Forever?! with the badboy

Av fantasyteenx

136K 2.8K 552

Quinty McSwift verhuist samen met haar moeder naar Los Angeles, Amerika. Ze verlaat haar beste vriendin Alexa... Mer

01 - Verhuizen naar LA
02 - Papa, ik haat je
03 - Buurtverkenning
04 - Eerste schooldag
05 - Badboy Brandon Reeve
06 - Nieuwe vriendengroep
07 - De weirdo's
08 - Slaapfeestje
09 - Payback, bitch
10 - De dierenonesies
11 - Paniekaanval
12 - Het schoolproject
13 - Brandons Villa
14 - Feestje
15 - De mysterieuze jongen Austin
16 - Verven
17 - Eruitgestuurd
18 - Nablijven met Sam
19 - De foto met Brandon
20 - Quinty de detective
21 - We don't cheat
22 - Leukste verrassing ooit
23 - Emotioneel kapot
24 - Tweede kans?
25 - Poolparty
26 - Bijkletsen met Kendall
27 - Alles loslaten
28 - De dag dat alles veranderde
29 - We willen je niet kwijt
30 - Alles even vergeten
31 - Gevoelens veranderen niet
32 - Interviews in het ziekenhuis
33 - Heldere sterren
34 - Besefmoment
35 - Weer naar school
36 - Ruzie
37 - Briefjes gooien
38 - "Film kijken, dus"
39 - Flashbacks naar Nederland
40 - Voor altijd
41 - Spin bij het zwembad
42 - Payback, bitch part 2
43 - Goed nieuws
44 - Eerste afspraak
45 - Het is officieel
46 - Kerstdiner
47 - Gebroken hart
48 - Dronken in de club
49 - "Kijk wat wij hebben dan"
50 - Eindelijk weer normaal
51 - Papparazzi maakt je zenuwachtig
52 - Alweer boos?
53 - Het is klaar
54 - Zari's love interest
55 - "Jij maakt mij iedere dag gelukkig"
56 - Pijnlijke confrontatie
57 - Steentjes tegen mijn raam
58 - Vakantie naar Nederland
59 - Oude vrienden, nieuwe herinneringen
60 - You're it, you're the one
61 - Praat met me
62 - Misverstandje
63 - Bekendmaking
64 - Samen naar New York
65 - De Hereniging
66 - Broer en zus voor altijd
67 - Het moment dat mijn hart even stopte
68 - "Je bent een egoïst, mam."
69 - Onverwacht klassenbezoek
70 - Ik moest het kwijt tegen iemand
71 - Sleepover met de weirdo's
72 - "Wie is dat."
73 - Honderden rozen
74 - Hij denkt alleen maar aan zichzelf
75 - Diepgaande gesprekken in de zee
76 - Een meesterplan
77 - De verrassing
78 - Kennismaking
79 - Een gek idee
80 - Een gezellige avond
81 - "Wij kunnen dit wel."
82 - Een spannend gesprek
83 - Bellen met Brandon en Hutson
84 - Uitgaan in Las Vegas
85 - Datenight
86 - "Ik hou echt van je"
87 - Onze favoriete herinneringen
88 - Gezelligheid met mam
89 - Afscheid nemen
90 - Voor altijd
Dankwoord

Epiloog

283 7 0
Av fantasyteenx

Quinty McSwift
We zitten samen in ons appartement, inmiddels wonen we hier al 2 maanden. En het voelt als net dat we hier zijn ingetrokken. En met we bedoel ik natuurlijk Brandon en ik.

Het is de laatste dag voordat school weer begint. Het laatste jaar van onze highschool. Ik ben druk bezig met van alles voorbereiden voor straks. De weirdo's komen vanavond hierheen voor een gezellige avond voordat we weer terug naar school moeten.

Brandon staat naast me samen met mij hapjes klaar te maken. 'We zijn echt goed bezig.' Zegt hij. Ik lach als ik naar zijn creaties kijk. 'Ik kan het beter dan jij.' Zegt hij lachend. Ik rol mijn ogen en focus weer op mijn eigen dingen.

'Heb je nog iets van je moeder gehoord?' Vraagt Brandon. Ik knik. 'We hebben net nog even gebeld. Over twee weken komt ze hierheen voor een werkweekend.' Zeg ik.

Dan kijk ik even de woonkamer in, we hebben het inmiddels helemaal mooi ingericht. Brandon wilde meer minimalistisch maar ik vond dat ook een beetje kil eruit zien, dus hebben we een middenweg gekozen.

Ik ben zo blij met hoe alles gegaan is, ik zou het echt niet meer anders willen. Afgelopen week is Hailey blijven slapen en ze vond het geweldig, wij vonden het ook erg leuk. We hebben in de rest van de zomervakantie nog veel met de weirdo's afgesproken en Brandon natuurlijk met zijn vrienden.

Ook is Brandon met Aiden nog naar New York gegaan om hun moeder te bezoeken, ik ging niet mee omdat dit echt iets voor hun tweeën was. In plaats daarvan ben ik voor een paar dagen naar Nederland gegaan om mam daar op te zoeken.

Na ongeveer een kwartiertje zijn de hapjes klaar en zetten we alles al op tafel waarna we allebei de bank opploffen. Het is inmiddels net na 20:00 en de weirdo's zullen bijna moeten komen. Dan gaat de deurbel en spring ik snel op van de bank.

Ik doe snel de deur open en daar staat iedereen met blije gezichten voor de deur. Kendall geeft me meteen een knuffel waarna Hutson achter haar aan loopt en hetzelfde doet. 'We hebben wat vodka meegenomen.' Zegt ze dan lachend. Ik lach mee. 'Oh nee toch.' Zeg ik.

Dan komt de rest ook binnen, ik geef iedereen een knuffel en dan kan de avond beginnen. We gaan met zijn allen op de bank zitten en we hebben allemaal een drankje. Hutson zit naast Kendall en houdt een arm om haar heen.

Ze zijn sinds de tattooshop afspraak weer officieel samen en het gaat super goed tussen hun. Ik ben zo blij dat ze weer samen zijn, ze hoorden gewoon bij elkaar.

'Ik heb een vragenpot meegenomen.' Zegt Zari dan als ze ook op de bank zit. 'Dat is echt leuk! Vooral als we een beetje aangeschoten zijn.' Zegt Nina. Ik knik.

We praten over van alles en nog wat, over het nieuwe schooljaar, de nieuwe roddels die alweer rond aan het gaan zijn en over de nieuwe liefdes van iedereen. Na een tijdje is iedereen wel een beetje aangeschoten en besluiten we de vragenpot te gaan doen.

Sam begint en pakt er een vraag uit. 'Wat is je go-to film als je een slechte dag hebt.' Zegt Sam. 'Sowieso the fault in our stars, die film is zo zielig dat zelfs ik een beetje moet huilen.' Zegt hij dan. Iedereen begint te lachen.

Naast Sam zit Nina, dus nu is zij aan de beurt. 'Oh god, heb je een geheim talent en zo ja kun je het nu voordoen?' Zegt ze. 'Ja Nien, heb je een geheim talent?' Vraagt Hutson aan Nina. Nina kijkt hem met een nep doodse blik aan. 'Nou ja, ik kan het geluid van een cavia nadoen.' Zegt ze waarna ze dat ook echt doet.

Ik lig in een deuk en kom niet meer bij van het lachen. Daarna is Kendall dus pakt zij ook een vraag eruit. 'Wat is de ergste roddel die over jou verspreid is?' Zegt ze. 'Ik weet nog in de derde dat Skylar tegen iedereen ging vertellen dat ik alle toetsen had gepakt van meneer Cliffton en dat ik toen geschorst werd terwijl zij het had gedaan.' Zegt Kendall. Mijn mond valt open. 'Wat een bitch is dat zeg.' Zeg ik. Brandon grinnikt.

Dan pakt Hutson een vraag en leest hem voor. 'Op wie voel je je het meest trots?' Zegt hij. Hij kijkt Kendall aan. 'Op deze chick die naast me zit.' Zegt hij. Ik glimlach. 'Hoe schattig.' Zegt Zari.

Zari graait een vraag uit de pot. 'Wanneer heb je voor het laatst naar iemand geschreeuwt en waarom?' Zegt ze. Ze krijgt een beetje rode wangen. 'Nou ja, gisteren was ik een beetje boos op Liam omdat die jongen gewoon nooit normaal kan doen in het openbaar.' Zegt ze lachend. 'Het was niet zo serieus hoor.' Voegt ze er nog snel aan toe. 'Liam is echt een sukkel soms.' Zegt Brandon lachend. Zari lacht met hem mee.

Naast Zari zit Brandon dus dan pakt hij een kaartje. 'Heb je iemand ontmoet dit jaar die jouw leven heeft veranderd?' Leest hij voor. 'Eigenlijk telt het niet helemaal, want het was vorig schooljaar maar dat is Quin.' Zegt hij. Ik glimlach.

Dan pak ik een kaartje uit de pot. 'Wat zou je absoluut niet kunnen missen?' Zeg ik. Dan kijk ik even voor me. 'Jullie.' Zeg ik dan. 'Daarom ben je natuurlijk hier gebleven.' Zegt Kendall. Ik knik en dan lachen we allemaal.

Als het dan ongeveer 02:00 is besluit iedereen om naar huis te gaan. Iedereen staat op en lopen naar de deur. Ik geef snel Zari, Nina en Sam een knuffel, dan doe ik met Hutson onze handshake. Als laatste geef ik Kendall een knuffel. Dan pakt Hutson Kendalls hand vast en lopen ze de gang uit.

Ik doe de deur dicht en ga daarna meteen naar bed, even later komt Brandon ook naast me liggen. 'Dit was echt een leuke avond.' Zeg ik. 'Vond ik ook.' Zegt Brandon. 'Best schattig dat ik jou leven heb veranderd.' Zeg ik. Ik hoor Brandon een klein beetje lachen.

'Ik hou van je Quin.' Zegt hij. 'Ik ook van jou Brandon, welterusten.' Zeg ik. 'Welterusten.' Hij geeft me een kus en trekt me dan naar zich toe. En zo vallen we in slaap.

Dit verhaal begon met ons, en eindigd met ons. Voor altijd.

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

1.2M 38.5K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
244K 1.9K 63
Zara, een vierdeklasser op het Voaslyceum merkt dat een docent interesse toont in haar. Hij is de jongste en knapste docent op school. Echter is Zara...
587K 21K 46
Je gaat naar een nieuw gezin, alleen omdat je moeder géén geld heeft om voor je te zorgen. Het nieuwe gezin is super, naja behalve de zoon dan, hij b...
624K 13.5K 72
Liv is een onschuldige 17 jarige. Haar ouders hebben een groot bedrijf en zijn dus bijna nooit thuis. Echt vrienden op school heeft ze niet. Op een o...