Positive?! ||FORDÍTÁS!||

By DianaAnui

241K 21K 3.7K

✔B E F E J E Z E T T✔ Ez egy fordítás, minden jog az író kezében van. Eredeti író: Jessy, @InspiredPrincess_ ... More

Prológus
1.Fejezet
2.Fejezet
3.Fejezet
4.Fejezet
5.Fejezet
6.Fejezet
7.Fejezet
8.Fejezet
9.Fejezet
10.Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.Fejezet
14.Fejezet
15.Fejezet
16.Fejezet
17.Fejezet
18.Fejezet
19.Fejezet
20.Fejezet
21.Fejezet
22.Fejezet
23.Fejezet
24.Fejezet
25.Fejezet
26.Fejezet
27.Fejezet
28.Fejezet
29.Fejezet
30.Fejezet
31.Fejezet
32.Fejezet
33.Fejezet
34.Fejezet
35.Fejezet
36.Fejezet
37.Fejezet
38.Fejezet
39.Fejezet
40.Fejezet
41.Fejezet
42.Fejezet
43.Fejezet
44.Fejezet
45.Fejezet
46.Fejezet
47.Fejezet
48.Fejezet
49.Fejezet
50.Fejezet
52.Fejezet
53.Fejezet
54.Fejezet
55.Fejezet
56.Fejezet
57.Fejezet
58.Fejezet
59.Fejezet
60.Fejezet
61.Fejezet
62.Fejezet
63.Fejezet
64.Fejezet
65.Fejezet
66.Fejezet
67.Fejezet
68.Fejezet
69.Fejezet + TAG
70.Fejezet
71.Fejezet
72.Fejezet
73.Fejezet
74.Fejezet
75.Fejezet
76.Fejezet
77.Fejezet
78.Fejezet
79.Fejezet
80.Fejezet
81.Fejezet
82.Fejezet
83.Fejezet
84.Fejezet
85.Fejezet
86.Fejezet
87.Fejezet
88.Fejezet
89.Fejezet
90.Fejezet
Epilógus
!HELYZETJELENTÉS!

51.Fejezet

2.4K 246 73
By DianaAnui

Jackson:

       A szívem kiakart robbanni a mellkasomból mikor a nővér azt mondta, hogy most már bemehetünk az orvosiba. Azt hiszem soha nem éreztem magam ilyen izgatottnak.

Követtem Markot a szobába ahol egy fehérbe öltözött férfi már vár ránk. Megrázta a kezünket, majd rám mosolygott. "Biztos te vagy a szerencsés apa." Mondta.
Aprót bólintottam. "Igen, én lennék." Válaszoltam. "Örülök a találkozásnak. Dr. Park vagyok." Mutatkozott be egy barátságos mosollyal, amit illedelmesen viszonoztam.

"Én pedig Jackson Wang." Biccentettem. Markra néztem, aki már le is feküdt és felhúzta a pólóját. Ez az első alkalom, hogy látom a hasát pólót nélkül.

Nem igazán tudtam mit tegyek, de az idős férfi kézmozdulattal mutatta hogy üljek le Mark mellé, amit lassan meg is tettem. Felpillantott rám, és elvigyorodott, de látni a szemében, hogy ő is ideges.

"Jó látni hogy csatlakozott Markhoz. Biztos elmondta ma tudjátok meg a baba nemét." Magyarázta. "Egész nap izgatottak voltunk." Vallottam be, amin nevetett.

"Ez teljesen normális. Ez egy fontos pillanat, mikor a szülők megtudják mi lesz, de persze a legfontosabb az egészsége." Vitte fel Mark hasára a gélt.

"Kész vagy látni a babát?" Kérdezte meg tőlem, miközben megragadta a szonárt. Mindketten bólintottunk, a doktor pedig óvatosan mozgatni kezdte a szerkezetet Mark hasán.

Először csak a szonárt néztem, ahogyan mozog a másik bőrén, de lassú mozdulatokkal végül felpillantotta a monitorra. Beharaptam az ajkamat.

Mint ha megállt volna az idő, és a lelkem elhagyta volna a testemet. Egy pici alakot láttam a képernyőn. Az a pici dolog pedig mozgott egy kicsit, még azt is látni ahogy az egyik ujja a szájában van.

Azt a.. tényleg az én babám.. Apa leszek... A kép ami most előttem van felébresztett jó sok érzelmet de a félelmet is, ami miatt mindjárt elsírom magam itt és most.

Alig tudtam levegőt venni, próbáltam beleégetni az agyamba ezt a pillanatot. Nem látok többet a baba formájánál többet, de tudom hogy mikor megszületik gyönyörű lesz.

Az már biztos hogy barna szemei lesznek és sötét haja, mert Marknak és nekem is az van. Remélem az ő arccsontját örökli és az állvonalát, tőlem pedig a kiskutya szemeket.

Éreztem, hogy valaki megböki a kezem ezzel visszahívva a valóságba. A doktor még mindig a babát vizsgálta, Mark pedig engem nézet egy édes vigyorral az ajkain.

"Sírsz.." Kuncogta. Gyorsan az arcomhoz értem, és igaza van.. Észre se vettem. A pici ultrahangja teljesen elvette a figyelmemet.

"E-ez.. é-én csak.." Próbáltam megmagyarázni. Az idősebb megfogta a kezem és rászorított. "Tudom." Ennyi volt a válasza. Rámosolyogtam, hálásan amiért nem kell meg indokolnom az érzéseimet.

"Minden jól néz ki. A babátok tökéletesen növekedik és teljesen egészséges. Ezek jó hírek." Tette le az eszközt Dr. Park. Könnyebbülten felsóhajtottam. A fekvő fiú még jobban simogatni kezdte a kézfejem.

"Csak próbálj meg ne stresszelni és sokat pihenni, így a baba ugyan olyan jól lesz mint most. De persze ezt már tudod." Mondta a Doktor, Mark pedig egyetértően bólintott.

"Most megyek, megszerzem a képeket neked, hamarosan visszajövök." Nyújtott a fiúnak pár papírtörlőt, mielőtt elhagyta a szobát.

Az idősebb letakarította hasát a szabad kezével és lehúzta a pólóját, mielőtt próbált felülni, ami beletelt pár percbe, ezen pedig muszáj volt nevetnem, karommal segítettem neki.

"Köszi." Motyogta, amire rávillantottam a legszebb mosolyom. "Semmiség." Válaszoltam, s csönd állt be. A lábam járt az idegesség miatt, úgy éreztem Dr. Park már órák óta elment.

Lenéztem a kezemre, amit még mindig Mark tartott, hálás vagyok ezért neki. Ez egy kis gesztus, hogy támogasson engem, közölve ezzel, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel.

"Izgulsz?" Kérdeztem, hogy megtörjem a csendet. Bólintott, véve egy mély levegőt. "Igazából nem voltam annyira, de most olyan, mint ha felakarna robbanni a szívem." Ezen felnevettem.

Egyet tudok vele érteni, mert ugyan ezt éreztem. Soha életemben nem vert még ilyen gyorsan a szívem, mint a össze-vissza járogatna, hiszen az adrenalin végig futott az egész testemen.

Majdnem megugrottam mikor Dr. Park végre kinyitotta az ajtót és besétál, odaadva nekünk a képeket. "Most többet adok neked így Jackson is tud kapni." Magyarázta.

Mark elmosolyodott egy pillanatra felém fordulva, ám újra a doktort nézte. "Igen, biztos fog kapni." Mondta. A másik mellé fogom rakni, amit elsőnek adott nekem.

Az idős férfi a papírjait nézte kezében. "Szóval tudni akarjátok a baba nemét?" Kérdezett minket. Azt akarom, hogy Mark válaszoljon, hiszen ő az aki hordja a babát.

A barna hajú egyből bólintott. "Persze, hogy akarjuk." Dr. Park ajkai felfele görbültek. Kicsit jobban rászorítottam Mark kezére. "Gratulálok. Kislány"

Huh... Mark és én.. kislányunk lesz, egy édes pici hercegnő. A vigyor hatalmasra nőtt az arcomon. Mark hirtelen egy szoros ölelésbe vont amit viszonoztam. Be kell vallanom, ez a legboldogabb nap az életemben.

Continue Reading

You'll Also Like

16.3K 1K 58
In our Dreams / Az álmainkban Egy világban, ahol csupa előítélet és lenézés van, vajon milyen egy alsóbbrendű ember élete? Származás, alacsonyabb ren...
286K 18.5K 103
Nem sok mindent szeretnék elárulni a könyvről....A lényeg annyi, hogy ez egy Drarry fanfiction. Ha érdekel olvass bele.😄 Kezdés: 2019-10-28 Befejezé...
30.8K 1.9K 94
Milyen érzés a szegénységből a kellemetlenül gazdag emberek közé csöppenni alig húsz évesen? Dél-korea, Hongkong és Japán egyik legnemesebb emberének...
17.3K 666 56
Tóth Emma (Később Horváth Bettina) egy 19 éves December 24-kén tölti be a 20-dik életévet. Egy kifőzdében pultos. Egy szép nyári napon, be megy a mun...