6

2.3K 88 0
                                    

Abi tylėjome. Loganas priėjo prie manęs ir skaudžiai suėmė mano riešą. Kada jis nustos taip daryti? Skauda.

- Aš panelę trumpam pasiskolinsiu,  - sugriežė dantim ir piktai dėbtelėjo į Ritą.

- Loganai, elkis gražiau su mergaite, - Rita griežtai įsakė vaikinui visiškai nebijodama jo griežto žvilgsnio. Kad ir man taip pavyktų. Cross'as prunkštelėjo ir pradėjo kažkur mane tempti.

- Kaip jūs drįstate?! - Sušukau, kas rodos jį nustebino. Jis šiurkščiai paleido riešą ir atsisuko į mane. Rodos aš dar labiau pažemėjau, o jis atrodė tikras milžinas. Teko gerokai atlenkti galvą, kad pažiūrėčiau jam į akis. Jos buvo šaltai rudos ir labai piktos.

- Kaip aš drįstu? - Pašaipiai paklausė palinkdamas į priekį ir taip sumažindamas ir taip mažą tarp mūsų esantį atstumą.

- Taip. - tvirčiau atsakau ir perbraukiu liežuviu sudžiūvusias lūpas. - Kokią teisę jūs turite mane liesti ir apskritai temptis kažkur? - Labiau pakeliu galvą ir susitinku su šokolado spalvos akimis.

- Turiu tokių teisių, kad tu net neįsivaizduoji, - jis šyptelna. - Galėčiau su tavimi daryti ką tik noriu ir liesti kur tik noriu, ir tu negalėtum nieko padaryti. - juodaplaukis nežymiai palinksta link manęs, bet veidas nerodo jokių emocijų.

- Aš vien tokį vulgarų kalbėjimą su manimi galėčiau priteisti kaip priekabiavimą, - pakeliu toną ir padarau jį kiek įmanoma piktesnį.

- ne negalėtum, galėčiau tave ir iškrušti ir tu man nieko nepadaryrum, o bet kuris advokatas išgirdęs mano pavardę net neketins tau padėti, nes būtų sužlugdytas kaip ir tu, - su panieka išspjovė.

- Netiesa, tai neteisėta, - aš toliau neatlyžau. Loganas suėmė mano pečius ir prispaudė mane prie nežinia iš kur atsiradusios sienos.

- Ar tai teisėta panele Young? - Jis pakiša savo šaltas rankas man po megztiniu. Pirštais ima sukti ratus aplink pilvą. Neslėpsiu, aš tuo mėgavausi. Galvojau, kad buvo malonu kai mano buvęs vaikinas mane lietė, bet tai... Tai net neprilygo tam. Bandžiau nustumti jo rankas, bet  juodaplaukis net nepasijudino. Jo ranka ėmė kilti, o mano protas dabar buvo visiškai atsijungęs.

- Nelieskite manęs, - sušnypščiau ir dar kartą bandžiau Cross'ą nustumti, bet tai ir vėl nesuveikė.

- Tau tai patinka, - jis gundomai sušnabždėjo man prie lūpų. Užsimerkiau ir truputį pravėriau lūpas, manydama, kad jo lūpos tuoj susijungs su mano. Bet visa tai išblėso kai išgirdau sodrų juoką.

- Tu tokia apgailėtina, vienas prisilietimas ir tu man atsiduotum savo noru, - jis kiek atsitraukė, bet manęs nepaleido.

- Nebūčiau, jūs man šlykštus, - piktai drėbiau ir pasilenkusi išsilaisvinau iš jo spąstų. Nubėgau į kambarį ir iškart griuvau į lovą. Kas man darosi? Aš nebesuprantu savo jausmų. Tai tik hormonai. Kaip atsispirti tam nesąžiningai seksualiam ir
įžūliam turtuoliui? Atsinešiau kompą ir įsijungiau serialą. Kadangi jis nedavė jokių nurodymų, tai turiu laisvo laiko. Vis dar negaliu patikėti kaip mano gyvenimas pasikeitė vos per dvi dienas. Bežiūrėdama užsnūdau, o kai prabudau jau buvo tamsu. Kūną apsigaubusi pledu, nusprendžiu išeiti pasivaikščioti po nuostabaus grožio sodą. Kojas palikau basas, buvo gera jausti vėsią žolę. Užsimerkia besimėgaudama tyla ir ramybe. Netrukus mano ramybę nutraukę variklio gausmas. Atsisukusi į kelią vedantį link namo, išvydau prabangų raudoną Mercedes-Benz. Prasivėrė durelės ir netrukus išlipa aukšta blondinė. Ji atrodė kaip modelis, trumputė juoda suknelė puikiai išryškino visus jos privalumus, o aukštakulniai teikė grakštumo. Pavydėjau. Net labai. Mano vos metrą šešiasdešimt siekiantis ūgis ir per daug sulysęs kūnas tikrai net neprilygo jai. Nusisukai ir jau rengiausi grįžti atgal į namą, bet netrukus buvau sustabdyta tos moters balso.

- Kas tu tokia? - Jos spigus balsas nusvėrė visą blondinės grožį.

- Aš Cross'o praktikantė, - atsakau ir suneriu rankas ties krūtine.

- Jis tave dulkina? - įžūliai paklausė primerkdama akis. Nealėjau patikėti, kad ji tikrai to paklausė.

- Diena, naktį, - nutariu pasišaipyti iš jos, - bet pas jį labai mažas ir jokio malonumo nesuteikia, - prunkšteliu. Jaučiu, kad už tai man gali atsirūgti.

- Tikrai? - Ji nustemba. Jos veido mimika vertė griūti ant žemės ir juoktis susiėmus už pilvo.

- Manau užteks panele Young, - krūptelnu išgirdusi Logano balsą, pastebiu jį prie laptų vedančių į namą. Jis matė ir girdėjo visą šitą spektaklį. Jis lengvai ir grėsmingai pradeda artintis link mudviejų. Mano širdis trumpam nustojo plakti.

- Panele Young, manau jūs turite darbo, - juodaplaukis bando kreiptis į mane maloniau, bet akyse mačiau vien pyktį. Kokio dar darbo?  Aš žiauriai prisidirbau. Nieko netarusi pasišalinau. Vos grįžusi atgal į kambarį bandžiau nuraminti savo netolygų kvėpavimą. Prie jo tampu pažeidžiama mergiotė. Netrukus koridoriuje pasigirdo aimanos ir netrukus išgirdau kaip prasiveria gretimo kambario durys. Nejaugi jie tai darys visai šalia manęs? Juk tai šlykštu. Aimanos vis garsėjo, o mano sienos bildėjo turbūt nuo jų lovos atlošo. Dabar mano vaizduotė pašėlo. Viskas, daugiau nebegaliu. Išsitraukiau iš spintos medžiaginius šortus su širdutėmis ir maikę trumpomis rankovėmis. Dar pagriebusi apatinius, savo, nuėjau į dušą atvėsinti minčių. Paleidau gana šaltą, bet ir jis manęs neatvėsino, buvau per daug susijaudinusi. Nusipraususi ir apsirengusi nušlepsėjau prie veidrodžio ir veidą pasitepiau kremu. Aimanos nutilo, pagaliau. Staiga į mano kambarį tiesiogine to žodžio prasme pradėjo laužtis kažkas. Kadangi visada užsirakinu duris tai ir šis kartas nebuvo įšimtis. Beldimas liovėsi, bet už kelių minučių vėl išgirdau žingsnius. Bijau. Net labai. Išgirdau kaip mano durys kaip mat atrakinamos ir į kambarį įeina Loganas. Pusnuogis. Devėjo tik šortus, bent tiek gerai. Padėjusi kremą klausiamai žvelgiau į įsibrovėlį.

- Panele Young, kaip laikotės? - maloniai paklausė ir klestelėjo ant lovos. Kas per velnias.

- Ar jūs girtas? - Piktai dėbtelėjau į vaikiną.

- Jei aš bučiau girtas, ant tavo kūno jau nebūtų likę tų mielų šortukų ir maikės. Aš tik truputį išgėręs panele Young, - išsižiojau, kaip jam negėda taip kalbėti? Ir nuo kada jis į mane kreipiasi oficialiai? Kada jis spėjo išgerti?

- Ko jums čia reikia, ar dar jėgos neišseko? - Įgėliau, bet Cross'o lūpos suformavo nieko gero nežadančią šypsenėlę.

- Žinote panele Young, aš nepavargau, tiesiog dažniausiai išdulkinęs moterį antrą kartą jau su ta pačia nenoriu. O vat jus galėčiau dulkinti visą naktį, - tai taręs jis pakilo nuo lovos ir kaip žvėris pradėjo sėlinti link manęs. Baisiai raudonavau, tokie žodžiai ne kas dieną išgirstami. Loganas prispaudė mane prie spintelės ir netrukus suėmęs mano apnuogintas šlaunis, užkėlė ant gana aukštos spintelės. Dabar buvome beveik vienodo ūgio, nors keliais centimetrais tas velnias buvo už mane aukštesnis.

- Taigi, panele Young, teigėte, kad pas mane labai mažas ir, kad nepatyrėte jokio malonumo. Ką gi, reikės tai ištaisyti.

Cross ✅Where stories live. Discover now