68. Bölüm: 'Yanlış Zaman, Doğru İnsan'

8.3K 463 469
                                    

🎶Adamlar/Sarılırım Birine🎶

♡♡♡

Aşka;
Görmekten, çok özlemeyi sever. Dokunmaktan, çok düşlemeyi ve aşk öyle bir haindir ki; nerede imkansız varsa, gider onu sever.

Özdemir Asaf~

♡♡♡

İyi okumalar...

68.Bölüm, 'Yanlış Zaman, Doğru İnsan'

≈Cansu'dan≈

Asuman ve Faruk bugün evleniyordu... Düşündüm, acaba biri ile bu dereceye gelebilir miydim? Beni sevebilir miydi, kabul edebilir miydi? Gözlerimi, gülerek dans eden Faruk ve Asuman'dan çekip, onun olduğu tarafa çevirdim.

Üzerimde hissettiğim gözler, bana hiç de yardımcı olmuyordu.

Buraya oturduğumdan beri, diken üstündeydim resmen.

Asuman ve Faruk için çok mutluydum evet ama kendimi iyi hissetmiyordum. Baştaki nedenlerden biri ise, Ateş'in gözlerinin geldiğimden beri üzerimde olmasıydı.

Etrafıma boş boş bakınırken, gözümün önüne uzatılan el ile, kaşlarımı merakla kaldırdım ve gözlerimi elin sahibine diktim. Gülümseyerek ve umutla gözlerime bakıyordu.

"Bu dansı bana, bahşeder misiniz?" Bir süre yüzüne dik dik  baktıktan sonra, kolumdan dürtülmemle yanımda oturan Seher'e döndüm. Seher ima ile gülümsedi.

"Kabul et kabul et. " Gözünü kırpıp, başını salladı. Ben de isteksiz bir şekilde, somurttum.

"Seher, hiç uğraşamayacağım." Seher, kaşlarını çatıp, kolumu çimdikledi. Acıyla yüzümü buruşturup, sinirli bakışlarımı Seher'e attım.

"Geldiğinden beri yüzün sirke satıyor, Asu abla böyle görürse bir terslik olduğunu düşünebilir, ki zaten bir terslik var belli..." Sanırım haklıydı.

Pes etmiş bir şekilde, adama döndüm ve zoraki bir şekilde gülümsedim.

"Tamam..."

Mahalleden adını bilmediğim adam, beni dansa kaldırınca, geri çevirmemiştim. Uzattığı elini, çekinerek tuttum ve yapıştığım sandalyeden kalktım.

Asuman ve Faruk'un bu mutlu gününde çarşamba pazarı gibi bir suratla oturmak ve onları kırmak istemiyordum şahsen. Yoksa kabul etmezdim.

Ateş'in, ateş saçan gözlerini gördüğümde yutkunup, gözlerimi kaçırdım. Korktum bi' kere, tamam mı?! Ellerini cebine sokmuş, sağ omzunu duvara yaslamış, direk buraya bakıyordu. Yanında; Emirhan, Hakan ve Aras vardı. Bir şeyler konuşuyorlardı ama Ateş pek ilgili gibi değildi.

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin