukai nukreiptas į lubas. Jaučiau jau kaip esu iškeliama iš vonios, nušluostoma, paskui paguldyta į savo lovą. Jis man net apatinius aprengė, paskui kažkokius šortus ir maikę. Man galva jau ne taip svaigo ir galėjau kažkiek aiškiau mąstyti. Netrukus pro duris įėjo senyvo amžiaus vyras, pražilusiais plaukais ir tankia barzda, spėju, kad daktaras.

- įtariu, kad ji buvo stipriai sumušta, - juodaplaukis pakilo ir spustelėjo ranką daktarui. Žilaplaukis priėjęs pakėlė mane maikę ir nužvelgę jai pradėjusios mėlynuoti mėlynes. Kelis kartus smarkiai spustelėjęs pilvą ir šonkaulius pagaliau pasitraukė nuo manęs.

- manau jai nieks nelūžę, bet sumušimai smarkūs, bijau, kad nebūtų prasidėjęs vidinis kraujavimas, - žilagalvis rimtu žvilgsniu pažvelgė į Loganą.

- kokia tikimybė? - Loganas trumpam pažvelgė į mane taip, kad kūnas pagaugais nuėjo.

- nedidėlė, bet jeigu po tepalo kuriuo patepsiu skausmai nemažės, ar jei ji rytoj vis dar neatsistos, veškite į ligoninę, - daktaras užtėpė kažkokio visai malonaus kvapo tepalo man ant sumušimų ir netrukus pasišalino.

- kaip jautiesi? - Loganas atsisėdo šalia manęs.

- ačiū, kad visa tai padarei, bet tau nebūtina šalia manęs čia sedėti, - nenorėjau, kad jis čia liktų ir manęs gailėtusi. Nepakenčiu to.

- kas tave sumušė? - po šio klausimo nežinojau ką atsakyti, negaliu išduoti Monikos, nes kitąkart jie tikrai mane nudėtų.

- nežinau, - tarstelėjau. Loganas palinko taip arti link  manęs , kad mūsų nosys beveik lietėsi.

- nemeluok man Theressa, - juodaplaukis kiek piktai sušnibždėjo.

- gal gali nuo manęs pasitraukti? - ne ką gražiau už jį ištariau.

- manau tu man skolinga, - jis ką juokauja?

- taip. Imk ir krušk mane, negalėčiau nei priešintis. - sarkastiškai nusišypsojau.

- aš mėgstu dulkintis su sąmoninga ir kažkiek pajėgia mergina, - jis taip pat atsakė tą įkyria šypsena. Nuraudau. Staiga jis įssiurbė į mano lūpas. Tai buvo nuostabus jausmas, lyg gaivaus oro pliūpsnis karštą dieną. Nežinau ar dėl sumušimų ar dėl ko, bet atrodo šis bučinys įkvėpė man gyvybės. Šiek tiek pajudinau lūpas įsileisdama jo liežuvį. Skonis buvo susimaišęs lyg su alkoholio ir cigarečių, bet tai velniškai užvedė. Jo rankos atsirado ant mano klubų, o mano pirštai ėmė sagstyti jo marškinių sagas. Braukiau nagais per tobulai ištreniruotus raumenis.

- auč.. - sucypiau kai jis stipriau suspaudė mano klubus.

- atsiprašau, - Loganas švelniai paglostė pilvą. Mano sveikas protas buvo kažkur iškeliavęs.

- ką aš darau? - sušnibždėjau.

- žinau, kad negali man atsispirti, - juodaplaukio veido nepaliko savimeilės šypsenėlė.

- net ne, buvau apdujus, nežinojau ką darau, dabar traukis nuo manęs, - bandžiau vaidinti supykusią, bet man ne kaip sekėsi, tas vyrukas traukė mane lyg magnetas.

- meluok man, bet nepameluosi sau, - Loganas mirktelėjo ir atsistojo. Mano žvilgsnis nukrypo į jo kelnes kurios buvo gerokai išsipūtusios. Aš jam sugebėjusi sukelti tokią reakciją? Žandus užplūdo dar didesnis raudonis. Netrukus likau viena.

Cross ✅Where stories live. Discover now