16

2.9K 99 5
                                    

Teressa*

Ką jis pasakė!? Aš negalvojau, kad šitas juodaplaukis gali būti įžūlesnis, bet pasirodo klydau. Žiūriu į jo pašaipią šypsenėlę ir noriu jam ją išlyginti su kokia plyta. Kur aš dabar gyvensiu?

- kaip tu galėjai!? - užriaumoju ant Logano, jis regis kiek nustemba mano tonu, bet man nė motais.

- aš viską galiu, - ramiai taria ir pamažu atsistoja. Kiek susigūžiu, bet įtūžis manyje leidžia man būti drąsesne, nors aš jam vos iki pečių, kodėl jis toks aukštas? Ar kodėl aš tokia žema? Nesvarbu. Dabar noriu jį tiesiogine to žodžio prasme užmušti.

- čia reiškias, kad iškraustysi mane? - pilnomis pykčio akimis žvelgiu tiesiai į jo akis.

- ne, tiesiog aš būsiu naujasis tavo buto šeimininkas, o tu gyvensi kaip gyvenusi, - jis persibraukia savo juodus kaip rašalas plaukus. Taip aš tikrai gyvensiu kaip gyvenusi! Sarkazmas jau pasiglemžia mane. Jis turbūt juokauja?! Galės kada norės užeiti į mano butą ir daryti visokias nesamones. Del savo buvusio buto šeimininko nesijaudinau, nes jis buvo jau septintą dešimtmetį perkopęs mielas senukas, bet va šis per daug savimi pasitikintis vyras mane baugina.

- ir ko tikiesi? Bet kada užėjęs rasti mane nuogą? - sarkastiškai tariu ir atsitraukiu per kelis žingsnius nuo Logano, jis verčia jaustis mane dar silpnesne, nei jau taip esu.

- šiaip jau esu matęs tave nuogą, - lyg niekur nieko pareiškia, o mano skruostus nudažo raudonis. Tada aš buvau sumušta, po galais ir dabar tebeesu, man dėl to velniškai gėda.

- taip, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, - atšaunu ir kiek pakeliu smakrą, kad jausčiausi drąsesnė. Jis tik suprunkščia. Kas tokio juokingo?! Jis varo mane iš proto!

- gerai puikiai pakalbėjome, galite jau eiti buto šeimininke, - mano balsas buvo persmelktas pykčio, pagiežos, sarkazmo ir dar nežinia ko. Jam tai nepatiko. Staiga Loganas suima mano smulkų riešą ir netrukus mano nugara susitrenkia su siena. Jis turbūt juokauja! Imu iš visų jėgų muistytis, bet juodaplaukis tik dar stipriau suspaudžia mano riešus ir iškelia juos man virš galvos.

- paleisk, kitaip aš tave..

- ir ką tu man padarysi? - pertraukia jis mane ir vėl savimi pasitikinčiu balsu. Iš tikrųjų nežinau ką jam padaryčiau. Juk net nepastumčiau jo. Loganas tikras gigantas.

- tiesiog pasitrauk, - sugriežiu ir bandau juodaplaukį stumti nuo savęs, bet nuo to niekas nepasikeičia.

- žinai ką?! Tu asilas! Storžievis! Kartoju, pasitrauk nuo manęs! - dabar jau aš pasiutau, regis Loganas taip pat, bet nesitraukia.

- tu siaubingas žmogus, kiek galiu šaukt, kad pasitrauktum? Nekenčiu ta... - mano žodžius užtildo Logano lūpos, jis bučiuoja mane grubiai, kupinas pykčio. Aš savųjų lūpų nejudinu, tegul užsikruša.

- Teressa nenervuok manęs, - juodaplaukis taip piktai pasako, kad rimtai imu bijoti. Jo delnas įslysta po mano megztiniu, šaltas prisilietimas mane nupurto ir aš praveriu lūpas. Įslysta jo liežuvis, nebegalėdama atsispirti atsakau jam, girdžiu kaip tyliai jis suurzgia. Man patinka jo rekacija į mane, labai patinka. Jis suima mano megztinio kraštus ir nutraukią jį man per galvą. Nesipriešinu. Lieku vien su liemenėle ir džinsais. Logano vyzdžiai kaip reikiant išsiplėčia, jis nužvelgia mane ir prikanda lūpą. Susigėdiju ir nusisuku, bet švelniai atsukęs mano smakrą jis vėl priglaudžia savąsias lūpas prie manųjų. Kažkaip pajuntu lengvumą, pasidaro mažiau gėda. Juodaplaukis suima mano šlaunis ir užsikelia mane ant savo liemens. Paguldęs ant lovos jis numauna mano džinsus ir palinksta bučiniui. Sukikenusi duodu jam jį. Nežinau ką aš čia darau, bet jau nebegaliu sustoti. Drebančiais pirštais atsegu juodą švarką ir numetu kur papuola, tada imuosi segti jo marškinius, sunkiai sekasi, bet pavyksta. Apnuoginu jo krūtinę, ištreniruoti pilvo raumenys ir kelios tatuiruotės priverčia mane užsiliepsnoti. Perbraukiu nagais per Logano krūtinę ir sulaukiu urgztelėjimo. Jo liežuvis slysta mano kaklo linija ir aš tylai sudejuoju. Palengva netenku ir liemenėlės, nuraustu.

- tu neįsivaizduojamai karšta ir tau nėra ko gėdytis, - Logano žodžiai mane kiek padrąsina. Man patinka kai jis taip kalba. Atsegu jo kelnių diržą ir netrukus nusmaukiu kelnes kartu su trumpikėmis. Išpūčiu akis pamatydama jo pasididžiavimą, taprasme jis toks didelis? Nežinau net kaip pavadinti, mane užplūsta gėda, jau eilinį kartą.

- man taip patinka kai tu raudonuoji, - juodaplaukis psilenkęs gundomai sušnabžda į ausį, kad visame kūne pajaučiu malonius šiurpuliukus. Dariau tai, ko norėjau nuo tada, kai pamačiau jį pas ponią Ross - panėriau rankas į jo plaukus ir pati imu juodaplaukį bučiuoti. Keliais vis labiau spaudžiau Logano klubus, dar stipriau įsisiurbiau jam į lūpas ir ėmiau kandžioti apatinę jo lūpą. Nežinau kodėl tai dariau, bet man tai patiko. Loganas gniaužė man šlaunis ir rankomis slydo nuoga nugara kol užčiupė liemenėlės sagtelę. Atsegęs ją numetė į nežinia kur. Netrukus ėmė švelniai numaudinėti kelnaites, švelni medžiaga slydo nuogomis kojomis šiurpindama mane. Jam masažuojant jautrią vietą manyje, pajutau lėtą, malonų, kaitinantį orgazmą. Pajutau kaip jo kūno svoris ir karštis nuo manęs dingsta. Kažkur apsvaigusio proto kertelėse išgirstu plyštant pakelį. Čiužinys įdubo, jo rankos truktelėjo mane į lovos vidurį. Jis užgulė mane, prispaudė mano rankas iš abiejų pusių ir laikė. Mano žvilgsnis įsmigo į jo gražų rūstoką veidą. Nuo geismo veido bruožai tapo griežtesni, skruostikauliai ir žandikauliai įsitempę. Man nespėjus apsiprasti, jis staigiu judesiu įsiskverbė į mane. Aiktelėjau. Jis buvo storas, kietas kaip akmuo ir velniškai ilgas. Tvirčiau suėmęs, jis ėmė mane dulkinti, spausdamas mano klubus gilyn į čiužinį su žvėrišku nuožmiu veržlumu. Mano kūnu vilnijo malonumo bangos sulyg kiekvienu aistringu jo stūmiu. Uždusęs šnabždėjo gašlius žodžius, kad kone ėjau iš proto.

- Dieve... Tavyje taip gera, - Loganui iš krūtinės ištrūko žemas, primityvus urzgesys. Išleidau tylią, bejėgę aimaną ir jo burna prigludo prie manosios. Orgazmas artinosi lyg audra, viskas manyje įsitempė ir raumenys trūkčiojo. Jis nusikeikė, pakišo ranką man po užpakaliu ir kilstelėjo, kad lengviau įsiskverbtų. Jo koto galvutė vis lietė mano ypatingąjį tašką.

- nagi Teressa, -tarė griežtai, - dabar

Iškart baigiau, aimanuodama jo vardą.

- Tessa! - Loganas taip stipriai ir tvirtai mane apkabino, kad vos galėjau kvėpuoti, jo klubai trūkčiojo per ilgą ir stirpų orgazmą. Visas kūnas virpėjo ir pulsavo. Nusiėmęs prezervatyvą, jis sukrito šalia manęs permesdavas savo ranką man per liemenį.

- oho, - galiausiai man išsprūdo.

- tu mane pražudysi, - jis sušnabždėjo, lūpomis liesdamas mano žandikaulį. Sudrebėjus nuo šalčio jis apgaubė mane kaldra ir užsikėlė ant savęs.

- lengviau tilpsim, ir aš lengviau miegosiu, - nusišypsojo, man buvo žiauriai gėda, bet buvau išties laiminga. Apsiveju raumeningą kūną rankomis krūtinėje paslėpdama savo raudoną veidą. - tu tokia miela kai raudonuoji, - prieš grimzdant į miegus spėju išgirsti.

Cross ✅Where stories live. Discover now